Bende oluyor.Gunaydin arkadaslar,
Sizde alt karinda sancilanma oluyor mu ara ara. Tirsmiyor degilim
Aaaa çok geçmiş olsun.Kızlar merhaba.Yüksek ateş boğaz ağrısı kusma şikayetleriyle doktora gittiğimde zatürrE teşhisi koydular.3. Günüm bugün.Crp değerim 133 tü.Antibiyotik tedavisi devamında bugün 40 cikti ki o bile yüksek.0-5 arasında olmaliymiş.Korkuyorum bebeğe enfeksiyon geçtiyse diye.Ultrasonda bakıldı normaldi ama organlarina bir sey olursa cok üzülcem.Bunun derecesini sadece ayrıntılı da mi görebiliriz.Şimdiden enfeksiyonun bebeğe geçip geçmediği geçtiyse ne derece öğrenme yolu var mi?15. Haftamdayım.
Gunaydin arkadaslar,
Sizde alt karinda sancilanma oluyor mu ara ara. Tirsmiyor degilim
2 hafta önce duyduk sağlık ocağında. Kaç attığını da söyledi. Çok güzel duyuluyor hemde :))Allah Allah valla ebe duyulmaz deyınce üstelemedım bende
Fiyatı çok güzel canımcım, çok heyecanlı şeyler dimi:))Kızlar ben bugün suwen'den lohusa geceliği, sabahlığı ve pijama takımı aldım %70 indirimle 200 lira tuttu hepsi ve üçlü külot da hediyeydi normalde gecelik sabahlıklar 350 den aşağı olmuyor instagramda falan bakmak isterseniz haber vereyim dedim. Gecelik-sabahlığı beyaz aldım, pijama takımını da pembe aldım valla oğlum olacak diye her şeyi mavi dizecek değilim benimki de pembe olsun dedim
canım rahim büyüdüğünden olabilir ben dün dr a sordum üstünde bile durmadı olur o şekilde sancı dedi, çok çok rahatsız edecek şekilde ise doktoruna sor istersen yanıltmak istemem..Kizlar benim karnim çok gergin ayaga kalktim sanci girdi baya buraralar çok agriyor rahatsiz ediyor normalmidr ilk gebeligim degil ama hic bu aylarda bu kadar rahatsiz olmamistim diger gebeliklerimde
Ah canım kaç kere yazdım bilmiyorum ama asla ilkinde ben de hiç hamile gibi değildim, o derece rahattım. Bide şimdi bak. Sağa dönerken kasılma sertleşme oluyor karnımda. Toparlanana kadar uykum kaçıyor :) şimdi vücut biliyormuş ve herşeyi hissediyormuş. Doğum da aynı diyorlar. İkinci doğumda rahim ve kaslar bebeği nasıl itmesi gerektiğini biliyor o yüzden doğum kolay oluyor diyorlar. Onu da doğumda görücem artık.Kizlar benim karnim çok gergin ayaga kalktim sanci girdi baya buraralar çok agriyor rahatsiz ediyor normalmidr ilk gebeligim degil ama hic bu aylarda bu kadar rahatsiz olmamistim diger gebeliklerimde
Ben hiçbir şey almıcam. Boş masraf gibi geliyor bana. Oğlumdan kalma bi kapı süsü var. Onu takarız belki kapıya. Belki de onu bile götürmem:) gelene çikolata ikram etme zorunluluğu var mı? Aman zaten doğumun ertesi sabah hastaneden çıkıyorum bi sıkıntı olmazsa inşallah. Çikolataya da gerek yok. Süs püs hiç işim olmaz. Ben zaten çok düz bi insanım, süsü püsü, zorunlu olmayan şeylere para vermeyi hiç sevmemHediyelik ve hastane süsleme olaylarina geldik mi yaben ilkimde baya bisiler yapmistim hevesimi aldim, bu defa sade gecirmeyi dusunuyorum tasarim çikileta ve bir kapi süsü yeter bence bana ama belki yine hevesim gelir yaparim bisiler bilmiyorum
Valla gozzumde canlandı kesinlikle öyle olacak Allah sabır versin şimdiden bizlereŞimdi ne ki doğunca *2 konuşacak hazır ol ben bebekle ilgili bişey söyleyince Yenidoğan ünitesi konuştu diyodum
Evet her hamilelik başka diyorlar. İnşallah canım inşallah...Canim benim üçuncu gebeligim ama bu baya farkli her dogum ayni degil gecekten rabbim yardimcimiz olsun iki dogum daha rahat oluyor cnm merak etme
Gayet açıklayıcı oldu teşekkür ederimHamilelik başladıktan sonra bir tek demir sigorta var sanırım canım ama poliçe detayını bilmiyorum onun.
Benim doktor ve hastane tercihim belli olduğu için acıbadem yaptırdım. Hamile kalmadan 6 ay önce yapılması gerekiyor. İlk 1 yıl limitli yapılıyor hamilelik olmadığı için. Sonraki yıl limitsize geçiyorsunuz muayene ve doğumu kapsasın diye. Acıbadem maliyetli biraz doktorum orda olmasa tercih etmezdim mecbur kaldım birazda. Rakamlar bireye bağlı değişiyor sanırım seni yanıltmayayım bu konuda ama doktorunu hastaneni belirle önce öyle sigorta işine gir derim
Ben de kokulutaş, pleksi yapıyorum ama şu an aklımdaki doğumda değil de 40 mevlüdünde hediyelik sukulent dağıtmak istiyorum. Bir de kendim yasin seti falan da satıyorum zaten. Bir güzel set de ordan ayarlarım diyorum. Taş işinin içinde olduğumdan galiba yıldımkızlar hediyelik magnet vs düşünüyormusunuz elinizde örnek varmı ? benm görümcem kokulu taş yapıyor ya ona yaptırıcam kapı süsü ve magnet yada ben kendim yapıcam okul öncesi öğretmeniyim keçelerden kendim yapmayı düşünüyorum daha öncede çok yapmıştım , sizlerin bu konuda fikirleri ne acaba
Bende Acıbadem gidiyorum sigorta sorduk ama hamile kalamadan 6 ay önce başalamak lazım gibi şeyler söylendi siz hangi şehirleşiniz
Bende doktorumu bırakmak istemiyorum şuan muayene ücreti 250 TL doğum konuşmadıkİstanbuldayım ben. Acıbadem kurum olarak pek bir artısı yok ama benim güvendiğim doktor orda elim mahkum gibi bişey oldu. Sigorta rakamıda yurtdışıda yapılan doğumun parasının %80 i kadar nerdeyse
Canım bendede oluyor nefesim kesiliyor. ayağa kalkarken bazen. Kasık ve bel ağrım fazla ve rahatsız oluyorum artık. Yarın kontrolde sorucam. Netten okuyunca magnezyum takviyesi veriyormuş genelde doktorlar ama doktor karar cerecek tabi. Bende birde su gibi akıntı oluyor onu soracam.Kizlar benim karnim çok gergin ayaga kalktim sanci girdi baya buraralar çok agriyor rahatsiz ediyor normalmidr ilk gebeligim degil ama hic bu aylarda bu kadar rahatsiz olmamistim diger gebeliklerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?