Kızlar ben bugün suwen'den lohusa geceliği, sabahlığı ve pijama takımı aldım %70 indirimle 200 lira tuttu hepsi ve üçlü külot da hediyeydi normalde gecelik sabahlıklar 350 den aşağı olmuyor instagramda falan bakmak isterseniz haber vereyim dedim. Gecelik-sabahlığı beyaz aldım, pijama takımını da pembe aldım valla oğlum olacak diye her şeyi mavi dizecek değilim benimki de pembe olsun dedim
Suwen in takımlarını incelemiştim çok şık ve kaliteliydi güzelde indirim vardı iyi denk getirmişsin. Renge takılmamakta haklısın insan kendini mutlu hissetiği şeyleri tercih etmeli
İlk doğumda bende buradan almıştım gecelik takımımı saç bandı ve taç setini çok kaliteli ürünleri. Senin aldığın set tam benim tarzım hafif işlemeli sade çok güzelmiş güle güle kullan canım
İlk doğumda bende buradan almıştım gecelik takımımı saç bandı ve taç setini çok kaliteli ürünleri. Senin aldığın set tam benim tarzım hafif işlemeli sade çok güzelmiş güle güle kullan canım
Hamilelik başladıktan sonra bir tek demir sigorta var sanırım canım ama poliçe detayını bilmiyorum onun.
Benim doktor ve hastane tercihim belli olduğu için acıbadem yaptırdım. Hamile kalmadan 6 ay önce yapılması gerekiyor. İlk 1 yıl limitli yapılıyor hamilelik olmadığı için. Sonraki yıl limitsize geçiyorsunuz muayene ve doğumu kapsasın diye. Acıbadem maliyetli biraz doktorum orda olmasa tercih etmezdim mecbur kaldım birazda. Rakamlar bireye bağlı değişiyor sanırım seni yanıltmayayım bu konuda ama doktorunu hastaneni belirle önce öyle sigorta işine gir derim
kızlar hediyelik magnet vs düşünüyormusunuz elinizde örnek varmı ? benm görümcem kokulu taş yapıyor ya ona yaptırıcam kapı süsü ve magnet yada ben kendim yapıcam okul öncesi öğretmeniyim keçelerden kendim yapmayı düşünüyorum daha öncede çok yapmıştım , sizlerin bu konuda fikirleri ne acaba
son 2gündür var, karın kaslarım geriliyor onun sancısı mı bilemedim. doktora gidip göresim var, kontrol amaclı. zaten bu hafta kontrol haftam normalde gitmeyecektim ama fazla utrason un bebege zararı var mıdır ?
Suwen in takımlarını incelemiştim çok şık ve kaliteliydi güzelde indirim vardı iyi denk getirmişsin. Renge takılmamakta haklısın insan kendini mutlu hissetiği şeyleri tercih etmeli
aslında balon çok tercih ediliyor abartılıda değil kendime balon yapmayı düşünüyorum sade şık, nazar boncuğunuda Rabbim nasip ederse mevlütte tesbih ile yapmayı düşünüyorum :)
sayfayı incele kendi gelin buketim nedime mumlarıımı herşeyimi kendim hazırladım çok masrafsız gelinim yaa
Bendede öyle bir durum varda ondan sordum canım kafa ölçümü günüyle uyumluyken ağırlık ve hafta olarak büyük 19 +5 ve 400 gr yazıyor bendede görünce bende yanlişlik olduğunu hatta sendeki gibi bir önceki ultrasonla karıştığını düşündüm.ben durumu fark ettiğimde eve gelmistim doktora mail attim ama dönmedi sende ayni şeyden bahsedince demek benimde böyle dedim
aranızda sinüziti olan var mı ya şuan çok kötü sinüslerim. yanağım dişim gözüm ağrıyor doktoruma mesaj attm kbb uzmanına git dedi. ilaç kullanmaya çekiniyorum ya bebeğe bişe olur mu çunku kesın antıbıyotık verırler
Hafif adet ağrısı gibi sancılanma oluydu sağ sol taraflı kasıklarda bobrektem kan akımı çok olamıyo çok su içmedğim içim o yüzdenmiş birde asidik beslnme bazik beslen dedi turşu kafein soda fln olmasn dedi tam tersi yumurta et
aranızda sinüziti olan var mı ya şuan çok kötü sinüslerim. yanağım dişim gözüm ağrıyor doktoruma mesaj attm kbb uzmanına git dedi. ilaç kullanmaya çekiniyorum ya bebeğe bişe olur mu çunku kesın antıbıyotık verırler
merhaba canım bende aynı senin gibi hiç birşey hissetmemeye başladım. mide bulantılarım geçti. bebek hareketleri için daha erken zaten. hamile olmadan önce nasılsam öyleyim 1 hafta sonra doktor kontrolüm var. iyi düşünelim iyi olsun canım :)