kan ilacına alışıyor vücut bir süre sonra hiç korkma. benim doktor doğumdan sonraki 3. aya kadar kullanacaksın dedi. Ara ara burnum kanıyor kanım fazla geliyor herhalde diye düşünüyorum bugün kontrolümüz var sorucam
Bugun dr gittim cok sukur yavrum iyi durumda cok rahatladim elhamdulillah ama cinsiyeti hala ogrenemedim 15. Haftadayim dr daha erken dedi tahminde dahi bulunmadi ya
Ben 13. haftada sağlık ocağına gittiğimde hemşire bana Monovit D3 isimli günde 5 damla, bir de sabah aç karnına içilecek bir demir ilacı verdi luan yanımda değil ismini hatırlayamadım. Önümüzdeki hafta doktora gideceğim soracağım. Ama bazı kişiler hiç ilaç kullanmıyormuş
İyi akşamlar kızlar bende bgun kasılma şikayetimle gittim henüz çok erken oldğu için tedirgin oldum ewet kasılma gorunuyo ama küçük bi alan dedi. Fotorafta bebeğin başına doğru rahimdeki eğim kasılma alanıymış. Başına boyle bişy gelen warmı onun dışında cinsiyeti için erkek dedi kızıma bi erkek kardeş gelicek inş
Canım bende 12+3um banada kasılma var demişti ultrasonda bakıp.sen nekadarliksin bide bir alnını bu kasılmalar çok kafama takmıştım ben doktorun ne dedi
Ben 13. haftada sağlık ocağına gittiğimde hemşire bana Monovit D3 isimli günde 5 damla, bir de sabah aç karnına içilecek bir demir ilacı verdi luan yanımda değil ismini hatırlayamadım. Önümüzdeki hafta doktora gideceğim soracağım. Ama bazı kişiler hiç ilaç kullanmıyormuş
Ben de bugün gideceğim 13+4 teyim. Kan ilacını fazla kullanmak iyi değil diye okudım ben de. Hamilelikte zaten kan basıncı arttığı için vücuttaki fazla kan iyi gelmiyormuş bebeğe
İyi akşamlar kızlar bende bgun kasılma şikayetimle gittim henüz çok erken oldğu için tedirgin oldum ewet kasılma gorunuyo ama küçük bi alan dedi. Fotorafta bebeğin başına doğru rahimdeki eğim kasılma alanıymış. Başına boyle bişy gelen warmı onun dışında cinsiyeti için erkek dedi kızıma bi erkek kardeş gelicek inş
Ben geçen hafta o kadar şiddetli bi kasılma yaşadım ki bi buçuk saat sürdü acile gittim kadın doğum doktoru yok diye bakmadılar üç hastane değiştirdim. Tansiyonum 8e düşmüştü artık en son özelde bulduk şükür bişey yoktu bebekte ama kanama alanı var biraz dedi bide vücut çok susuz kalmış. Bol su içmek cidden önemliymiş öğrendim ogün
Ben geçen hafta o kadar şiddetli bi kasılma yaşadım ki bi buçuk saat sürdü acile gittim kadın doğum doktoru yok diye bakmadılar üç hastane değiştirdim. Tansiyonum 8e düşmüştü artık en son özelde bulduk şükür bişey yoktu bebekte ama kanama alanı var biraz dedi bide vücut çok susuz kalmış. Bol su içmek cidden önemliymiş öğrendim ogün
Ben de öyle ki su içmeyi seven biriyim ama ileride daha büyük sıkıntılara yol açabilir dedi doktor. Kum dökmek , protein kaçağı yaşamak gibi :/ suyu yudum yudum ve oturarak içmek lazım ayakta içilen su direk geri çıkıyor vücut hazmetmiyor
günaydın kızlar. dün doktora giitm bebişin cınsıyeti içn erken dedi. ama sağlıklı gorunuyor dedi. ikili test için kan verdim. sonuc daha cıkmadı. bu arada folık asıtı artık bırakıyoruz dedi. ocean mummy al buna devam et dedi. ama kullanan var mı bilmiyorum aldım da içinde folık asıt var anlamadım. bı de gyno ferro sanol dıye bı demır ilacı verdi gebelık sonuna kadar kullanıyorz dedi bu da kabızlık yapıyomus
aynı demir ilacnı kullanıyorum canım kabızlık yapmadı bende iyi bi ilaç bence. ama ben d vitaminide kullanıyorum ikisi bir arada olunca kabızlık olmuyormuş genelde
Normalde de suyu sade içmeyi sevmem ince bir şekilde armut dilimi ya da elma dilimleri hoşuma gidiyodu ama biseyler hazırlamak için dahi halim yok gibi amann bosver modundayim bu ara ise zar zor geliyorum zaten
Doktor bana calsiyum sandoz, magnezyum sandoz, regenis mıydı multivitamin bide demir ilacı vermişti en son gittiğimde istersen hepsini birakabilirsin dedi zaten tek kullandığım magnezyumdu o da ağrı kessin diye diğerleri evde boş boş duruyo en son gittiğimde de mide yanması için rennie Duo ile bı mide koruyucu verdi hepiniz demir ilacı kullanıyorsunuz galiba elzem bişey mi sizce ilaçtan haptan oldum olası nefret eden biriyim mümkünse kullanmayim diye sormak istedim