2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Beni yine her zamanki gibi internet bilgileri korkuttu .yani kendimi bildim bileli çar bu sorun .ilaç kullanıyorum geciyo sonra tekrar aynı
Kanama için yapılan bi tedavi yok bikaç gün bile fırçalamasanız dişiniz ilk fırçalamada kanama olur bunu yapan şey bakteriler o yızden sık fırçalamaya ve ordaki odemli enfeksyonu alanını kanama ve fırçalamayla atmaya çalışın

Kendimi bildim bileli var bu sorun ilaç kullanıyorum geciyo sonra bı daha basliyo .dediklerini uygulayacağım inşallah geçer ya benim korkum bebeğim.agri sizi yok çünkü disimde çok şükür.

17 haftayim cnm inanki doktura hic sormadim kese sagdami soldami diye sadece 14 haftada doktur erkege benziyor dedi sana tavsiyem 16 haftadan once cinsiyet sorma dokturlar kesin bisey demiyorlar insani merakta birakiyorlar

biliyor musunuz bilmem ama en düşük acıbadem sigortasını yaptırın işlemlerden yuzde 50 ye varan indirimlerden yararlanın.
Ben konuştum bugün acıbadem sigorta ile. Gebelik başladığı için doğum sigortası değil özel sağlık sigortası yapıyorlar. Onu da doğumu da kapsasın ve ekstra bir muayene gerekir falan diye limitsiz olanı öneririz dediler.

Ben takipli olduğum Eskişehir Anadolu hastanesinden fiyat aldım. Normal doğum 4000 epidural normal doğum 5200

Kizlar gebelikten öncede şimdide dişlerimi fircalarken aşırı kanıyor .bugün bunun bebeğe zarar verebileceğini okudum bu durumu yaşayan varmı bu kanamalar nasıl durur
Hiç alakası yok cnm, İnternetteki bazı bilgiler gerçekten çöp. Diş hekimi arkadaş da yazmış zaten.
İstanbul dedim ama farklı illerde olabilir, fakat yazan yok doğumu yaklaşan anneler nerde acaba
Ben takibimi yapan dr'da doğum yapacağım inşallah, fiyat sormadım ama 3 bin civarıdır diye tahmin ediyorum. Pendik.

Hayır gyno ferro sanol. Dr 3 ay dolunca başlattı canım
Bana da yeni yazdı. Süt kahve çay içmemek lazımmış birkaç saat. Günün hangi vaktinde içsem diye düşünüyorum. Aspirin de kullanıyorum. İlaç kullanmayı sevmiyorum inşallah yan etki yapmaz

Bana da yeni yazdı. Süt kahve çay içmemek lazımmış birkaç saat. Günün hangi vaktinde içsem diye düşünüyorum. Aspirin de kullanıyorum. İlaç kullanmayı sevmiyorum inşallah yan etki yapmaz
Bana da yemeklerden 2 saat sonra ya da bi saat önce dedi. Ben öğle yemeğinden 2 saat sonra içiyorum.

Ben takipli olduğum Eskişehir Anadolu hastanesinden fiyat aldım. Normal doğum 4000 epidural normal doğum 5200
Ankara Sincan Lokman Hekim doğum paketi olarak (10 muayene+testler+doğum+1veya 2 gece yatış dahil) 6.000TL dediler
Kızlar sizin doğum ücretleri bana aşırı pahalı geldi. Ben henüz sormadım ama sormaya da korkar oldum yazdığınız fiyatları görünce
Kan ilacı kullanıyor musunuz kızlar?
Ben GYNO FERRO kullanıyorum. Kansızlığım var, 3 çıktı sonuc. Aşırı kansızım. Allah biliyor ya benim gidişat iğneye doğru gidiyor. Hatta son çare kan bile veriyorlarmış. Bu gebeliğim gerçekten çok meşakkatli geçiyor. Rabbim yardım etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…