2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben saçlarımı yoluyorum resmen dün geceye kadar sürdü uyutmuyo da ağrı su an hafif hafif var zaten 2 gün suruyo her zaman alıştım

Kardeşim de migren var doktor ağrı hissetim de kahveyle ağrı kesici al demişti parol çok etkili değil ama bide kahveyle dene inş hafifletir

Bende pıt pıt diye hissediyorum özellikle sofra başına oturduğumda hissediyor birazdan yemek geleceğini sanırım
Hepimiz 16. Haftadayız pıt pıt hepimizde varsa o zaman kesin bebişler ay nasıl mutlu oldum şu an ilk gebeliğim pıt pıtlardan emin olamıyordum acaba karın kasları geriliyor damarlar mı atıyor oluyordum hatta eşimle neredeyse nefes almadan o pıt pıtları dinliyoruz nedir anlamaya çalışıyoruz. Bebişlerim yerim onların pıt pıtını

Ben saçlarımı yoluyorum resmen dün geceye kadar sürdü uyutmuyo da ağrı su an hafif hafif var zaten 2 gün suruyo her zaman alıştım
Eşler yapınca daha etkili oluyo onuda denedin mi evet uzun sürüyo çok zormuş gerçekten migren olayı hamilelikten önce yoktu benim bilmezdim pek yani

Hamileliğin ilk basindan beri 3 ,5 kilo vermistim hala ayniyim ne aliyorum ne veriyorum mide bulantilarim da azaldi ama bitmiyor benim gibi olan var mi 4 ay oldu zayıflara kilo alman lazim diyomus drlar yeterince beslenemiyorum

Merhaba taze anneler :) Ben Ağustos 2020 anneleri gurubundayım normalde ama sizlere tecrübeli olarak sormak istedim 8+3 haftamdayım cok kusuyorum böyle olupta sonradan düzelen varmı yoksa sürekli çekecekmiyim bunu

Merhaba taze anneler :) Ben Ağustos 2020 anneleri gurubundayım normalde ama sizlere tecrübeli olarak sormak istedim 8+3 haftamdayım cok kusuyorum böyle olupta sonradan düzelen varmı yoksa sürekli çekecekmiyim bunu
allah kolaylık versın. ben 10 gun yaşadım ne zor dedım. taze zencefıl lımon cayı rahatlatmıstı benı. ınternetten de bakabılırsın. onerılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…