2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Suwen in takımlarını incelemiştim çok şık ve kaliteliydi güzelde indirim vardı iyi denk getirmişsin. Renge takılmamakta haklısın insan kendini mutlu hissetiği şeyleri tercih etmeli

İlk doğumda bende buradan almıştım gecelik takımımı saç bandı ve taç setini çok kaliteli ürünleri. Senin aldığın set tam benim tarzım hafif işlemeli sade çok güzelmiş güle güle kullan canım

çok sağol canım bende sadeliğini sevdim

Merhaba. Hamilelik başladıktan sonra alınabiliyor mu? Ve ne kadara aldınız öğrenebilir miyim?

Hamilelik başladıktan sonra bir tek demir sigorta var sanırım canım ama poliçe detayını bilmiyorum onun.
Benim doktor ve hastane tercihim belli olduğu için acıbadem yaptırdım. Hamile kalmadan 6 ay önce yapılması gerekiyor. İlk 1 yıl limitli yapılıyor hamilelik olmadığı için. Sonraki yıl limitsize geçiyorsunuz muayene ve doğumu kapsasın diye. Acıbadem maliyetli biraz doktorum orda olmasa tercih etmezdim mecbur kaldım birazda. Rakamlar bireye bağlı değişiyor sanırım seni yanıltmayayım bu konuda ama doktorunu hastaneni belirle önce öyle sigorta işine gir derim

kızlar hediyelik magnet vs düşünüyormusunuz elinizde örnek varmı ? benm görümcem kokulu taş yapıyor ya ona yaptırıcam kapı süsü ve magnet yada ben kendim yapıcam okul öncesi öğretmeniyim keçelerden kendim yapmayı düşünüyorum daha öncede çok yapmıştım , sizlerin bu konuda fikirleri ne acaba

Oluyor birde baski oluyor alt tarafa sanki asagida gibi hissediyorum. Drlar bu hususta bisey demediler ama ben oyle hissediyorum tuhaf sekilde

son 2gündür var, karın kaslarım geriliyor onun sancısı mı bilemedim. doktora gidip göresim var, kontrol amaclı. zaten bu hafta kontrol haftam normalde gitmeyecektim ama fazla utrason un bebege zararı var mıdır ?

Suwen in takımlarını incelemiştim çok şık ve kaliteliydi güzelde indirim vardı iyi denk getirmişsin. Renge takılmamakta haklısın insan kendini mutlu hissetiği şeyleri tercih etmeli

suwen in sutyenlerinden memnun kalmamıştım.. kızlar siz x in annesi vs gibi beyaz takım yaptırmayı düşünüyor musnuz tüylü tüylü

hepsi çok güzel canım ellerine sağlık ben araştırıyorum inceleyeyim sayfanı
aslında balon çok tercih ediliyor abartılıda değil kendime balon yapmayı düşünüyorum sade şık, nazar boncuğunuda Rabbim nasip ederse mevlütte tesbih ile yapmayı düşünüyorum :)
sayfayı incele kendi gelin buketim nedime mumlarıımı herşeyimi kendim hazırladım çok masrafsız gelinim yaa

Bende 30 yazıyordu hafta olarak 19 yazsa o kadar paniklemezdim herhalde belki olabilir derdim

aranızda sinüziti olan var mı ya şuan çok kötü sinüslerim. yanağım dişim gözüm ağrıyor doktoruma mesaj attm kbb uzmanına git dedi. ilaç kullanmaya çekiniyorum ya bebeğe bişe olur mu çunku kesın antıbıyotık verırler

Kızlar cok tatlısınız daha şimdiden süsleree bakıyorsunuz. belki ben de baksam bu ağrılı kendimi dinleme havasından kurtulurum

Kasık agrın nasıldı canım adet gbımı yoksa üşütmüş gbi daha şiddetlımıydı.bendede akşamları oluo bende çok su içemıorum ya çay kahvede içmiorum ama.
Hafif adet ağrısı gibi sancılanma oluydu sağ sol taraflı kasıklarda bobrektem kan akımı çok olamıyo çok su içmedğim içim o yüzdenmiş birde asidik beslnme bazik beslen dedi turşu kafein soda fln olmasn dedi tam tersi yumurta et

Amin canım inşallah işte insan evham yapıyor ister istemez. Ama o bol buluntılı aşırı depresif hallerin geçtiğine cok mutluyum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…