kızlar elektrikli de alıcam ama manuel olarak bu set hoşuma gitti sizce nasıl kullanan var mı?Manuel Göğüs Pompalı Emzirme Seti - Markalar - 154,99 TL
Aynen ikinci gebeliğim, buraya yazmıştım ilk hissettiğimde. Sanıyorum 2 hafta önceydi. Pıt pıt şeklinde. Hatta biraz önce yine hissettim. Çok sık olmuyor ama ara ara hissediyorum. Nedendir bilmem hep oturur pozisyonda iken hissediyorum bebeğimi. Oğlumu 20.haftya yakın anca hissetmişimdir. İkincide gerçekten herşey erken hissediliyor yaşanıyor ve ilkte hiç hissedilmeyen şeyler ikincide hissediliyor. Yatakta sağdan sola dönerken ilk bebekte hiç hatırlamam kasılmaları, hiç rahatsız olmazdım ama bunda her gece hissediyorum.hareketleri hissedenler anneler nasıl benim 2. gebeliğim 3 haftadır hissediyorum ara ara sık olmamakla birlikte
bende kızımda o haftalarda hissettim hatta sonrasında da çok hareketli değildiAynen ikinci gebeliğim, buraya yazmıştım ilk hissettiğimde. Sanıyorum 2 hafta önceydi. Pıt pıt şeklinde. Hatta biraz önce yine hissettim. Çok sık olmuyor ama ara ara hissediyorum. Nedendir bilmem hep oturur pozisyonda iken hissediyorum bebeğimi. Oğlumu 20.haftya yakın anca hissetmişimdir. İkincide gerçekten herşey erken hissediliyor yaşanıyor ve ilkte hiç hissedilmeyen şeyler ikincide hissediliyor. Yatakta sağdan sola dönerken ilk bebekte hiç hatırlamam kasılmaları, hiç rahatsız olmazdım ama bunda her gece hissediyorum.
Aynen birebir aynıyız. Benim de ilki çok aşırı hareketli değildi. Sadece son iki ayda dizlerini dayayıp karnımı yamuklaştırması aklımda kalmış :))) bide hıçkırmaları çok olurdu:)))bende kızımda o haftalarda hissettim hatta sonrasında da çok hareketli değildişimdi başladım hissetmeye ama çok yoğun değil
Doktoruna danisirsan ilac verebilir, ben kullaniyorum ve ilaci kullanmazsam hep kusuruyorum. İlac iyi geldi bana, bulantilarim hala devam ediyor tabi o ayriMerhaba taze anneler :) Ben Ağustos 2020 anneleri gurubundayım normalde ama sizlere tecrübeli olarak sormak istedim 8+3 haftamdayım cok kusuyorum böyle olupta sonradan düzelen varmı yoksa sürekli çekecekmiyim bunu
Ben de kizimda 20. Yada 21. Haftalarda hissetmistim. Bunda henuz hissetmeye baslamadim, beklemedeyimAynen ikinci gebeliğim, buraya yazmıştım ilk hissettiğimde. Sanıyorum 2 hafta önceydi. Pıt pıt şeklinde. Hatta biraz önce yine hissettim. Çok sık olmuyor ama ara ara hissediyorum. Nedendir bilmem hep oturur pozisyonda iken hissediyorum bebeğimi. Oğlumu 20.haftya yakın anca hissetmişimdir. İkincide gerçekten herşey erken hissediliyor yaşanıyor ve ilkte hiç hissedilmeyen şeyler ikincide hissediliyor. Yatakta sağdan sola dönerken ilk bebekte hiç hatırlamam kasılmaları, hiç rahatsız olmazdım ama bunda her gece hissediyorum.
Yakında başlar. 15te başlarsın hissetmeye :)))Doktoruna danisirsan ilac verebilir, ben kullaniyorum ve ilaci kullanmazsam hep kusuruyorum. İlac iyi geldi bana, bulantilarim hala devam ediyor tabi o ayriİnsalllah 16. Hafta civari bitecek diye bekliyorum...
Ben de kizimda 20. Yada 21. Haftalarda hissetmistim. Bunda henuz hissetmeye baslamadim, beklemedeyim
Aynı cnm, ikinci bende de daha farklı.Aynen ikinci gebeliğim, buraya yazmıştım ilk hissettiğimde. Sanıyorum 2 hafta önceydi. Pıt pıt şeklinde. Hatta biraz önce yine hissettim. Çok sık olmuyor ama ara ara hissediyorum. Nedendir bilmem hep oturur pozisyonda iken hissediyorum bebeğimi. Oğlumu 20.haftya yakın anca hissetmişimdir. İkincide gerçekten herşey erken hissediliyor yaşanıyor ve ilkte hiç hissedilmeyen şeyler ikincide hissediliyor. Yatakta sağdan sola dönerken ilk bebekte hiç hatırlamam kasılmaları, hiç rahatsız olmazdım ama bunda her gece hissediyorum.
