2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aaaa çok geçmiş olsun.

İstanbuldayım ben. Acıbadem kurum olarak pek bir artısı yok ama benim güvendiğim doktor orda elim mahkum gibi bişey oldu. Sigorta rakamıda yurtdışıda yapılan doğumun parasının %80 i kadar nerdeyse
[/QUOTE]
Bende doktorumu bırakmak istemiyorum şuan muayene ücreti 250 TL doğum konuşmadık

İstanbuldayım ben. Acıbadem kurum olarak pek bir artısı yok ama benim güvendiğim doktor orda elim mahkum gibi bişey oldu. Sigorta rakamıda yurtdışıda yapılan doğumun parasının %80 i kadar nerdeyse
[/QUOTE]
Bende doktorumu bırakmak istemiyorum şuan muayene ücreti 250 TL doğum konuşmadık

Fiyatı çok güzel canımcım, çok heyecanlı şeyler dimi:))
Ben oğlumda giydiklerime bir bakıcam çıkarıp, ona göre hareket edicem:)) unuttum nasıl birşey aldığımı:)) 7 aylık olayım hayırlısıyla da zıbınlarla birlikte kendi takımlarıma da bakıcam :)
Bu arada sling alsam mı almasam mı bilemedim. Doğumdan sonra 3 ay daha bebekler anne karnında gibi hissetmeye ihtiyacı duyarlar. Bu sling tam da öyle hissettiriyor. Ben ilkinde almadım ama bunda alıcam. Bu arada kanguruları eski tip almayın, muhakkak ergonomik olsun. Ben ergobaby kanguru almıştım:))

Kizlar benim karnim çok gergin ayaga kalktim sanci girdi baya buraralar çok agriyor rahatsiz ediyor normalmidr ilk gebeligim degil ama hic bu aylarda bu kadar rahatsiz olmamistim diger gebeliklerimde

Kizlar benim karnim çok gergin ayaga kalktim sanci girdi baya buraralar çok agriyor rahatsiz ediyor normalmidr ilk gebeligim degil ama hic bu aylarda bu kadar rahatsiz olmamistim diger gebeliklerimde
canım rahim büyüdüğünden olabilir ben dün dr a sordum üstünde bile durmadı olur o şekilde sancı dedi, çok çok rahatsız edecek şekilde ise doktoruna sor istersen yanıltmak istemem..

Şiddetli degil ama adet sancisi gibi gecmiyor ben enfeksiyon kaptigimi düsunuyom cnm

Ah canım kaç kere yazdım bilmiyorum ama asla ilkinde ben de hiç hamile gibi değildim, o derece rahattım. Bide şimdi bak. Sağa dönerken kasılma sertleşme oluyor karnımda. Toparlanana kadar uykum kaçıyor :) şimdi vücut biliyormuş ve herşeyi hissediyormuş. Doğum da aynı diyorlar. İkinci doğumda rahim ve kaslar bebeği nasıl itmesi gerektiğini biliyor o yüzden doğum kolay oluyor diyorlar. Onu da doğumda görücem artık.

Ben hiçbir şey almıcam. Boş masraf gibi geliyor bana. Oğlumdan kalma bi kapı süsü var. Onu takarız belki kapıya. Belki de onu bile götürmem:) gelene çikolata ikram etme zorunluluğu var mı? Aman zaten doğumun ertesi sabah hastaneden çıkıyorum bi sıkıntı olmazsa inşallah. Çikolataya da gerek yok. Süs püs hiç işim olmaz. Ben zaten çok düz bi insanım, süsü püsü, zorunlu olmayan şeylere para vermeyi hiç sevmem

Şimdi ne ki doğunca *2 konuşacak hazır ol ben bebekle ilgili bişey söyleyince Yenidoğan ünitesi konuştu diyodum
Valla gozzumde canlandı kesinlikle öyle olacak Allah sabır versin şimdiden bizlere

Canim benim üçuncu gebeligim ama bu baya farkli her dogum ayni degil gecekten rabbim yardimcimiz olsun iki dogum daha rahat oluyor cnm merak etme

Gayet açıklayıcı oldu teşekkür ederim

Ben de kokulutaş, pleksi yapıyorum ama şu an aklımdaki doğumda değil de 40 mevlüdünde hediyelik sukulent dağıtmak istiyorum. Bir de kendim yasin seti falan da satıyorum zaten. Bir güzel set de ordan ayarlarım diyorum. Taş işinin içinde olduğumdan galiba yıldım

[/QUOTE]

Çok iyiymiş acıbadem için. Benim gittiğim sağolsun profesör olmuş kızımdan sonra sigortasız 600 tl sanırım ben 100 tl ödüyorum

Canım bendede oluyor nefesim kesiliyor. ayağa kalkarken bazen. Kasık ve bel ağrım fazla ve rahatsız oluyorum artık. Yarın kontrolde sorucam. Netten okuyunca magnezyum takviyesi veriyormuş genelde doktorlar ama doktor karar cerecek tabi. Bende birde su gibi akıntı oluyor onu soracam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…