Çikolata hacişerif sanırım. Bende ona yaptırmıştım kızım için. 2 numara içinde ordan şipariş vericem büyük ihtimalle. Hediyelik ufak bişey yaptırmıştım elbise şeklinde çantaydı içinde draje vardı. Hem mevlüt hem hastanede ikram etmiştim. 12 günlükken mevlüt yaptığım için drajeler bozulmamıştı Kapı süsünü normalde de sevmediğim için yaptırmam sanırım- ama seninki sadeymiş belki düşünürün bu modeli
Vallahi kız evde neler çekiyorum bu hamilelikte yaşadıklarına ilgili kitap yazabilirim sen merak etme o gayet rahat diyorum geliyo oturusumu duzeltiyo kemikleri yamulur bükülürmus
Çikolata hacişerif sanırım. Bende ona yaptırmıştım kızım için. 2 numara içinde ordan şipariş vericem büyük ihtimalle. Hediyelik ufak bişey yaptırmıştım elbise şeklinde çantaydı içinde draje vardı. Hem mevlüt hem hastanede ikram etmiştim. 12 günlükken mevlüt yaptığım için drajeler bozulmamıştı☺ Kapı süsünü normalde de sevmediğim için yaptırmam sanırım- ama seninki sadeymiş belki düşünürün bu modeli
Hediyelik ve hastane süsleme olaylarina geldik mi ya ben ilkimde baya bisiler yapmistim hevesimi aldim, bu defa sade gecirmeyi dusunuyorum tasarim çikileta ve bir kapi süsü yeter bence bana ama belki yine hevesim gelir yaparim bisiler bilmiyorum
Kızlar merhaba.Yüksek ateş boğaz ağrısı kusma şikayetleriyle doktora gittiğimde zatürrE teşhisi koydular.3. Günüm bugün.Crp değerim 133 tü.Antibiyotik tedavisi devamında bugün 40 cikti ki o bile yüksek.0-5 arasında olmaliymiş.Korkuyorum bebeğe enfeksiyon geçtiyse diye.Ultrasonda bakıldı normaldi ama organlarina bir sey olursa cok üzülcem.Bunun derecesini sadece ayrıntılı da mi görebiliriz.Şimdiden enfeksiyonun bebeğe geçip geçmediği geçtiyse ne derece öğrenme yolu var mi?15. Haftamdayım.
kızlar bana dua edin lütfen.
cvs sonucum çıkmış pazartrsi öğreneceğim sağlıklı değil mi diye
adım emine
günlerdir uyuyamıyorum bile düzgün . pazartesi nasıl olacak
eğer sağlıklıysa bende sizin gibi düşüncelere dalıp ne alsam ne yapsam diye hayal edebilirim ama şimdilik haram bana düşünmek
Hediyelik ve hastane süsleme olaylarina geldik mi ya ben ilkimde baya bisiler yapmistim hevesimi aldim, bu defa sade gecirmeyi dusunuyorum tasarim çikileta ve bir kapi süsü yeter bence bana ama belki yine hevesim gelir yaparim bisiler bilmiyorum