2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Olmadı yine bir tane yeni de alırsın ya kendine hediye olsun Sling için ben de çok kararsızım ya yeni bebekleri paket gibi içine katlıyorlar sanki bacakları acımaz mı ki öyle

Olmadı yine bir tane yeni de alırsın ya kendine hediye olsun Sling için ben de çok kararsızım ya yeni bebekleri paket gibi içine katlıyorlar sanki bacakları acımaz mı ki öyle
Anne karnında nasıl acımıyorsa o zaman da acımıyor merak etme canım. Bebek kendini huzurlu hissediyor, çünkü 9 ay boyunca dar alana alışmışlar. Bi anda boşlukta hissediyorlar kendilerini. Hatta gaz problemi falan da olmuyormuş, anne kokusu anne sıcaklığı ile temas etmek onlara çok iyi geliyormuş:)) bir de dışarda emzirmek de kolay olur:))) bu arada emzirme örtüsü alın, ben hep onunla emzirdim heryerde hemde:))

Ben baya gaz problemi yaşıyorum. Korkuyorum bebeğe geçiyosa kolik olursa diye. Olursa yandım diye düşünüyorum bazen

Bizimki bölgenin en uygun fiyatlı özel hastanesi zaten 3 adet var fazla seçenek olmadığı için mecbur kaldığımız için bu fiyatı çekiyorlar diye düşünüyorum. İstanbul da hastane çok rekabet çok tabi daha uygun

Ben baya gaz problemi yaşıyorum. Korkuyorum bebeğe geçiyosa kolik olursa diye. Olursa yandım diye düşünüyorum bazen
Olmaz cnm. Sen yada eşin gazlı bebekse genelde bebeğiniz de öyle oluyor. Şuan sendeki gaz senin bağırsaklardan.

Kan ilacına da bende başlayayım. Öğle ikindi arası en uygunu gibi. Benim de genelde düşük oluyor çünkü. Sen de dikkat et cnm busra1tan

Alalım o zaman zaten yaz tatiline memlekete gideriz arabayla uğraşmaktan daha konforlu sanırım emzirme örtüsünü bilmiyorum ona da bakarım

Kan ilacına da bende başlayayım. Öğle ikindi arası en uygunu gibi. Benim de genelde düşük oluyor çünkü. Sen de dikkat et cnm busra1tan
Ne derece düşük olduğuna baktır canım. Ona göre doz ayarlaması yapılır. Ben 100lükten 2 tane alıyorum. Haftaya Dahiliye ye randevu aldım. Bide ona danışıcam.

Ben soldan yumurtlamışım. Ramzi teorisi sol yumurtalığa kız diyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum. Çin takvimi bu sefer bende tutmadı. Tabiki doktorlar yanılmadıysa

Ben soldan yumurtlamışım. Ramzi teorisi sol yumurtalığa kız diyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum. Çin takvimi bu sefer bende tutmadı. Tabiki doktorlar yanılmadıysa
aaa bende canım sol ve kız bende de takvim tutmadı
tabi bende de yanılmadıysa çok sevindim sağlıkla inşallah

Burdayım canım devamlı okuyorum yazılanları.Bu hafta çok fazla mide yanmam oldu dün gidip ilaç yazdırdım.Bu arada hayırlı olsun cinsiyeti ben sağdan yumurtlamıştım yine de kız

Elazığdakı depremi hisseden varmı ben maraş elbistandayım ve beşik gibi sallandık çok kötüydü apartman boşalttık butun elbistan sokaklara döküldü.Rabbim beterınden korusun bende baya korktum başta sıktım herlde kndımı arabay bnnce başladım ağlamaya.bide sol belime kasıgıma sancı grdı halada sancı geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…