2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yok canim saclanma diye eczacı tanidigim söylemişti doktora hiç ondan mı demedim ama bu dönemde mide yanması normal demişti doktor benim yanma değil de sanki alev almış bir taş yutuyomusum gibi felaket yani
Ben de de yanma oluyor neden oldu kı dıyordum . duyduguma göre 5-6. ayda saçlanma dönemiymiş. size doktor mu söyledi

Kizlar çocuğun kafasının bu dönemde büyük olması normal mi haftasına göre kafa yapısı çok ilerde gorunuyo doktor bişi demedi ama ultrason kağıdında dikkatimi çekti

Mide yanması için sürekli ya gaviskon ya rennie Duo kullanıyorum müptezel gibiyim bı elimde hep onlar bebeğin saclanma dönemi diye mi bu yanmalar
Saclanma olayi hurafe ya, benim kizim baya kapkara sacli dogdu hic mide yanmasi olmadi bende suanda da yok mide yanmam ama bulantim had safhada. Olay mide kapakciginda yani, gebelik herkeste farkli etki gosteriyor malesef...

Kizlar çocuğun kafasının bu dönemde büyük olması normal mi haftasına göre kafa yapısı çok ilerde gorunuyo doktor bişi demedi ama ultrason kağıdında dikkatimi çekti
evet canım bu haftalarda kafa büyük oluyor beşinci ayda sanırım orantılanıyor

Normaldir cunku uygulamalarda da hala kafasi bedeninden buyuk yaziyor ki sorun olsa doktor illaki inceler

Bı an şaşırdım 30 haftalık gorunuyo kafası

Hic sorma 3. Gebeligim kizlarimda boyle olmadim bende sali konturule gidecem acaba cinsiyetmi farkli diye düsunmuyo degilim

Benim de ultrason kağıdında dikkatimi çekti kafa yapısı daha ilerde. Allah korusun bi terslik görse doktorumuz söylerdi.

Yaaa cnm sadece kahve degil kizlarimda ne karatmalarim bulantilarim kusma olmadi bunda olunca erkek hissettim dokturda erkege benzetti ama kesin demedi bakalim hislerim dogru cikacakmi

Kizlar arkadaşımın röntgen çekimi için bekliyodum zaten gideyim sorayım doktora tekrardan dedim meğer o bir önceki ultrason kağıdıyla karışmış dedim tamam siz koca kafalı demiştiniz ama bu kadar değildir dimi yok o karışmış bı oncekiyle dedi karaladi o bölümü

Benim de ultrason kağıdında dikkatimi çekti kafa yapısı daha ilerde. Allah korusun bi terslik görse doktorumuz söylerdi.
Canım benim cokkk ilerde gorunuyodu biraz olabilir ama yanlışlık varmış zaten o bölümü bir önceki ultrasona aitmiş

Hahahha 30 haftalık aşırı büyük geldi ama tedirgin etmemek için bilip bilmeden konuşmayım dedim:))

Ya ben de yazıp yazmama konusunda tereddüt ettim canını sıkmayım diye büyük oluyor ama 30 hafta çok acaba cihazda sıkıntı mı vardı bir sor diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…