2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bulantilar gecmiyordu... bir de buara tansiyonum çok düşüyor yaa ne zaman rahata erecegim diye beklemedeyim kizimda 18. Haftalardagecmisti bulantilar

hayır ben zaten 90 lı kilolarla hamile kaldım şimdiye kadar 2 kilo aldım kadın doğumcu buna normal diyor iş yeri hekimi neden yüksek kilo ile kaldığımı eleştiriyor
[/QUOTE]

salla işyeri hekimini. ufku geniş olsaydı uzman dr olurdu.

Bulantilar gecmiyordu... bir de buara tansiyonum çok düşüyor yaa ne zaman rahata erecegim diye beklemedeyim kizimda 18. Haftalardagecmisti bulantilar

Bende de gecmiyo. Ilk zamanlar Sabah bulantisi yasadm baska olmuyo diye sevinirken 3 aya girince aksam kusar oldum hani geciyodu 3 aydan sonra diyorum cevremdekilere

Bende de gecmiyo. Ilk zamanlar Sabah bulantisi yasadm baska olmuyo diye sevinirken 3 aya girince aksam kusar oldum hani geciyodu 3 aydan sonra diyorum cevremdekilere
BEn ilaci icmesem yedigim midemde durmuyor, allahim nasil bir icatmis. İlacim bitti iki gundur kusmaktan canim cikti ya esime hemen ilaci al getir dedim valllahi nimetmis sende doktoruna danis istersen, mide bulantisi olsada ilac kusmayi engelliyor Dort gozle bekliyorum esimi

Allah yardimcimiz olsun bende araba kullanirken zorlaniyom cnm en iyisi dinlenmek bu haftalarda normalmis

Mide yanması için sürekli ya gaviskon ya rennie Duo kullanıyorum müptezel gibiyim bı elimde hep onlar bebeğin saclanma dönemi diye mi bu yanmalar

Mide yanması için sürekli ya gaviskon ya rennie Duo kullanıyorum müptezel gibiyim bı elimde hep onlar bebeğin saclanma dönemi diye mi bu yanmalar
Bende aynıyım canım kulaklarıma kadar yanıyorum valla bu şuruplar günde kaç kez içilebilir maximum acaba doktora sormayı unuttum

Canin senin bebegi cinsiyeti kiz erkekmi bende kahve kokusunda tiksiniyom kahve seven biri olarak

13+2 mi 23+2 mi
Benim ikinci ama sanki ilkmis gibiyim

13+2 mi 23+2 mi
Benim ikinci ama sanki ilkmis gibiyim

merhaba canım bende aynı senin gibi hiç birşey hissetmemeye başladım. mide bulantılarım geçti. bebek hareketleri için daha erken zaten. hamile olmadan önce nasılsam öyleyim 1 hafta sonra doktor kontrolüm var. iyi düşünelim iyi olsun canım :)

bende en fazla 3 kez içiyorum sorun olmaz o zaman
Olmaz canım şimdi de doktordan çıktım hatta bittiyse yazdıklarım yeniden yazayım dedi baş ağrısı için de doğal içerikli bı ürün önerdi isim paylaşmak yasak galiba ama içinde lavanta yağı nane yağı ve kristal mentol varmış stick şeklinde bişi bakalım o fayda etcek mi

Ben de de yanma oluyor neden oldu kı dıyordum . duyduguma göre 5-6. ayda saçlanma dönemiymiş. size doktor mu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…