İnşallah riskli bir durum görmemiştir ne diyim.ama görse söylerdi heralde banada niye saklasinkiYüz yüze gorusmekte her zaman fayda var belki nifty testi önerebilir mi riskli bir durum gördüyse şayet
Benimkini asla geçirmedi ben ağrıyı çekip parol içmiyorum o yüzden, ağrıyı kesmeyecekse boşuna ilaç almamın ne anlamı var?Bana da parol yazdı doktor kesiyo mu agriyi parol
Zor olmadigini nerden bilebiliyosunSonucda sizinkilerde burdan gitmiş ülke değişmiş zamanında demek ki zor değilmiş...ayrıca zamanında zorla toprağından koparılıp atılmış sürgüne gönderilmiş ermeni kökenli bir ailenin soyundan geliyorum şehir hatta ülke değiştirmenin ne demek olduğunu iç çekmeleriyle büyümüş bir insanım...
Benimdd yarinhayırlı haberlerle gel canım benimde yarın randevum meraktan ölcem bir ay oldu ben görmeyeli
Benim kontrol ayda bir oluyor sen gel bana sor o endişeleriBenimdd yarin
2 hafta once gordum ama insan merak ediyo acaba hersey yolundami diye dusunuyo ister istemez
Hani soyle hareketlerini rahatca hissedebilsek bukadar endiselenmeyiz belkide
İki gündür bende bebegımı hissetmıorum ya sankı hamıle degılım gibi bu hafta içinde hıssetmessem haftaya doktra gderim diorum İnşallah bi skntı yoktur.bide dün sankı adet oldum gbı agrım oldu korktum valla çocuk cıkacak sandım
anladım canım at bakalım görüntüyü belki anlarız
Bence kimseyi takma canım. Ortam germeye çalışan insanların seni uzmesine izin verme . Herkesin bi hayatı bi yaşam şartları var. Turkiyenin bi konuda daha gelişmiş olduğunu düşünmek senin buraya gelme zorunluluğunu sana vermez.bu konuda da konuşmak çok kimsenin haddine değil.Zor olmadigini nerden bilebiliyosun
Annem buraya ilk geldiginde 2kez intihar etmis dusun nekadar bosluga dusmus nasil kendini hayatta yalniz hissetmiski bu eylemi gerceklestirmis
Sizin durumunuzu anlayabilir ve saygi duyabilirim ama bana bir ulke degisiminin okadarda kolay oldugunu soylemenin ne yeri nede zamani
Kimse kimsenin gecmisini bilemez yasadiklarini bilemez
Sizin burada kalkinda gelin kimse sizi orada zorla tutmuyor demeniz benim fikrimi degistirmicek
Ister bilincli ister surgun olsun bi ortami terk etmek okadar kolay degil
Bunu atalariniz yasamis daha aci bisekilde biraz empati yaparsaniz anlicaksiniz
Yani bu topikde butur paylasim yaptigim icin gercekden cok uzuldum
Sonucta burasi hamilelik gelisimimizi takip ettigimiz paylasimlarda bulundugumuz onerilerde birbirimize destek oldugumuz bir topik
Simdi ben kalkip marasta yasayan bir arkadas iyi doktorra denk gelmedigi icin yakindiginda ona kalkip antepe tasin diyemem demi
Neyse daha fazla gerilmeye gerek yok
Saglicakla kalin
Sanırım haklisiniz gerilmeye gerek yok başka bir arkadaşa aynı gün yazmistiniz para için gelmediginizi belirtmistiniz uzun uzun bahanelere gerek yok ,herkes istediği yada para için yaşadığı yeri seçiyor...Zor olmadigini nerden bilebiliyosun
Annem buraya ilk geldiginde 2kez intihar etmis dusun nekadar bosluga dusmus nasil kendini hayatta yalniz hissetmiski bu eylemi gerceklestirmis
Sizin durumunuzu anlayabilir ve saygi duyabilirim ama bana bir ulke degisiminin okadarda kolay oldugunu soylemenin ne yeri nede zamani
Kimse kimsenin gecmisini bilemez yasadiklarini bilemez
Sizin burada kalkinda gelin kimse sizi orada zorla tutmuyor demeniz benim fikrimi degistirmicek
Ister bilincli ister surgun olsun bi ortami terk etmek okadar kolay degil
Bunu atalariniz yasamis daha aci bisekilde biraz empati yaparsaniz anlicaksiniz
Yani bu topikde butur paylasim yaptigim icin gercekden cok uzuldum
Sonucta burasi hamilelik gelisimimizi takip ettigimiz paylasimlarda bulundugumuz onerilerde birbirimize destek oldugumuz bir topik
Simdi ben kalkip marasta yasayan bir arkadas iyi doktorra denk gelmedigi icin yakindiginda ona kalkip antepe tasin diyemem demi
Neyse daha fazla gerilmeye gerek yok
Saglicakla kalin
Erkeğe benzettim ben
Burun kanaması olurmus bebek büyüdüğü için damarlara baskı yaparmış canım. Bende de oluyo o his ama bence vücut alısıyo hamileliğe ondan oluyorKızlar bugün ilk defa burnum kanadı benim de. Ara ara olabilirmiş bir de ağır gripten sonra tahriş oldu her yer herhalde ona bağladım. Cumartesi de kontrolüm var uzun süredir ben de hiç hamile gibi hissetmiyorum inşallah her şey yolundadır
Ben 2 3 haftaya bi gidiyorum tiroid var ya oyuzden kontrol altindayimBenim kontrol ayda bir oluyor sen gel bana sor o endişeleriGüzel haberlerle dönelim inşallah
İnşallah dediğin gibidir canım ya hareketlerini hissetmeye başlasak biraz ferahlayacağız sanki gerçi bu sefer de niye hareket etmiyor diye takarız valla zor işmiş bu annelikBurun kanaması olurmus bebek büyüdüğü için damarlara baskı yaparmış canım. Bende de oluyo o his ama bence vücut alısıyo hamileliğe ondan oluyor
Yani zaten hormonlar tavan yapiyo herseye alinan biri olup cikiyo insan hamileyken oyuzden konusmalaramiza biraz dikkat edersek bundan kimseye zarar gelmezBence kimseyi takma canım. Ortam germeye çalışan insanların seni uzmesine izin verme . Herkesin bi hayatı bi yaşam şartları var. Turkiyenin bi konuda daha gelişmiş olduğunu düşünmek senin buraya gelme zorunluluğunu sana vermez.bu konuda da konuşmak çok kimsenin haddine değil.
Cinsiyeti geç öğren sağlıkla olsun da sıkıntı yok
Kullandığınız neyHamileliğin ilk başında 50mg kullanıyordum daha sonra 75mg yükseltti doktor, bir de artık doktor bakmıyor düşüp düşmediğine, doğuma kadar kullanmalısın dedi.
Rizki veren Allah ordada verir sorun sadece para degilSanırım haklisiniz gerilmeye gerek yok başka bir arkadaşa aynı gün yazmistiniz para için gelmediginizi belirtmistiniz uzun uzun bahanelere gerek yok ,herkes istediği yada para için yaşadığı yeri seçiyor...
Normaldir buyuk ihtimalle ama işte skntı yapıoruz yınedeBi kaç gündür bense kendimi hamile gibi hissetmiyorum ağrılar dışında Normal mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?