Ben saglık ocagını aradm dun ama bu haftalarda duyulmaz daha dedı sen istersen yınede gel dedı gıtmedım bende duyulmayacaksa ne dıe gseyım ki dahada strese gırerım randvumu bekleycm caresız eşiminde pek dktra gotrmeye nıyetı yok randvuya az kaldı dıone yaptin canim? Bende gecenlerde ayni duyguya kapildim ama cok sukur hersey yolundaymis.
Saglik ocaginda doppler var onlar satiliyor isterseniz evde bir tane bulunsun hem bu endiseleriniz gider. 12.Haftadan itibaren duyuluyor sanirsam
Hmm kesede karından muayenede soldaysa erkek sagdaysa kız dıolar ama kesnliğini bilemiorum tabıkı6. Haftada doktora gitmemiştim canım ya. 5'te keseyi gördük 7+1 veya 2 de bebeği ortada bir yerdeydi diye hatırlıyorum.
Ihlamur mu zaralıben doktoruma sordum günde iki fıncan ıcebılrsın bı zararı yok dedi. zaten bıtkı çayları zararlıymıs zencefıl bıtkı cayına gırmıyor. ada çayı ıhlamur falan zararlı mesela
Günde 1 bardak diyorlar ama doktorum bana onu içene kadar çaya yada ılık suya limon ve bal koy iç dedi gerçekten de rahatlatıyorIhlamur mu zaralıben grıp olacak gbıydı az bıraz içtim
Canım evde bolca oyuncak arabaya hazır olun:))) benim oğlum çok yaramaz aksi bir erkek çocuğu olmadı. İnşallah sizinkiler de uysal olur:) gelir durduk yere sarılır öper, seni çok seviyorum anne der:) annesine çok düşkün bir çocuk:) babasıyla boğuşarak oyunlar oynamalarına hazırlıklı olun:) bana hep çok yıpratıcı gelmiştir ama oğlum da babası da bu şekilde oynamayı çok seviyor. Atlatılmayı, zıplatılmayı çok sever:) futbol maçlarına ilgisi var, gol olduğunda evde kıyamet kopar, bi coşku baba oğul :)) oyuncak arabaya çok ilgisi olduğu gibi bizim arabaya da ilgisi çok büyük. Daha şimdiden arabayı ben kullanmak istiyorum diyor:))) siniri de erkek siniridir yalnız:)) çizgi filmlerde hep erkeksi olanları izler, cicili bicili kızları izlemez:))) giyeceği kıyafeti de kendi seçer. Kıyafet alırken o hangisini beğenirse onu alırız:)) Bide kot pantolonlara ilgisi büyük :) aklıma gelenler şimdilik bunlar:) Rabbim evlatlarımızı hayırlı eylesin inşallah. Amin.Aynı cnm, ikinci bende de daha farklı.
Erkek bebiş annesi olmak nasıl bir şey anlatsana biraz bize :))
Çok sağol cnm, yaramaz aksi olmaması ne güzel, sağlıklı bir şekilde bizimki de öyle olur inşallah :)Canım evde bolca oyuncak arabaya hazır olun:))) benim oğlum çok yaramaz aksi bir erkek çocuğu olmadı. İnşallah sizinkiler de uysal olur:) gelir durduk yere sarılır öper, seni çok seviyorum anne der:) annesine çok düşkün bir çocuk:) babasıyla boğuşarak oyunlar oynamalarına hazırlıklı olun:) bana hep çok yıpratıcı gelmiştir ama oğlum da babası da bu şekilde oynamayı çok seviyor. Atlatılmayı, zıplatılmayı çok sever:) futbol maçlarına ilgisi var, gol olduğunda evde kıyamet kopar, bi coşku baba oğul :)) oyuncak arabaya çok ilgisi olduğu gibi bizim arabaya da ilgisi çok büyük. Daha şimdiden arabayı ben kullanmak istiyorum diyor:))) siniri de erkek siniridir yalnız:)) çizgi filmlerde hep erkeksi olanları izler, cicili bicili kızları izlemez:))) giyeceği kıyafeti de kendi seçer. Kıyafet alırken o hangisini beğenirse onu alırız:)) Bide kot pantolonlara ilgisi büyük :) aklıma gelenler şimdilik bunlar:) Rabbim evlatlarımızı hayırlı eylesin inşallah. Amin.
Benim sağdaydı cnm, erkek :)Hmm kesede karından muayenede soldaysa erkek sagdaysa kız dıolar ama kesnliğini bilemiorum tabıkı
İnşallah canımcım:))Çok sağol cnm, yaramaz aksi olmaması ne güzel, sağlıklı bir şekilde bizimki de öyle olur inşallah :)
Bana da kiz demistin ama erkekmisDoktora gittim doktor bebise kiz dedi.benimde nub teorisiydi takvimdi kesede konumuydu hic biri tutmadi
Demek tam tersiymis venimde erkekdi kiz misBana da kiz demistin ama erkekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?