2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya ben de yazıp yazmama konusunda tereddüt ettim canını sıkmayım diye büyük oluyor ama 30 hafta çok acaba cihazda sıkıntı mı vardı bir sor diyecektim
Benim gibi pinpirikli birinin ultrason kağıdı karışır tabi zaten kötü bir gün geçirdim hamileymisim diye iş performansı düşmüş kiii orada diğerlerinden çok iş yaptım arada kontrole gelmem gözlerine battı tayinimi uzak bir yere çıkarmışlar tansiyonum falan yükseldi ilk defa hep düşük çıkardı bide üstüne bu olunca fenalık gecirebilirdim

Canını sıkmamaya çalış maalesef iş hayatında öyle bir önyargı var erkekler yok arabamı bakıma götürücem yok şunu yapıcam bunu yapıcam diye bir yığın izin alır ama kadın çalışan 1,5 saat yasal süt iznini kullanıyor diye gözüne batar milletin ağzımızla kuş tutsak yaranamayız.

İşte bu gerçekten öyle sürekli biseyleri bahane edip yoklar ortalıkta ama sen hastayım desende yine mi derler benim zoruma giden insaniyet mekanizmalarının çalışmaması surda çalışacağım 3 ay sonra doğum izni ücretsiz izin falan 2 yıl olmiycam ama birileri üstten arayınca hemen aaa oylemiymis düzeltelim olur mu öyle sey diyolar bu hayatta dönek insan kadar kimseden tiksinmiyorum

Erkekler de pek bi rahat oluyor ya nerde bizde bu rahatlık
Benim eşim aslında dünyanın en pinpirikli adamı olabilir yani ama konu bana laf sokma olunca hiç kaçırmaz daha sonra aradı bı doktora sor aklıma takıldı kesinlikle bir daha görün falan diye adam evde oturusuma karisiyo öyle oturma çocuk içerde skisir kemikleri yamulur su gibi falan filan sen sakin ol o durumda vücut ağrıyla uyarıyı zaten diyorum yokk yine aynı saldimm gitti artık

Aynen birebir aynıyız. Benim de ilki çok aşırı hareketli değildi. Sadece son iki ayda dizlerini dayayıp karnımı yamuklaştırması aklımda kalmış :))) bide hıçkırmaları çok olurdu:)))
tembellikleri devam etmiyor sonra ama şimdi cinsiyet ne 2. bebiş

çocuk yamulur

Ne güzel düşünceli baba olacak işte:)) daha şimdiden belli:) sen eşini bide doğumdan sonra gör :)

Ne güzel düşünceli baba olacak işte:)) daha şimdiden belli:) sen eşini bide doğumdan sonra gör :)
Vallaha yaslandım ben artık 28 değil 50 yaşında falan hissediyom bir koca bebeğim var zaten bir de sipamiz gelcek

Vallaha yaslandım ben artık 28 değil 50 yaşında falan hissediyom bir koca bebeğim var zaten bir de sipamiz gelcek
Benimki daha şimdiden 2 buçuk yaşına kadar emzireceksin diyor bile Hahhaha senin eşin de çocuğuna düşkün olacak birine benziyor. Kolay gelsin sana :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…