2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Zonkluyor valla kan basıncimiz arttığından belli bir ağrıyı anlayabilirim ama bu çok fazla doktora gitmem de fayda etmiyo herkes su an yapılabilecek bişey yok diyo
Önceden migrenin varsa daha da çok tetikler zaten canım gözlerini kapat sık sık gün içinde ben öyle çare buldum

Canım bende hissetmiyordum hatta şu an karnım dümdüz ama sıkıntı yok.Akşama doğru şişiyor o zaman anlıyorum herşey yolunda diyorum hiç korkma seninki de iyidir.
Amin inşallah bugun bende biraz çıkolata faln yeyımde bakim hissedecekmıyım bide belki genıs yere Kayıyorsa ondan da hıssetmıo olabılırım dıorum kendıme

Benımde başlarda erkek gbi içime doğuyodu. ama nedense 2 haftadır artık kız oldgnu düşünüyorum.çin takvimindede kız çıktı bakalım doğru çıkacakmı.

benimde öyle canım sadece şanlı yakının minink yeşil kapaklı merheminden alnıma sürüyorum anında kesiyor.

Akşamları karnım şişiyor ve göbek derimi pul pul atletimde buluyorum. Zaten cildim kuruydu hamilelikle birlikte iyice arttı. Sabah akşam yağlanmaya çalışıyorum.. Bebek yağı ve bio-oil kullanıyorum şimdilik ama pek çaresi olmadı. Lierac diye bir çatlama kremi varmış bir de onu alıp deneyeceğim.

Kizlar doktorum izinden gelmiş ben tabi yine dayanamadım iki hafta olmuştu gitmeyeli bebiş yine bir hafta ilerde her zaman öyle cikiyo nedenini bilmiyorum normalde bugün tam 16 haftalık 17 hafta çıktı gelişimi buna göre mi oluyo yoksa boyutuyla mi alakalı mide yanmam çok fazla 3 gündür rennie Duo verdi onun için zaten mide problemim vardı önceden de sadece çok artmıştı bide çıkan benler için normal dedi kollarımda yüzümde vücudumda yeni yeni kahverengi benler cikiyodu normal dedi direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…