2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

öyle mi dersin bilemedim
Elektrikli varken manuel kullanmazsın bile. Birde çok el yoruyor. Hiç gerek yok. Ha elektrikli almayacaksın manuel al bulunsun. Ama elektrikli varken gereksiz. Bir sürü masrafın olacak zaten. Başka ihtiyacını alırsın onun yerine.

doğru söylüyorsun bu ay elektrikliyi alıp aradan çıkartayım

Yaa evet fiyatlar çok uçukmuş ve her marka içinde iyi kötü yorumlar var biraz şansa bağlı biraz göğüsle uyum sağlamasına bağlı anlaşılan.
aynen aslında ebebeğin kendi markası için de çok güzel yorumlar var fiyatı da baya uygun aklım kayıyor ona ama

kızlar elektrikli de alıcam ama manuel olarak bu set hoşuma gitti sizce nasıl kullanan var mı?Manuel Göğüs Pompalı Emzirme Seti - Markalar - 154,99 TL
Canım link açılmıyor. Elektrikli alacaksan ilk etapta manuele gerek yok. Manuel ileride lazım olur genelde ilk zamanlar az geldiği için süt manuel işine yaramaz. Emiş gücü az çünkü.O yüzden şimdi ertele derim. Elektrikli alırkende pille çalışma özelliği olanlara da bakın. Sürekli priz aramak yerine istediğin heryerde sağabilirsin. Arabada çok işime yaıyordu benim. Bebiş arabaya biner binmez uyuyordu. Emzirme önlüğünü takıp sağıyordum. Ya da misafirlikte falan priz dibinde ayakta durarak sağmak yerine iyi oluyordu.Aklınızda bulunsun.

inanılmaz bir baş ağrım var son 2 haftadır fln nerdeyse her gün oluyo. migren mi ben bilmiyorum bana da içebilirsin dedi ama parol bende hiç bir işe yaramıoyo. minoset de alabilirsin demmişti. inat ettim hiç almadım ama ağrı başladığı anda bitiyorum beynim çıkıcak gibi ağrıyo. çözüm bulan warsa yazsın gercekten

bende geçen hafta maalesef çok ağır bir grip geçirdim. kızım okuldan aldı sanırım virüsü ikimiz de influenza a (domuz gribi) olduk. ben gerçekten böle bi grip yaşamadım ateşim 40ı fln geçti. ve parol bende bi işe yaramadı ne ateşimi düşürdü ne de ağrılarımı azalttı. aynen sizin dediğiniz gibi 4-5 gün serum yerim parol we c vitamini içeren o da cok bi işe yaramadı. sonra dr um minoset alabilirsin dedi bi o ii geldi. dr unuza bi danışın minoset alabilirsiniz derse o bi tık daha etkili.

Aynı durumdayım uykumu alsam ağrıyo almasam ağrıyo otursam ağrıyo yatsam ağrıyo başımı eğemiyorum hiç. Ben bazen saç diplerime masaj yapıyorum 10-15 dk rahatlama oluyo hemen uyuyorum ağrı kesici ile nereye kadar doğuma çok var diye düşünüyorum

Ah canım çok az kişi de o baş ağrıları böyle artarmis çok araştırdım ama yok çaresi parol zaten önceden de geçirmezdi baş agrimi hiç denemedim o yüzden kullanmak istemiyorum eczaneye de gittim dün bı çaresi yok mudur diye hamile olduğunu duyunca çaresiz onlar da herkes parol sadece diyo ama benim haftada iki kez atak olmaya başladı alacağım ilaç sayısı çok fazla olurdu böyle geçemez 5 ay zonklamasi çok fena buz torbası aldım ama nafile

Cokk gecmiss olsunn valla Allah yardimciniz olsun a si cok kotuymus esim gecen sene bsini oldu ve 1 hafta yatti a si birdr hamileyken cok kotu.biz doktora sordum testi yapin diye doktor onun ilaci var bu test pozitifse o ilaci kullanalim diye yapiyoruz sizde pozitif cikarsa da o ilaci icemiycrksiniz onun icin yapmaya gerek yok ama bende ates mide bulantisi falan hic olmadi sadece cok agir siddetli bas agrisi burun akintisi tikaniklik bence benim sinuzit iltihabi oldu ondan basim yzum.kulaklsrim boyle siddetli agirdi.hasta mafan 1 hafta once burnumdan turuncu bir salgi gelmisti bildigin portakal renginde yani kesin o iltihap belirtisiydi.ondan boyle kotu oldum.Allah yardimcimiz olsun valla.bebekler etkilenmeden evdeki cocuklar hastalanmadan sag salim atlatalim bu donemleri

Cok gevmis olsun 3 gundur ayni durumdayim bugun Allaha sukur daha iyiyim 2 gu dur acile gidip parol serum takiliyor bir nebze iyi grliyor dun gecede takildi bugun iyiyim cok siddetli degil agrilarim.gidebilirsen acile git serum taktir

burda bi arkadaş vardı 2li ve 4lü taramaları yaptırmayıp direk anne kanından bakılan genetik haftalıklara baktıracaktı. o sonuçları aldı mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…