- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
bana kafein kesinlikle yasak dedi Kafeinsiz kahve aldım onu içiyorumBAna doktorum günde 1 fincan Türk kahvesi veya yarım fincan nescafe içebilirsin demişti
Kizlar benim bel agrim cok aranizda ceken varmi bel agrisi
Kahve aşığı biriyken bu hamilelikte her türlü kahve kokusundan tiksinmeyi geçtim iğreniyorumbana kafein kesinlikle yasak dedi Kafeinsiz kahve aldım onu içiyorum
Ay boşver böyle boşboğazlı insanları. Hiç moralini bozma. Gebeyim ben gebeee de geç.Sabah sabah revirdeki doktor sinirlerimi bozdu kilomla ilgili yerin dibine soktu beni ağlamak istiyorum
Ben 4 ayda 4 kilo aldım beni de yerin dibine soktu herşeyi normal yiyorum sabah 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum normal kahvaltımı yiyorum ara öğünlerde 1 tane meyve ve kuruyemiş yiyorum.diğer öğünlerde ne yemek yaptıysam midemi tam doldurmadan yeyip kalkıyorum.yatmadan da ya kefir içiyorum ya süt.ona rağmen bana baya kızdı.bi de ben 4 aydır kortizon kullanıyorum onun da katkısı vardır kiloyaSabah sabah revirdeki doktor sinirlerimi bozdu kilomla ilgili yerin dibine soktu beni ağlamak istiyorum
Bana da iki kupa icebilirsin dedibana kafein kesinlikle yasak dedi Kafeinsiz kahve aldım onu içiyorum
hayır ben zaten 90 lı kilolarla hamile kaldım şimdiye kadar 2 kilo aldım kadın doğumcu buna normal diyor iş yeri hekimi neden yüksek kilo ile kaldığımı eleştiriyorBen 4 ayda 4 kilo aldım beni de yerin dibine soktu herşeyi normal yiyorum sabah 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum normal kahvaltımı yiyorum ara öğünlerde 1 tane meyve ve kuruyemiş yiyorum.diğer öğünlerde ne yemek yaptıysam midemi tam doldurmadan yeyip kalkıyorum.yatmadan da ya kefir içiyorum ya süt.ona rağmen bana baya kızdı.bi de ben 4 aydır kortizon kullanıyorum onun da katkısı vardır kiloya
Canım bende 2 kilo aldım 90 la başladım yemeğe de o kadar dikkat ettim ama tartı bana düşman değilse bu ayda bu kadarı normaldir canını sıkma zayıf da olsan o çocuk doğacak kilolu olsan da doğacakhayır ben zaten 90 lı kilolarla hamile kaldım şimdiye kadar 2 kilo aldım kadın doğumcu buna normal diyor iş yeri hekimi neden yüksek kilo ile kaldığımı eleştiriyor
En başından beri ağır kokular aşırı rahatsız ediyor. Hala da aynı.ben 1 kılo almısım ıstahım cok acık bu ara. bu arada kızlar kokuya hala hassas olan var mı benım geçmedii ya kokular cok ağır gelıyor
Canım bende 2 kilo aldım 90 la başladım yemeğe de o kadar dikkat ettim ama tartı bana düşman değilse bu ayda bu kadarı normaldir canını sıkma zayıf da olsan o çocuk doğacak kilolu olsan da doğacakhayır ben zaten 90 lı kilolarla hamile kaldım şimdiye kadar 2 kilo aldım kadın doğumcu buna normal diyor iş yeri hekimi neden yüksek kilo ile kaldığımı eleştiriyor
Yuh yani laflara bak doktorlar hamile psikolojisinden hiç anlamıyor gerçekten.Canım bende 2 kilo aldım 90 la başladım yemeğe de o kadar dikkat ettim ama tartı bana düşman değilse bu ayda bu kadarı normaldir canını sıkma zayıf da olsan o çocuk doğacak kilolu olsan da doğacakçocuk aaa anam 90 kiloymus dogmayayim demez yani benim de canımı sıkıyor arkadaşlarım, ailem , hatta doktor bana ne dedi biliyo musun eşim hocam siz yemeğe dikkat edin dediniz eşim kendini aç birakiyo yemek yemiyo bebeğe zararlı olmaz mı dedi doktor da onun yağ depoları doludur vücudu karaciğerinde yağ dolu yemek yemese de çocuk aç kalmaz falan dedi Allah'tan eşim bu dönemde laflarına biraz dikkat ediyo uzulecegimi biliyo yoksa o çoktan dalgaya alirdi
Doktoruna bilmem kaç milyon olmuş hormon değerim ile kafa atmak istiyorum şu anCanım bende 2 kilo aldım 90 la başladım yemeğe de o kadar dikkat ettim ama tartı bana düşman değilse bu ayda bu kadarı normaldir canını sıkma zayıf da olsan o çocuk doğacak kilolu olsan da doğacakçocuk aaa anam 90 kiloymus dogmayayim demez yani benim de canımı sıkıyor arkadaşlarım, ailem , hatta doktor bana ne dedi biliyo musun eşim hocam siz yemeğe dikkat edin dediniz eşim kendini aç birakiyo yemek yemiyo bebeğe zararlı olmaz mı dedi doktor da onun yağ depoları doludur vücudu karaciğerinde yağ dolu yemek yemese de çocuk aç kalmaz falan dedi Allah'tan eşim bu dönemde laflarına biraz dikkat ediyo uzulecegimi biliyo yoksa o çoktan dalgaya alirdi
Sabah sabah revirdeki doktor sinirlerimi bozdu kilomla ilgili yerin dibine soktu beni ağlamak istiyorum
Ne terbiyesizlik 4 kilodan ne olacak .Sabah sabah revirdeki doktor sinirlerimi bozdu kilomla ilgili yerin dibine soktu beni ağlamak istiyorum
Seninkide baya heyecanlıymış merak ettö bendeBenimkide 6 haftalıkken faln solda kesedekı durusa göre erkek .çin takvmnda kız çıktı nubdada kesin bişey soyleyemedıler kız gbıde erkek gbıde dedıler bakalım doktrum ne dıyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?