2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kızlar elektrikli de alıcam ama manuel olarak bu set hoşuma gitti sizce nasıl kullanan var mı?Manuel Göğüs Pompalı Emzirme Seti - Markalar - 154,99 TL

Canım benim ilk bebeğim emmedi. hastaneye gişderken gerek duyup almadım ama şimdi diyeyim en azından manuelde olsa elinizin altında bir pompa bulunsun. ben e bebeğin çiftli pompasını almıştım ama çiftli hiç çekmedi tekli kullandım hep sonrada lansinoh un manuel pompasını aldım çok rahatttı çok güzel süt cıkarıyordu. 10 dk da sağım yapıyor. ara ara kullanım için onu tavsiye ederim. Eğer otomatik makina alacak olursanız size tecrübelerimden yola cıkarak sıfır makinalara okadar deli paralar ödemeyin. letgodan ıyı bır tane ıkıncı el alın. siz makinaya uygun yeni hazneler alırsınız ve sağım uçları. yanı başkasının kullandığı aparatları değilde yenı kendı aparatınızı kullanırsınız sadece makınayı almış olacaksınız içinize sinmeyen hiçbişey yok merak etmeyın. ben böyle yapmadım ama hastanenın kendi sanayı tıpı sağım makınasına her isteyen hastaya kendi sağım setını verıyorlar yenı ve sız sadece makınayı kullanmış oluyorsunuz... zaten markaların yedek sağım setleri satılıyor. ıyı makinalar cok pahalı. inşallah hiçbirinizin bunlara ihtiyacı olmaz. ama mastite karşı bıle olsa bır manuel pompanız olsun derım. diğerlerini bilmem ama Lansinoh çok ıyıydı bu işte.

hareketleri hissedenler anneler nasıl benim 2. gebeliğim 3 haftadır hissediyorum ara ara sık olmamakla birlikte
Aynen ikinci gebeliğim, buraya yazmıştım ilk hissettiğimde. Sanıyorum 2 hafta önceydi. Pıt pıt şeklinde. Hatta biraz önce yine hissettim. Çok sık olmuyor ama ara ara hissediyorum. Nedendir bilmem hep oturur pozisyonda iken hissediyorum bebeğimi. Oğlumu 20.haftya yakın anca hissetmişimdir. İkincide gerçekten herşey erken hissediliyor yaşanıyor ve ilkte hiç hissedilmeyen şeyler ikincide hissediliyor. Yatakta sağdan sola dönerken ilk bebekte hiç hatırlamam kasılmaları, hiç rahatsız olmazdım ama bunda her gece hissediyorum.

bende kızımda o haftalarda hissettim hatta sonrasında da çok hareketli değildi şimdi başladım hissetmeye ama çok yoğun değil

bende kızımda o haftalarda hissettim hatta sonrasında da çok hareketli değildi şimdi başladım hissetmeye ama çok yoğun değil
Aynen birebir aynıyız. Benim de ilki çok aşırı hareketli değildi. Sadece son iki ayda dizlerini dayayıp karnımı yamuklaştırması aklımda kalmış :))) bide hıçkırmaları çok olurdu:)))

Merhaba taze anneler :) Ben Ağustos 2020 anneleri gurubundayım normalde ama sizlere tecrübeli olarak sormak istedim 8+3 haftamdayım cok kusuyorum böyle olupta sonradan düzelen varmı yoksa sürekli çekecekmiyim bunu
Doktoruna danisirsan ilac verebilir, ben kullaniyorum ve ilaci kullanmazsam hep kusuruyorum. İlac iyi geldi bana, bulantilarim hala devam ediyor tabi o ayri İnsalllah 16. Hafta civari bitecek diye bekliyorum...
Ben de kizimda 20. Yada 21. Haftalarda hissetmistim. Bunda henuz hissetmeye baslamadim, beklemedeyim

Yakında başlar. 15te başlarsın hissetmeye :)))

Aynı cnm, ikinci bende de daha farklı.
Erkek bebiş annesi olmak nasıl bir şey anlatsana biraz bize :))

ne yaptin canim? Bende gecenlerde ayni duyguya kapildim ama cok sukur hersey yolundaymis.

Saglik ocaginda doppler var onlar satiliyor isterseniz evde bir tane bulunsun hem bu endiseleriniz gider. 12.Haftadan itibaren duyuluyor sanirsam
Ben saglık ocagını aradm dun ama bu haftalarda duyulmaz daha dedı sen istersen yınede gel dedı gıtmedım bende duyulmayacaksa ne dıe gseyım ki dahada strese gırerım randvumu bekleycm caresız eşiminde pek dktra gotrmeye nıyetı yok randvuya az kaldı dıo

ben doktoruma sordum günde iki fıncan ıcebılrsın bı zararı yok dedi. zaten bıtkı çayları zararlıymıs zencefıl bıtkı cayına gırmıyor. ada çayı ıhlamur falan zararlı mesela
Ihlamur mu zaralı ben grıp olacak gbıydı az bıraz içtim

Aynı cnm, ikinci bende de daha farklı.
Erkek bebiş annesi olmak nasıl bir şey anlatsana biraz bize :))
Canım evde bolca oyuncak arabaya hazır olun:))) benim oğlum çok yaramaz aksi bir erkek çocuğu olmadı. İnşallah sizinkiler de uysal olur:) gelir durduk yere sarılır öper, seni çok seviyorum anne der:) annesine çok düşkün bir çocuk:) babasıyla boğuşarak oyunlar oynamalarına hazırlıklı olun:) bana hep çok yıpratıcı gelmiştir ama oğlum da babası da bu şekilde oynamayı çok seviyor. Atlatılmayı, zıplatılmayı çok sever:) futbol maçlarına ilgisi var, gol olduğunda evde kıyamet kopar, bi coşku baba oğul :)) oyuncak arabaya çok ilgisi olduğu gibi bizim arabaya da ilgisi çok büyük. Daha şimdiden arabayı ben kullanmak istiyorum diyor:))) siniri de erkek siniridir yalnız:)) çizgi filmlerde hep erkeksi olanları izler, cicili bicili kızları izlemez:))) giyeceği kıyafeti de kendi seçer. Kıyafet alırken o hangisini beğenirse onu alırız:)) Bide kot pantolonlara ilgisi büyük :) aklıma gelenler şimdilik bunlar:) Rabbim evlatlarımızı hayırlı eylesin inşallah. Amin.

Çok sağol cnm, yaramaz aksi olmaması ne güzel, sağlıklı bir şekilde bizimki de öyle olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…