2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

16 haftalık cinsiyet nasıl söyleyemiyor bu doktoru değiştirin bence

O da bir şey mi :) 22 haftalık olan arkadaşımıza bile söylememiş ya doktor cinsiyetini, ne ilginç yaa, ben önümüzdeki hafta gideceğim 15. haftada olacağım bakalım ne diyecek doktor:)

Hamileliğin ilk başında 50mg kullanıyordum daha sonra 75mg yükseltti doktor, bir de artık doktor bakmıyor düşüp düşmediğine, doğuma kadar kullanmalısın dedi.
Her ay baktır, zamanla o doz sana yetmeyebilir. 100 mg a da çıkabiliriz... Bilgin olsun.

Bende onu soyliycektim şimdi bana 12 inci haftadan beri erkek dedi doktorum
Bana da 12 haftalıkken erkek dedi. Ama ilk oğlumda ki doktorum 16. Hafta söylemişti cinsiyeti. Bence 16da söylemeyen doktor bebeğin dönmesini beklemiyor. Bebeğin poposu dönük olduğu için göremiyor :)))

Bana da 12 haftalıkken erkek dedi. Ama ilk oğlumda ki doktorum 16. Hafta söylemişti cinsiyeti. Bence 16da söylemeyen doktor bebeğin dönmesini beklemiyor. Bebeğin poposu dönük olduğu için göremiyor :)))
Ona da sinir oluyorum insan biraz izlemek istiyo kendi bskiyo he iyi tamam deyip hemen ultrasonu kapatıyorlar bugün bir kac dakika izledim cok hoşuma gitti valla nedeni de bizim hastanede üç doktor var ikisi kadin benim hoca erkek hastanenin bulunduğu çevreden dolayı erkek doktoru pek tercih etmiyorlar kadın doktorlarda kuyruk oluyor vakitleri az tutuyorlar buna bile dikkat etmiştim hocayı seçerken

Aslında özel hastanede uzun izletiyorlar. Benim doktor o konuda İYİ. Uzun uzun izletiyor.

Önümüzdeki hafta gideem doktora, bakalım ne diyecek Hamileyken ilaç içmekten de korkuyorum ama bu TSH çok önemli dedi doktor, inşallah bir sorun çıkmaz bebeklerimizde
Çıkmaz ben ilkinde de kontrol altında kullandım. Asıl ilacı kullanmazsan sıkıntı..

çok geçmiş olsun ben dayanamadığın gün parol içiyorum bu haftalarda daha iyiyim, ayrıca vitamin hapındanmıdır bilmem daha iyiyim

Kizlar ikili test sonuçlarınızı telefondan mi öğrendiniz yoksa doktorunuz gitmenizimi soyledi

Kizlar ikili test sonuçlarınızı telefondan mi öğrendiniz yoksa doktorunuz gitmenizimi soyledi
Doktor telefondan sorabilirsin demişti gelmene gerek yok demişti öyle sormuştum bir hafta sonra da kontrolüm vardı zaten gittiğimde tekrar konusmustuk

yoo o şekilde düşünmeyin banada 3 hafta sonra kontrol istiyorum sizden geldiğinizde de tarama sonucunuzu alırsınız demişti .. bazı doktorlar telefonda bilgi vermek istemeyebilir.
Normalde de takıntili bı insanım bu süreçte iyice psikopat oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…