Vallahi kız evde neler çekiyorum bu hamilelikte yaşadıklarına ilgili kitap yazabilirim sen merak etme o gayet rahat diyorum geliyo oturusumu duzeltiyo kemikleri yamulur bükülürmus
Pimpirikli baba bi yönden ii oluyor bi yönden sıkıyor benim eşimden çok pimpiriklidir allah var ilk çocukta çok yükümü hafifletti ama işteyken saat başı emzirdin mi altını değiştirdin mi diye arardı ben bu çoçuğun üvey annesiyim diyordum artık
Vajinal yikama yapmayin demistir yaa sonucta taharet diye birsey var dışını yikamakta sorun olmazki ben de kizimda sık sık idrar yolu enf oluyordum ama kasinti vs. Olmuyordu. Ozaman doktorum gunluk ped kullanma demisti. Suan gunluk ped kullaniyorum henuz bir sorun yok ama gunluk ped kullanmadan da ne bilim zor yahu
Enfeksiyonda kaşınma olmuyor zaten yani kişiden kişiye de değişiyor olabilir tabi ama mantar fena ya bana eczaneden bir yıkama jeli vermişlerdi o yaptı sanırım doktor kızdı zaten bütün ph dengesini bozmuşsun yararlı bakterileri de öldürmüşsün dedi bir iyileşsem zaten daha da doktorun önermediği bir şey kullanırsam eşekler kovalasın beni
Her konuda annemize çekmiyoruz ki canım. Sen olumlu düşün bide hakkında hayırlısını iste. Son ana kadar ne şekilde doğum yapacağımızı bilemeyiz. Yeter ki bebeklerimiz sağlıklı doğsun.
Bide bana sor kıxımdayken gülerek çıktıydım muayeneden şimdi benımki dıokı pis pis gülerek çıkma dio bide iki saat konuşamıonda gulmekten dio Kapıdan cıkar cıkmaz elimle işaret yapacakmışım erkekse 1 kızsa 2 parmagmı kaldracakmısım
Pimpirikli baba bi yönden ii oluyor bi yönden sıkıyor benim eşimden çok pimpiriklidir allah var ilk çocukta çok yükümü hafifletti ama işteyken saat başı emzirdin mi altını değiştirdin mi diye arardı ben bu çoçuğun üvey annesiyim diyordum artık
Kızlar benim kasık ağrım wardı dün yazmıştım bgun doktora gittim suyu arttır dedi çay kahweyi tamamen kesti rahimin yuwarlak olan hattı bozulmş gibiydi ekranda bu susuzlktan ve çay kahweden dedi.bazik beslen asidik olmasın dedi turşu tarzı şeyler ve kafein o yuzden hç olmasn dedi bide akıntımdan dolayı alttan baktı enfeksyon war dedi fitil werdi kasık ağrım ondan kaynaklanıyormuş vajinayı asla yıkama suyla dedi enfeksyonun en buyuk swbebi o dedi
3 lü tarama nasıl oluyordu hanımlar unuttum ben ilk gebeliği galiba bu arada 2 li tarama sonuçlarımı bile göstermedim daha, doktora bilenler yorum yapın lütfen risk var mı yok mu
Beta-hcg tarama 2 = 143757
Papp--a =513,8
Bendede öyle bir durum varda ondan sordum canım kafa ölçümü günüyle uyumluyken ağırlık ve hafta olarak büyük 19 +5 ve 400 gr yazıyor bendede görünce bende yanlişlik olduğunu hatta sendeki gibi bir önceki ultrasonla karıştığını düşündüm.ben durumu fark ettiğimde eve gelmistim doktora mail attim ama dönmedi sende ayni şeyden bahsedince demek benimde böyle dedim
Bide bana sor kıxımdayken gülerek çıktıydım muayeneden şimdi benımki dıokı pis pis gülerek çıkma dio bide iki saat konuşamıonda gulmekten dio Kapıdan cıkar cıkmaz elimle işaret yapacakmışım erkekse 1 kızsa 2 parmagmı kaldracakmısım