Olmadı yine bir tane yeni de alırsın ya kendine hediye olsunFiyatı çok güzel canımcım, çok heyecanlı şeyler dimi:))
Ben oğlumda giydiklerime bir bakıcam çıkarıp, ona göre hareket edicem:)) unuttum nasıl birşey aldığımı:)) 7 aylık olayım hayırlısıyla da zıbınlarla birlikte kendi takımlarıma da bakıcam :)
Bu arada sling alsam mı almasam mı bilemedim. Doğumdan sonra 3 ay daha bebekler anne karnında gibi hissetmeye ihtiyacı duyarlar. Bu sling tam da öyle hissettiriyor. Ben ilkinde almadım ama bunda alıcam. Bu arada kanguruları eski tip almayın, muhakkak ergonomik olsun. Ben ergobaby kanguru almıştım:))
Anne karnında nasıl acımıyorsa o zaman da acımıyor merak etme canım. Bebek kendini huzurlu hissediyor, çünkü 9 ay boyunca dar alana alışmışlar. Bi anda boşlukta hissediyorlar kendilerini. Hatta gaz problemi falan da olmuyormuş, anne kokusu anne sıcaklığı ile temas etmek onlara çok iyi geliyormuş:)) bir de dışarda emzirmek de kolay olur:))) bu arada emzirme örtüsü alın, ben hep onunla emzirdim heryerde hemde:))Olmadı yine bir tane yeni de alırsın ya kendine hediye olsunSling için ben de çok kararsızım ya yeni bebekleri paket gibi içine katlıyorlar sanki bacakları acımaz mı ki öyle
Ben kullanıyorum canım yeni başladım.ama onu degistiricem içinde folik asit olandan vermiş ayrıca OMEGA kullaniyom ondada var folik .çok fazla folik asit de iyi değil o yüzden folik olmayan alcamKan ilacı kullanıyor musunuz kızlar?
Cok guzel seyler yapiyosunEvet yapıyorum. İnstagramda sayfam da var. Sayfamda olmayan modeller olursa da yapıyorum. Takip etmek isterseniz @dekor_ela_kokulu_tas
Ela eda design dami senin sayfan?Evet yapıyorum. İnstagramda sayfam da var. Sayfamda olmayan modeller olursa da yapıyorum. Takip etmek isterseniz @dekor_ela_kokulu_tas
Bizimki bölgenin en uygun fiyatlı özel hastanesi zaten 3 adet var fazla seçenek olmadığı için mecbur kaldığımız için bu fiyatı çekiyorlar diye düşünüyorum. İstanbul da hastane çok rekabet çok tabi daha uygunKızlar sizin doğum ücretleri bana aşırı pahalı geldi. Ben henüz sormadım ama sormaya da korkar oldum yazdığınız fiyatları görünce
Ben GYNO FERRO kullanıyorum. Kansızlığım var, 3 çıktı sonuc. Aşırı kansızım. Allah biliyor ya benim gidişat iğneye doğru gidiyor. Hatta son çare kan bile veriyorlarmış. Bu gebeliğim gerçekten çok meşakkatli geçiyor. Rabbim yardım etsin hepimize.
İyiki İstanbuldayım o zamanBizimki bölgenin en uygun fiyatlı özel hastanesi zaten 3 adet var fazla seçenek olmadığı için mecbur kaldığımız için bu fiyatı çekiyorlar diye düşünüyorum. İstanbul da hastane çok rekabet çok tabi daha uygun
Olmaz cnm. Sen yada eşin gazlı bebekse genelde bebeğiniz de öyle oluyor. Şuan sendeki gaz senin bağırsaklardan.Ben baya gaz problemi yaşıyorum. Korkuyorum bebeğe geçiyosa kolik olursa diye. Olursa yandım diye düşünüyorum bazen
Alalım o zaman zaten yaz tatiline memlekete gideriz arabayla uğraşmaktan daha konforlu sanırımAnne karnında nasıl acımıyorsa o zaman da acımıyor merak etme canım. Bebek kendini huzurlu hissediyor, çünkü 9 ay boyunca dar alana alışmışlar. Bi anda boşlukta hissediyorlar kendilerini. Hatta gaz problemi falan da olmuyormuş, anne kokusu anne sıcaklığı ile temas etmek onlara çok iyi geliyormuş:)) bir de dışarda emzirmek de kolay olur:))) bu arada emzirme örtüsü alın, ben hep onunla emzirdim heryerde hemde:))
Tabiki daha konforlu:)Alalım o zaman zaten yaz tatiline memlekete gideriz arabayla uğraşmaktan daha konforlu sanırımemzirme örtüsünü bilmiyorum ona da bakarım
Ne derece düşük olduğuna baktır canım. Ona göre doz ayarlaması yapılır. Ben 100lükten 2 tane alıyorum. Haftaya Dahiliye ye randevu aldım. Bide ona danışıcam.Kan ilacına da bende başlayayım. Öğle ikindi arası en uygunu gibi. Benim de genelde düşük oluyor çünkü. Sen de dikkat et cnmbusra1tan
aaa bende canım sol ve kızBen soldan yumurtlamışım. Ramzi teorisi sol yumurtalığa kız diyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum. Çin takvimi bu sefer bende tutmadı. Tabiki doktorlar yanılmadıysa
Burdayım canımBen soldan yumurtlamışım. Ramzi teorisi sol yumurtalığa kız diyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum. Çin takvimi bu sefer bende tutmadı. Tabiki doktorlar yanılmadıysa
Ellerine sağlık çok hoş sayfan bu kapı. Süsünün fiyatımı Yazarmısın henüz isim yok ama aklımız da olsunEvet yapıyorum. İnstagramda sayfam da var. Sayfamda olmayan modeller olursa da yapıyorum. Takip etmek isterseniz @dekor_ela_kokulu_tas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?