2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kan ilacına 12. Haftada mı başlanıyor

Bugun dr gittim cok sukur yavrum iyi durumda cok rahatladim elhamdulillah ama cinsiyeti hala ogrenemedim 15. Haftadayim dr daha erken dedi tahminde dahi bulunmadi ya
Bana 12. Haftada erkek dedi yaa geçen hafta yani. Belki kızdır sizinki kızlar geç belli olur derler

Kan ilacına 12. Haftada mı başlanıyor

Ben 13. haftada sağlık ocağına gittiğimde hemşire bana Monovit D3 isimli günde 5 damla, bir de sabah aç karnına içilecek bir demir ilacı verdi luan yanımda değil ismini hatırlayamadım. Önümüzdeki hafta doktora gideceğim soracağım. Ama bazı kişiler hiç ilaç kullanmıyormuş

Canım bende 12+3um banada kasılma var demişti ultrasonda bakıp.sen nekadarliksin bide bir alnını bu kasılmalar çok kafama takmıştım ben doktorun ne dedi

Ben de bugün gideceğim 13+4 teyim. Kan ilacını fazla kullanmak iyi değil diye okudım ben de. Hamilelikte zaten kan basıncı arttığı için vücuttaki fazla kan iyi gelmiyormuş bebeğe

sağlık ocağının verdiğini doktorunuza danışmadan kullanmayın bence o kadar bilgili gelmiyorlar bana güvenemiyorum

Ben geçen hafta o kadar şiddetli bi kasılma yaşadım ki bi buçuk saat sürdü acile gittim kadın doğum doktoru yok diye bakmadılar üç hastane değiştirdim. Tansiyonum 8e düşmüştü artık en son özelde bulduk şükür bişey yoktu bebekte ama kanama alanı var biraz dedi bide vücut çok susuz kalmış. Bol su içmek cidden önemliymiş öğrendim ogün

ayy bende pek su içemiyorum ya midemi bulandırıyor of

ayy bende pek su içemiyorum ya midemi bulandırıyor of
Ben de öyle ki su içmeyi seven biriyim ama ileride daha büyük sıkıntılara yol açabilir dedi doktor. Kum dökmek , protein kaçağı yaşamak gibi :/ suyu yudum yudum ve oturarak içmek lazım ayakta içilen su direk geri çıkıyor vücut hazmetmiyor

Ya benc

Bende çok su içiyorum ama kanma fln değilde hafif kasılma alanı war dedi ama skntılı bişey değilmş oyle dedi

İş yerime su şişesi aldım gözümün önünde dursun hatirliyim diye benim de midemi bulandiriyodu baş ağrının sebebi olabilir dedikleri için mecbur iciyom
Aslında içine limon tarçın vs atarak tadını sadelikten kurtarabiliriz hemde suyu canlı hale getirmiş oluruz daha çok içebiliriz

aynı demir ilacnı kullanıyorum canım kabızlık yapmadı bende iyi bi ilaç bence. ama ben d vitaminide kullanıyorum ikisi bir arada olunca kabızlık olmuyormuş genelde

Aslında içine limon tarçın vs atarak tadını sadelikten kurtarabiliriz hemde suyu canlı hale getirmiş oluruz daha çok içebiliriz
Normalde de suyu sade içmeyi sevmem ince bir şekilde armut dilimi ya da elma dilimleri hoşuma gidiyodu ama biseyler hazırlamak için dahi halim yok gibi amann bosver modundayim bu ara ise zar zor geliyorum zaten

İş yerime su şişesi aldım gözümün önünde dursun hatirliyim diye benim de midemi bulandiriyodu baş ağrının sebebi olabilir dedikleri için mecbur iciyom
dün doktorda bana baş ağrım için aynısını dedi bide minoset kullanabilirsin böyle böyle 9. aya gelcez yapcak bişeyimiz yok başka dedi

Doktor bana calsiyum sandoz, magnezyum sandoz, regenis mıydı multivitamin bide demir ilacı vermişti en son gittiğimde istersen hepsini birakabilirsin dedi zaten tek kullandığım magnezyumdu o da ağrı kessin diye diğerleri evde boş boş duruyo en son gittiğimde de mide yanması için rennie Duo ile bı mide koruyucu verdi hepiniz demir ilacı kullanıyorsunuz galiba elzem bişey mi sizce ilaçtan haptan oldum olası nefret eden biriyim mümkünse kullanmayim diye sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…