Ben 4 ayda 4 kilo aldım beni de yerin dibine soktu herşeyi normal yiyorum sabah 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum normal kahvaltımı yiyorum ara öğünlerde 1 tane meyve ve kuruyemiş yiyorum.diğer öğünlerde ne yemek yaptıysam midemi tam doldurmadan yeyip kalkıyorum.yatmadan da ya kefir içiyorum ya süt.ona rağmen bana baya kızdı.bi de ben 4 aydır kortizon kullanıyorum onun da katkısı vardır kiloya
hayır ben zaten 90 lı kilolarla hamile kaldım şimdiye kadar 2 kilo aldım kadın doğumcu buna normal diyor iş yeri hekimi neden yüksek kilo ile kaldığımı eleştiriyor
[/QUOTE]
salla işyeri hekimini. ufku geniş olsaydı uzman dr olurdu.
Bende de gecmiyo. Ilk zamanlar Sabah bulantisi yasadm baska olmuyo diye sevinirken 3 aya girince aksam kusar oldum hani geciyodu 3 aydan sonra diyorum cevremdekilere
Bende de gecmiyo. Ilk zamanlar Sabah bulantisi yasadm baska olmuyo diye sevinirken 3 aya girince aksam kusar oldum hani geciyodu 3 aydan sonra diyorum cevremdekilere
Kızlar merhaba;
bugün çok şükür 23+2 olduk benim 7. haftadan beri şiddetli sürekli mide bulantılarım, ağız salgısı artışım vardı. tabi istifralarda. 2 gündür bay baya azaldı şikayetlerim. hatta o dereceki artık hamile olduğumu bile hissetmiyorum tabi insanın aklına hemen kötü şeyler geliyor. daha kontrolüme var. sizdede de böyle durumlar var mı. evde 1.5 yaşında bebeğim var ister istemez çoğu zaman kucağımda. insan 10 çocuğuda 3olsa her hamilelikte acemileşiyor. sizde durum nasıl... şuan hiçbişey hissedemiyorum ağzımdaki buruk tat dışında..... inşallah bir sorun yoktur.
Kızlar merhaba;
bugün çok şükür 23+2 olduk benim 7. haftadan beri şiddetli sürekli mide bulantılarım, ağız salgısı artışım vardı. tabi istifralarda. 2 gündür bay baya azaldı şikayetlerim. hatta o dereceki artık hamile olduğumu bile hissetmiyorum tabi insanın aklına hemen kötü şeyler geliyor. daha kontrolüme var. sizdede de böyle durumlar var mı. evde 1.5 yaşında bebeğim var ister istemez çoğu zaman kucağımda. insan 10 çocuğuda olsa her hamilelikte acemileşiyor. sizde durum nasıl... şuan hiçbişey hissedemiyorum ağzımdaki buruk tat dışında..... inşallah bir sorun yoktur.
merhaba canım bende aynı senin gibi hiç birşey hissetmemeye başladım. mide bulantılarım geçti. bebek hareketleri için daha erken zaten. hamile olmadan önce nasılsam öyleyim 1 hafta sonra doktor kontrolüm var. iyi düşünelim iyi olsun canım :)
Olmaz canım şimdi de doktordan çıktım hatta bittiyse yazdıklarım yeniden yazayım dedi baş ağrısı için de doğal içerikli bı ürün önerdi isim paylaşmak yasak galiba ama içinde lavanta yağı nane yağı ve kristal mentol varmış stick şeklinde bişi bakalım o fayda etcek mi
Benimki daha belli değil ctesi kısmetse kontrolüm ama kahveden tiksinebildiğime hala inanamıyorumo derece seven içne biriyken düşüncesi bile miğdemi hareketlendiriyor
Benimki daha belli değil ctesi kısmetse kontrolüm ama kahveden tiksinebildiğime hala inanamıyorumo derece seven içne biriyken düşüncesi bile miğdemi hareketlendiriyor