2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar benim kasık ağrım wardı dün yazmıştım bgun doktora gittim suyu arttır dedi çay kahweyi tamamen kesti rahimin yuwarlak olan hattı bozulmş gibiydi ekranda bu susuzlktan ve çay kahweden dedi.bazik beslen asidik olmasın dedi turşu tarzı şeyler ve kafein o yuzden hç olmasn dedi bide akıntımdan dolayı alttan baktı enfeksyon war dedi fitil werdi kasık ağrım ondan kaynaklanıyormuş vajinayı asla yıkama suyla dedi enfeksyonun en buyuk swbebi o dedi

Ben sezaryen doğum yapmak durumunda kalmıştım, bazılarımız illa ki mecbur kalacak. Ama hiç üzülmeyin. İnşallah herkesin gönlüne göre olur ama sezaryeni tü kaka olarak görmeyin, sezaryen olmasına rağmen benim bebeğim gayet sağlıklıydı şükür, sütüm de geldi. Çok iyi emerdi, bağışıklığı hamdolsun çok güçlü. İlk vücudu sıvıyla kaplıydı, silmiyor benim dr'um, vücudu emsin faydalı diye, yıkanmadan geldi kucağıma.

Ya ben çok istiyorum çabalarımda ama annem yıllar evvel saatlerce sancı çekip normal doğum yapamamış çatı darlığından:/ korkuyorum inşallah ona çekmemişimdir bu konuda

Hadi ya suyla da mı yıkamıycazmışız e neyle yıkayacaz orayı bende de 1 aydır mantar belası var fitil verdi ama geçmedi en azından duş alırken sadece suyla yıkıyordum ondan mı düzelmiyor acaba günde 4-5 kere çamaşır değiştiriyorum sürekli kuru tutmaya çalışıyorum yok Allah yok düzelmiyor kefire başladım mide bulantıları geçince doktor bol bol iç dedi son umudum o yarın öbürgün ağda zamanı gelecek bu kaşıntıyla nasıl yaptırırım bilmiyorum

İnternette 10 haftalikken duydum diyenler vardi sesi az gelmis ama gelmis yani

Vajina içi yıkama kastedilmiş galiba

Vajina içi yıkama kastedilmiş galiba
Yani su da yasaksa ne yapıcaz diye düşünüyordum ben de kara kara duş jeli sabun falan içi dışı farketmez yasak dedi doktor hatta kurulama işleminde havlu veya peçete kullanma saç kurutma makinesiyle kurut dedi her duştan sonra benim halimi görmeniz lazım

Ya ben çok istiyorum çabalarımda ama annem yıllar evvel saatlerce sancı çekip normal doğum yapamamış çatı darlığından:/ korkuyorum inşallah ona çekmemişimdir bu konuda
Her konuda annemize çekmiyoruz ki canım. Sen olumlu düşün bide hakkında hayırlısını iste. Son ana kadar ne şekilde doğum yapacağımızı bilemeyiz. Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı doğsun.

Arada bir elma sirkesini sulandırıp ılık suyla yıkayın bana dr demişti çok sık olurdum sirkeli su sayesinde uzun zamandır olmuyorum mantar enfeksiyon vs

Arada bir elma sirkesini sulandırıp ılık suyla yıkayın bana dr demişti çok sık olurdum sirkeli su sayesinde uzun zamandır olmuyorum mantar enfeksiyon vs
Bir de iç çamaşırını sık sık değiştirin ve ütüleyin geçer inşallah

Bir de onu deneyim bakalım zaten günlük ped kullanamıyorum diye işe giderken bile en az 2 tane çamaşır alıyorum orda debeleniyorum 33 yaşındayım şimdiye kadar 1 kere enfeksiyon olmuştum o da 1 hafta 10 güne geçmişti bu anlamadım ne menem bir şey çıktı doktor her haltı gebeliğe bağlıyor zaten

Vajinal yikama yapmayin demistir yaa sonucta taharet diye birsey var dışını yikamakta sorun olmazki ben de kizimda sık sık idrar yolu enf oluyordum ama kasinti vs. Olmuyordu. Ozaman doktorum gunluk ped kullanma demisti. Suan gunluk ped kullaniyorum henuz bir sorun yok ama gunluk ped kullanmadan da ne bilim zor yahu

Merhaba. Hamilelik başladıktan sonra alınabiliyor mu? Ve ne kadara aldınız öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…