2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

gule gule bebisinizle kullanın ikinci olan pantolonlu çok güzelmiş ya ben daha hiç almayi düşünmemiştim . 7-8ci aylarda başlarım diye ))
çok sağol canım. valla o kadar pahalı ki her şey yavaş yavaş alıyoruz işte anca olur

Bulantilar gecmiyordu... bir de buara tansiyonum çok düşüyor yaa ne zaman rahata erecegim diye beklemedeyim kizimda 18. Haftalardagecmisti bulantilar
Bulantı bende de tam geçmedi cnm, bazen biraz diniyor gibi oluyor sonra artıyor.
Kizlar çocuğun kafasının bu dönemde büyük olması normal mi haftasına göre kafa yapısı çok ilerde gorunuyo doktor bişi demedi ama ultrason kağıdında dikkatimi çekti
Sonradan yanlışlık oldu yazmışsın ama yazayım istedim cnm, kafası daha büyük oluyor vücuda göre, bir iki yaşına gelince orantılanıyor.
Evet canım belli oldu :) bi oğlum var, bide kızım olsun istiyordum ama Rabbim böylesini hayırlı gördü, nasip etti. Şükürler olsun:)) adını bile verdik şimdiden
İsmi ne düşündünüz cnm?
kızlar çatlak kremine başladınız mı
Çatlak olmasın diye değil de karnım büyüdü kurumuş derisi, o yüzden hindistan cevizi yağı sürdüm bugün artık.
Zamanında kullanmıştım. Hiç işe yaramadı. Aşırı çatlağım olmadı ama çatlaksız bitiremedim hamileliğimi. Şimdi hiç kullanmaya niyetim yok.
Aynıyız kuruduğu zaman sürüyorum ben ama.

çok sağol canım. valla o kadar pahalı ki her şey yavaş yavaş alıyoruz işte anca olur
Aynen ben de önümüzdeki aydan istiyorum her ay bir şey almaya , bir ay emzik biberon önlük, sonraki ay biraz kıyafet , banyo malzemeleri falan kendime sona yakın alırım herhalde:)) daha araba besik çok şey var

Oğlumuzun adı Kağan olacak kısmetse :))

6 sene önce 75se, baya iyi sayılan bi kremdi heralde. Buna rağmen çatlamış
Tanıdık eczacıydı bide, çok övmüştü kremi. Ama dediğim gibi aşırı çatlak yok, ama hiç yok diyemem çünkü sağ ve sol yanlarımda bide göbek altında birazcık var. Benim ortalarda hiç çatlağım yok. Sanırım bazılarının bütün karnı çatlıyormuş. Benim öyle değil.

Ben genetik olduguna inanıyorum cnm annem 3 doğum hiö yok bendede yok çok şükür bakalım bunda bişey olucakmış ilkinde badem yağı kullanmıştım

Çok güzel güle güle giy canım Bir tane de doğumu beklerken giyerim diye penye sabahlık aldım şimdi hastane tamamdır artık, memlekete gelmişken uygun uygun alayım dedim

olsun yine de kurtarmış biraz o zaman

Normal doğumunda bağışıklığı güçlendirdiğini okumuştum etkisi var demekki:)

Normal doğumunda bağışıklığı güçlendirdiğini okumuştum etkisi var demekki:)
O malum yoldan geçerken alması gereken tüm bakterileri alıyormuş. Hatta sezeryan olurken annenin Vajina girişine sargı bezi koyup, doğum olduktan sonra o bezle çocuğun yüzünü silen bile duymuştum fakat yeğenim doğmadan önce doktora bunu söyledim, yok öyle bir şey, ben yapmıyorum dedi

Evet yurtdışında bebeğe o sıvıyı sürdüklerini okumuştum bende ama türkiyede hiç duymadım yapan doktoru. İnşallah banada nasip olur

Aynen ben de önümüzdeki aydan istiyorum her ay bir şey almaya , bir ay emzik biberon önlük, sonraki ay biraz kıyafet , banyo malzemeleri falan kendime sona yakın alırım herhalde:)) daha araba besik çok şey var
Biz arabayı babaanneye beşikle dolabı anneanneye kitledik çok iyi oldu

Evet yurtdışında bebeğe o sıvıyı sürdüklerini okumuştum bende ama türkiyede hiç duymadım yapan doktoru. İnşallah banada nasip olur
İnşallah nasip olur. Hep bu düşünce ile doğuma kadar gidersen nasip olur Allahın izniyle. Doktora bari kordonu geç kesin de kan akışı çocuğa olabildiğince geçsin dedim, onu yapıyorum dedi. Sizin de aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…