2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Onu da ilk defa duydum. Bence çok kafaya takıyoruz. Bir sorun yok, herşey yolunda ilerleyecek diye düşünmek lazım. Tedirgin olursan bu bebeğe de yansır.
İşte sürekli kesintisiz ağrım oluyor ve eşi aşağıda yukarı çıkmazsa müdahale edilecekmiş öyle denilince daha kötü oldum araştırıyorum yukarı zamanla çıkması gerekiyor daha erken yazıyor her yerde

Bak önceki sayfalarda arkadaş da yazmış zamanla yukarı çıkıyor diye. Bi sonraki muayenede inşallah eşinin yukarı çıktığını göreceksin. Yüce Rabbim ol der ve olur. Bebeklerimizin bu dünyada rızıkları varsa ne olursa olsun bizimle olacaklar. Şuanda çok erken dönemler, zamanla yerini bulacak göreceksin.

Canım benimki de aşağıda ama doktorum zamanla toplar dedi.dün bende de ağrı vardı ama stres daha da tetikliyor lütfen stres yapma rabbime bırak.

Canım benimde eşi aşağıdaymış doktorum ilişki yasak bol bol uzan ağır iş yapma dedi 24 haftaya kadar genelde dönermiş dikkatli olalım dua edelim birbirimize ..

Ben de birkaç gün önce hissettim en son ama dün muayeneye gittim herşey normal. Bence boşuna kendini üzüyorsun. Bu haftalarda hergün hissedilmez.
Olumsux dusunmemeye çalışacagım canım boş kalmamaya çalışıorum elişi falan yapıorum iğne oyası.arkadasa gdecegm yarın öylr böyle muayene vaktıne kadar zaman gecırecem inşallah dedgn gbıdır

Çok geçmiş olsun canım herşey en kısa zamanda normale doner inşallah bugunleride anılar olarak anlatırız

Yaaa bu ikinci beybi diye cokta heveslenmem saniyordum ama cinsiyeti ogrenince bebek alisverisine cikasim geldi minicik tulumlar, badiler, coraplar ay ayyy 20. Haftaya kadar frenlicem ama kendimi
Bende öyle sanıyordum ama olmuyormuş
Ben cinsiyet de bilmiyorum henüz :)

Yaaa bu ikinci beybi diye cokta heveslenmem saniyordum ama cinsiyeti ogrenince bebek alisverisine cikasim geldi minicik tulumlar, badiler, coraplar ay ayyy 20. Haftaya kadar frenlicem ama kendimi
A bide bana sor 3cu çocuk ama bu kadar hevesli olacağımı düşünmezdim . Benim iki çocuktan hiç bir şey kalmamış hepsini sıfırdan alacağım bebek arabası beşik falan :) yarın bir cinsiyetini kesinlestirelim azar azar başlanır bence

Ooooo alisveris büyük desene ben de hersey var sadece kiyafet alicam farkli cinsiyet oldugu icin sakladigim kiyafetleri de artik yadim kuruluşlarına veririm

Ooooo alisveris büyük desene ben de hersey var sadece kiyafet alicam farkli cinsiyet oldugu icin sakladigim kiyafetleri de artik yadim kuruluşlarına veririm
3. Ye sakla belki ona gerek olur Ben menopoxa gırene kadar vermem küçülenleri

İnşallah benımde farklı cinsiyet olurda bende bişeyler alırım senin ilk neydi

Ne yaptın canım doktorun muayene ettımı ne dedı

Ne yaptın canım doktorun muayene ettımı ne dedı
Evet canım ölçüm yaptılar vajinal şimdilik bir sorun yokmuş bazı kasılmalar doğum gibi aşağıya inmelere neden olabiliyomuş tedbiri elden bırakmayalım dedi Çok şükür allahıma rabbim hepimizinkileri korusun inşallah. Sen ne yaptın yarın gitceksin herhalde

Çok aptalım ya bir değil iki değil üç kere yeğenimi kaldırdım unutup, herhalde 15 kilo vardır psikolojik mi bilmiyorum karnımda bi sızı var bi sorun olur mu acaba anlık ağırlıktan kendimi boğasım var

Bende çok yükseğe uzanmıştım dalgınlıkla biraz ağrı oldu ama uzanıp ayağımı yükseğe koyunca geçmişti

O uzanmayı da yapıyorum ya çok kızıyorum kendime nasıl unutursun diye ama bu ağırlık ya daha bi korktum
Ama şöyle düşün ikinci çocuğuna hamile çoğu anne ilk çocuğunu kucağına alıyor ilk 3 ayı geçtikten sonra bişey olmaz bir kereden allahın izniyle

3. Ye sakla belki ona gerek olur Ben menopoxa gırene kadar vermem küçülenleri
Ben de 3cu düşünmüyordum artık 5sene geçmişti akrabalarıma vermiştim her şeyini iki çocuk kullanmıştı zaten . Hamile kalacağımı bilseydim barı beşik arabayı falan saklardım ah kafam ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…