2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Amaaaaan sen paylaşmak istiyosunmuhalaefet olmak isteyen de öyle yorum yapiyo boşver canım hiç takılma. Hormonları daha çok gelişen insanlar var demekki herkesin bi hayatı var canım. Inşallah dönmek isterseniz yakinlarinizla birlikte nasip olsun diyelim.saglik olsun canım en önemlisi o sıkma canını

member: 967264"
Sağlıkla kucağına alasın inşallah hayırlı olsun prenses

Canım benimde bu hafta içi iki defa oldu. Tansiyon yükselince de olabilir benim biri tansiyon yükseldikten sonra oldu. Biraz önce gebelik günlüğünü okudum orda da 15. Haftada burun kanaması normal diyor.

İyi akşamlar kızlar bende bgun kasılma şikayetimle gittim henüz çok erken oldğu için tedirgin oldum ewet kasılma gorunuyo ama küçük bi alan dedi. Fotorafta bebeğin başına doğru rahimdeki eğim kasılma alanıymış. Başına boyle bişy gelen warmı onun dışında cinsiyeti için erkek dedi kızıma bi erkek kardeş gelicek inş

Bugun dr gittim cok sukur yavrum iyi durumda cok rahatladim elhamdulillah ama cinsiyeti hala ogrenemedim 15. Haftadayim dr daha erken dedi tahminde dahi bulunmadi ya
Allah allah çok ilginç ya tahmin bile yapılmaması. Arkası mı dönüktü ki

Kasılmayı sen nasıl farkettin canım hayrlı olsun oğluşun

Canım iki gün önceye kadar bendede çok kasılma oluyordu sanki rahmim bir yere toplanıp kendini sıkıyor gibi değilmi..Doktor ne dedi normalmiymiş .Bu günlerdede hiç birşey hissetmiyorum sanki içim bomboş bugün doktoro gidicem bende inşallah hayırlı haberlerle çıkarım.

Kizlar ya Ben 3 farkli hastaneye gittim ucundede de bebegin haftasi farkli en son ikili test icin girdigim ultrasonda yani 8 ocakta 12+6 gunluk cikmisti.. orda biraz ayrintili incelemislerdi.. Ama bu sali ozel baska bi hastaneye gittim orda da verilen ultrasonda 12w1d yaziyo 12+1 nasil oluyo ki boy olcumu 6.74 cm yaziyo.. cikarken esim boyunu falan sordu simdi duruslri farkli tam duz yatmiyo kendini topluyofalan ya onun icin ona cok takilmiyoruz dedi. AMA bebek gayet iyi falan dedi bana atisini da dinledik. Neden gunde farklilik cikiyo acaba

günaydın kızlar. dün doktora giitm bebişin cınsıyeti içn erken dedi. ama sağlıklı gorunuyor dedi. ikili test için kan verdim. sonuc daha cıkmadı. bu arada folık asıtı artık bırakıyoruz dedi. ocean mummy al buna devam et dedi. ama kullanan var mı bilmiyorum aldım da içinde folık asıt var anlamadım. bı de gyno ferro sanol dıye bı demır ilacı verdi gebelık sonuna kadar kullanıyorz dedi bu da kabızlık yapıyomus

Hangi doktora gidersen git son adet tarihini soruyor zaten, sana doktor sormadan mı baktı bebeğe?

aynı ilaçları bana da verdi folik asiti bıraktım

kan ilacına alışıyor vücut bir süre sonra hiç korkma. benim doktor doğumdan sonraki 3. aya kadar kullanacaksın dedi. Ara ara burnum kanıyor kanım fazla geliyor herhalde diye düşünüyorum bugün kontrolümüz var sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…