2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar limonun bir zararı yok dimi boğazım ağrır gibi limonlu çay içiyorum sürekli

Kızlar bende şehir değiştirdim tatil için anneme geldim alerji oldum onlarca kez hapşurdum bgun ve kasıklarımda hafif ağrı başladı inş bi sknt yoktur ya tedirgin oldum

Yok cnm korkacak bisey yok normeldir kasikta agri bel agrisi oluyor bebek buyudugu icin

Kızlar göbeğimin biraz altında bi sertlik var böyle kitle gb bişey sırt üstü yattığımda elimle çok rahat hissediyorum sizde de oluyor mu kötü bişey değildir dimi

Acemilik çok zormuş.İlk bebiş olduğu için ağrıları bile ayırtedemiyorum.kızlar hala ağrısı olan var mı?Benim rahimde sızı var ara ara oluyor.
Benımde ıkı gundur kasıklarımda çok şiddetli sancı oluo üşütmüşüm gbi akşam saatlerinde başlıo yarım saat faln surmuo sanırım gecıo

Canım benimde hep sağdaydı takvimler erkek diyodu nub teorisindeki arkadaşada yazmıştım o da erkek demişti ama doktor kız dedi :)
Benimkide 6 haftalıkken faln solda kesedekı durusa göre erkek .çin takvmnda kız çıktı nubdada kesin bişey soyleyemedıler kız gbıde erkek gbıde dedıler bakalım doktrum ne dıyecek

Kızlar göbeğimin biraz altında bi sertlik var böyle kitle gb bişey sırt üstü yattığımda elimle çok rahat hissediyorum sizde de oluyor mu kötü bişey değildir dimi
O hissettiğin şey rahmin işte canım korkulacak bisey yok normalmiş uygulamada elinizle rahminizi bulmanız normaldir yazıyordu ama ben hala bulamadım o ayrı göbekte kaybolup gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…