2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimki daha şimdiden 2 buçuk yaşına kadar emzireceksin diyor bile Hahhaha senin eşin de çocuğuna düşkün olacak birine benziyor. Kolay gelsin sana :))))
Ciddi misin 2 buçuk yaşına kadar mı hepimize kolay gelsin valla işimiz bir değil ki bir sürü

Ciddi misin 2 buçuk yaşına kadar mı ☺ hepimize kolay gelsin valla işimiz bir değil ki bir sürü
Aynen ilkini o kadar emzirdim, kolay kolay hasta olmaz çok şükür. Elimizden geldiğince emzirmek lazım tabi ama ben kendimi şimdiden yorgun hissediyorum. O zamanlar Rabbim yardım ediyor ama. Doğumun normal olacaksa eşine şimdiden söyle soğukkanlı olmaya kendini hazırlasın. Eş o aşamada çok önemli :))

Valla gözümde bile canlanmadi doğum zamanı eşimin halleri o derece

Kizlar çocuğun kafasının bu dönemde büyük olması normal mi haftasına göre kafa yapısı çok ilerde gorunuyo doktor bişi demedi ama ultrason kağıdında dikkatimi çekti
Genetik bir durum canım o. Her kontrolde ölçülecek hepimizinki. Baş çevresi Büyükse doktorlar genelde sezeryan öneriyorlar. Normal doğumda zorlanma olmasın diye

Kızlar ben bugün suwen'den lohusa geceliği, sabahlığı ve pijama takımı aldım %70 indirimle 200 lira tuttu hepsi ve üçlü külot da hediyeydi normalde gecelik sabahlıklar 350 den aşağı olmuyor instagramda falan bakmak isterseniz haber vereyim dedim. Gecelik-sabahlığı beyaz aldım, pijama takımını da pembe aldım valla oğlum olacak diye her şeyi mavi dizecek değilim benimki de pembe olsun dedim

iyi yapmıssın canım bende lohusa sepetinden bu takımları almıştım https://www.lohusasepeti.com/haluk-bayram-3306-sabahlikli-lohusa-gecelik-takimi https://www.lohusasepeti.com/haluk-bayram-3305-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi beyaz olarak set. bir tane de ayrıyeten maviş pijama takımı alırım yeter herhalde bana

Demek tam tersiymis venimde
gule gule bebisinizle kullanın ikinci olan pantolonlu çok güzelmiş ya ben daha hiç almayi düşünmemiştim . 7-8ci aylarda başlarım diye ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…