2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende bunları çok beğendim kızım olursa sanırım bu olacak tercihim

Eklentiler

• Screenshot_20200123_112824_com.instagram.android.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 66
Kızıma yaptıklarım kapı süsü ve çerçeve
Çikolata hacişerif sanırım. Bende ona yaptırmıştım kızım için. 2 numara içinde ordan şipariş vericem büyük ihtimalle. Hediyelik ufak bişey yaptırmıştım elbise şeklinde çantaydı içinde draje vardı. Hem mevlüt hem hastanede ikram etmiştim. 12 günlükken mevlüt yaptığım için drajeler bozulmamıştı Kapı süsünü normalde de sevmediğim için yaptırmam sanırım- ama seninki sadeymiş belki düşünürün bu modeli

Kızlar cok tatlısınız daha şimdiden süsleree bakıyorsunuz. belki ben de baksam bu ağrılı kendimi dinleme havasından kurtulurum
AY BAK BAK :) DEĞİŞİKLİKLER İYİ GELİYOR İNSANIN HAVASI DEĞİŞİYOR HAVA GÜZELSE DIŞARI ÇIKIP BİRAZ YÜRÜMENİ TAVSİYE EDERİM :) BENİMDE ÇOK FECİ BEL AĞRIM VAR SÜREKLİ OTURARAK ÇALIŞIYORUM AMA DOKTORUM BEL FITIĞINDAN ŞÜPHELENİYOR İŞİ BIRAKICAM CANIMDAN ÖNEMLİ DEĞİL YA, ONDAN SONRADA BOLL BOLL YÜRÜYECEĞİM DİNLENECEĞİM İNŞALLAH

ev
eveeet hacışerif :) helva göndermişlerdi hediye olarakta. kapı süsünü boyadım felan ilk çocuk olunca eğlence olmuştu

Hediyelik ve hastane süsleme olaylarina geldik mi ya ben ilkimde baya bisiler yapmistim hevesimi aldim, bu defa sade gecirmeyi dusunuyorum tasarim çikileta ve bir kapi süsü yeter bence bana ama belki yine hevesim gelir yaparim bisiler bilmiyorum

Kızlar merhaba.Yüksek ateş boğaz ağrısı kusma şikayetleriyle doktora gittiğimde zatürrE teşhisi koydular.3. Günüm bugün.Crp değerim 133 tü.Antibiyotik tedavisi devamında bugün 40 cikti ki o bile yüksek.0-5 arasında olmaliymiş.Korkuyorum bebeğe enfeksiyon geçtiyse diye.Ultrasonda bakıldı normaldi ama organlarina bir sey olursa cok üzülcem.Bunun derecesini sadece ayrıntılı da mi görebiliriz.Şimdiden enfeksiyonun bebeğe geçip geçmediği geçtiyse ne derece öğrenme yolu var mi?15. Haftamdayım.

Kizlar
13+2 canım yanlış yazmışım... ama 23+2 olsa fena olmazdı..:) ikincidede acemı oluyor ınsan bırçok konuda.
Evet ogunleride gorelim insallah
Heleki uzerinden 10 yil gecmisse baya bi acemi oluyo insan

kızlar bana dua edin lütfen.
cvs sonucum çıkmış pazartrsi öğreneceğim sağlıklı değil mi diye
adım emine
günlerdir uyuyamıyorum bile düzgün . pazartesi nasıl olacak

eğer sağlıklıysa bende sizin gibi düşüncelere dalıp ne alsam ne yapsam diye hayal edebilirim ama şimdilik haram bana düşünmek

AY YOK BEENDE HASTANE SÜSLEME FLN DÜŞÜNMÜYORUM SADECE HEDİYYE VE KAPI SÜSÜ FALAN OKADAR :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…