2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de 3cu düşünmüyordum artık 5sene geçmişti akrabalarıma vermiştim her şeyini iki çocuk kullanmıştı zaten . Hamile kalacağımı bilseydim barı beşik arabayı falan saklardım ah kafam ah
Eşim hep 3. İçin ustalik eseri der tabi benim gonlum yok bosver feda olsun 3.yü yapiyorsaniz hersey helal artik

Eşim hep 3. İçin ustalik eseri der tabi benim gonlum yok bosver feda olsun 3.yü yapiyorsaniz hersey helal artik
)))) öyle girdik bu yola artık gerçi bir sormadı Veren Rabbim siz istemeseniz de Ben veririm dedi onca önlemlerime rağmen. Hayırlısı artık yarın gidip bir görelim kimdir bizim çocuk :)

Çok sevindim canım sağlıkla doğsunlar İnşAllah

Ben 1 yaşındaki yeğenimi hep kucaklıyorum. Oğlumda 20 kilo var. Onu da kucağı alıp kaldırdım, hiçbir şey olmadı kuzum. Korkma öyle kolay değil. Yine de bir daha yapma :)

Hiç korkma cnm, benim kızım da 16 17 kilo. Bende almak mecburiyetinde kalabiliyorum. Hiçbir şey olmaz inş.

Benim 4 yaşında oğlum var oda kucağıma gelmek istiyor hayır diyemiyor tabi ki hep kucağımda Allah’ın izniyle bişey olmaz tabi ilk hamilelik prenses hamileliği ama 2.ler hiç öle değil

Ben 1 yaşındaki yeğenimi hep kucaklıyorum. Oğlumda 20 kilo var. Onu da kucağı alıp kaldırdım, hiçbir şey olmadı kuzum. Korkma öyle kolay değil. Yine de bir daha yapma :)
Hiç korkma cnm, benim kızım da 16 17 kilo. Bende almak mecburiyetinde kalabiliyorum. Hiçbir şey olmaz inş.
Benim 4 yaşında oğlum var oda kucağıma gelmek istiyor hayır diyemiyor tabi ki hep kucağımda Allah’ın izniyle bişey olmaz tabi ilk hamilelik prenses hamileliği ama 2.ler hiç öle değil
Valla sağ olun kızlar genelde sakınmıyorum bu sefer ağrı olunca korkmuştum bunları okuyunca rahatladım tabii ilk olunca bilemiyor insan ne yaparsam tehlikelidir diye

Bir şey olmaz canım. Ben hergün 18 kilo çocuğumu kaldırıyorum. Mecburum yani. Beşiğe koy al. Üst değişmek için yakala kucakla hergün her saat maraton halindeyiz. Öyle en ufak harekette bebeğe birşey olacak olsa dünyaya bebek gelemezdi sanırım. Allahın hikmeti işte. Her türlü muhafaza altındalar.

Çok şükür canım çok sevındım adına.Ben yarın bi saglık ocagını arayacam eger duyulur gel derse gıderım yok dersede beklerim ya haftaya salıya kadar.yapacak bişey yok düşünmemeye çalışacagm

Yaaa çok fazla yer kaplayan şeyleri sevmiyorum, simdilik 3.cü uzak yani onun icin senelerce saklamaktansa birilerinin işine yarasin
Hmm anladım canım hayrlısıyla bunu doğuruyumda 3. Yüde herlde 5 seneye kalmadan düşünrm ben.

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Doktoruma da sorucam ama gitmeye daha çok zaman var.
Sezeryan olduğumda tüplerimi bağlatabiliyor muyum? Hem doğum hem o işlem bi arada çıkar diye düşünüyorum ama öyle oluyor mu?

Oluyor cnm. Aynı anda yapıyorlar. Bir akrabam yaptırdı bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…