2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Zor olmadigini nerden bilebiliyosun
Annem buraya ilk geldiginde 2kez intihar etmis dusun nekadar bosluga dusmus nasil kendini hayatta yalniz hissetmiski bu eylemi gerceklestirmis
Sizin durumunuzu anlayabilir ve saygi duyabilirim ama bana bir ulke degisiminin okadarda kolay oldugunu soylemenin ne yeri nede zamani
Kimse kimsenin gecmisini bilemez yasadiklarini bilemez
Sizin burada kalkinda gelin kimse sizi orada zorla tutmuyor demeniz benim fikrimi degistirmicek
Ister bilincli ister surgun olsun bi ortami terk etmek okadar kolay degil
Bunu atalariniz yasamis daha aci bisekilde biraz empati yaparsaniz anlicaksiniz

Yani bu topikde butur paylasim yaptigim icin gercekden cok uzuldum
Sonucta burasi hamilelik gelisimimizi takip ettigimiz paylasimlarda bulundugumuz onerilerde birbirimize destek oldugumuz bir topik

Simdi ben kalkip marasta yasayan bir arkadas iyi doktorra denk gelmedigi icin yakindiginda ona kalkip antepe tasin diyemem demi

Neyse daha fazla gerilmeye gerek yok
Saglicakla kalin

hayırlı haberlerle gel canım benimde yarın randevum meraktan ölcem bir ay oldu ben görmeyeli
Benimdd yarin
2 hafta once gordum ama insan merak ediyo acaba hersey yolundami diye dusunuyo ister istemez
Hani soyle hareketlerini rahatca hissedebilsek bukadar endiselenmeyiz belkide

Benimdd yarin
2 hafta once gordum ama insan merak ediyo acaba hersey yolundami diye dusunuyo ister istemez
Hani soyle hareketlerini rahatca hissedebilsek bukadar endiselenmeyiz belkide
Benim kontrol ayda bir oluyor sen gel bana sor o endişeleri Güzel haberlerle dönelim inşallah

Kızlar bende bu gün doktora gittim inşallah minik bir kızım olacak 15. Haftadayım 1 hafta ilerde çıktı 2 hafta sonra kalp kontrolü ve vajinal ölçüm yapcaz dedi rutin yaptırıyorum sorun olmasada hastalarıma dedi. Bizde durumlar şimdilik böyle çok şükür

Bi kaç gündür bense kendimi hamile gibi hissetmiyorum ağrılar dışında Normal mı acaba

Bence kimseyi takma canım. Ortam germeye çalışan insanların seni uzmesine izin verme . Herkesin bi hayatı bi yaşam şartları var. Turkiyenin bi konuda daha gelişmiş olduğunu düşünmek senin buraya gelme zorunluluğunu sana vermez.bu konuda da konuşmak çok kimsenin haddine değil.
Cinsiyeti geç öğren sağlıkla olsun da sıkıntı yok

Sanırım haklisiniz gerilmeye gerek yok başka bir arkadaşa aynı gün yazmistiniz para için gelmediginizi belirtmistiniz uzun uzun bahanelere gerek yok ,herkes istediği yada para için yaşadığı yeri seçiyor...

Kızlar bugün ilk defa burnum kanadı benim de. Ara ara olabilirmiş bir de ağır gripten sonra tahriş oldu her yer herhalde ona bağladım. Cumartesi de kontrolüm var uzun süredir ben de hiç hamile gibi hissetmiyorum inşallah her şey yolundadır

Burun kanaması olurmus bebek büyüdüğü için damarlara baskı yaparmış canım. Bende de oluyo o his ama bence vücut alısıyo hamileliğe ondan oluyor

Burun kanaması olurmus bebek büyüdüğü için damarlara baskı yaparmış canım. Bende de oluyo o his ama bence vücut alısıyo hamileliğe ondan oluyor
İnşallah dediğin gibidir canım ya hareketlerini hissetmeye başlasak biraz ferahlayacağız sanki gerçi bu sefer de niye hareket etmiyor diye takarız valla zor işmiş bu annelik

Yani zaten hormonlar tavan yapiyo herseye alinan biri olup cikiyo insan hamileyken oyuzden konusmalaramiza biraz dikkat edersek bundan kimseye zarar gelmez
Turkiye medikal konuda gercektende gelismis bir ulke ama sirf buyuzden oraya cikip gelmek istesemde olmaz kurulu bi duzenimiz var oyle sil bastan yapmak cocuklarin hayatini nasil sarsar dusunebiliyomusun
Parisdeki moda on safta diye kalkip parisde bi hayat kurabiliyormuyuz hayir
Vs vs bisuru ornek var tabi ama kimse kimseyi uzmesin kimsenin yarasini desmesin
Annem kac yildir burada ama hala aklinda turkiyeye donus var ama arkada cocuklarini birakip gidemiyo
12. Haftada sadece kan tahlili vermis olsaydim 13. Haftada cinsiyeti bende ogrenebilirdim evet ama bundan daha onemlisi saglikli olmasi
Sadece turkiyedeki doktorlarin kullanilan araclarin daha yeni teknolojik oldugunu dile getirmek istedim ve doktorumun bana soyledigi seyi dile getirdim

Sanırım haklisiniz gerilmeye gerek yok başka bir arkadaşa aynı gün yazmistiniz para için gelmediginizi belirtmistiniz uzun uzun bahanelere gerek yok ,herkes istediği yada para için yaşadığı yeri seçiyor...
Rizki veren Allah ordada verir sorun sadece para degil
Calistikdan sonra herkese para var
Yani mesela beni en cok dusunduren egitim hersey guzel ama turkiyenin egitim sartlarini biliyoruz
Cocugum burada siradan bi devlet okulunda okuyup guzel bi kariyer yapabilir tipki benim gibi ama bu turkiyede herzaman ayni olmayabiliyo
Sinavlar, atamalr falan filan bisuru ugrasi cok genis bir konu
Turkiyeye donus yapipda cok guzel hayat kuranda var ama benim gozemledigim kimse 0 gitmiyo
En azindan Egitim icin en guzel en pahali okulu secme olanagi olacak kadar veya kira odemeden yasayacak sekilde birikim yaparak gidiyolar
Hayirlisi olsun
Saglikla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…