2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sağolasın canım Bence içini ferah tut hiç bi sıkıntı yok allahım izni ile.. dua edelim bol bol rabbim korusun

Evet ablamda yaptirdii eşinin imzasıni kesinlikle istemislerdi aklında olsun

Evet canım öyle yapıyorlar genelde. Bana doktorum teklif etti. Bende düşüneceğim bakalım. Bu istem dışı hamilelik olunca doktor bağlayalım doğumda kafan rahat olur dedi.

Benim 4 yaşında oğlum var oda kucağıma gelmek istiyor hayır diyemiyor tabi ki hep kucağımda Allah’ın izniyle bişey olmaz tabi ilk hamilelik prenses hamileliği ama 2.ler hiç öle değil
Benim kizimda 3 yasina girecek ama Ben artik kucagima alamam diyorum, sadece otururken kucagima alip seviyorum. Ama tabi klozete koy kaldir yapiyorum o ayri
Arkadaşlar doktorlarınız rahim uzunluğunuza bakıp bilgi verdi mi ?
Yok canim, henuz erken haftalrdayiz baksa da bilgi vermez risk olmadigi sürece.
Baglatabilirsin

Hmm anladım canım hayrlısıyla bunu doğuruyumda 3. Yüde herlde 5 seneye kalmadan düşünrm ben.
cesur anneleri seviyorum ama ben kizimdan sonra cesaret edemiyorum oglusum ins uslu ve uyuyan bir bebek olur da belki ben de ısınırım 3. Fikrine

cesur anneleri seviyorum ama ben kizimdan sonra cesaret edemiyorum oglusum ins uslu ve uyuyan bir bebek olur da belki ben de ısınırım 3. Fikrine
Benımkı cesarette degıl sanırım delılıkten her defasında hamılelığim olumsuzlukla sonuclansada yınede sevıorum hamılelık sürecını İnşallah bunu kaybetmemde.Rabbımde ızın verırse 2 kız 2 erkek istıorum hayırlısıyla tabıkı ne kızım yanlız kalsın nede oğlum isterim ama bakalım

Ohh maşallah ben şunu bi doğurup kucağıma alsaydım diyorum ama sizleri gördükçe insan gayretleniyor yaşınız genç doğurun valla

Evet canım öyle yapıyorlar genelde. Bana doktorum teklif etti. Bende düşüneceğim bakalım. Bu istem dışı hamilelik olunca doktor bağlayalım doğumda kafan rahat olur dedi.
Benimki istem dışı değil. 10 ay uğraştık olsun diye, çok şükür Rabbim nasip etti. Artık 2 çocuk bize yeter diye düşünüyoruz ama Rabbim bilir tabi yinede :)

Benimki istem dışı değil. 10 ay uğraştık olsun diye, çok şükür Rabbim nasip etti. Artık 2 çocuk bize yeter diye düşünüyoruz ama Rabbim bilir tabi yinede :)
Bende diğer gebeliklerimde çok uğraştım. Artık olmaz hiç yumurta yok dedikleri ve ne olur ne olmaz diyerek korunduğumuz bir dönemde hamile olduğumu öğrendim. Nasipte varsa oluyor

Bende diğer gebeliklerimde çok uğraştım. Artık olmaz hiç yumurta yok dedikleri ve ne olur ne olmaz diyerek korunduğumuz bir dönemde hamile olduğumu öğrendim. Nasipte varsa oluyor
Rabbim nasip ederse olur canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…