Bu söylediğinizi bana allianz sigorta için önermişlerdi. Memorial hastanlerinde allianz sigortam var diyip yüksek indirim alabilirsiniz demişlerdi. Doktor tercihi yoksa buda düşünülebilirbiliyor musunuz bilmem ama en düşük acıbadem sigortasını yaptırın işlemlerden yuzde 50 ye varan indirimlerden yararlanın.
Bende doktorumu bırakmak istemiyorum şuan muayene ücreti 250 TL doğum konuşmadık
Gittiğim de tekrar bi sorayım teşekkür ederimbiliyor musunuz bilmem ama en düşük acıbadem sigortasını yaptırın işlemlerden yuzde 50 ye varan indirimlerden yararlanın.
Su gibi akıntıya bişey diyemiyolsr gece nöbetçi kadın doğuma gittim ama yok bişey diyemedi idrarla mi karistiriyosun diyo bazıları belk bebeğini baskısindan akmistir diye ama değil insan akıntıyla idrarı ayırt eder magnezyumun zararı yok canım suda cozulenini verdi bana da ama ben düzenli kullanmıyorum adet ağrısı gibi kaşık altlarında ağrı var ve bıçak saplanma gibi ağrılar da oluyo magnezgum azaltıyor ama baş ağrısına da iyi geliyoCanım bendede oluyor nefesim kesiliyor. ayağa kalkarken bazen. Kasık ve bel ağrım fazla ve rahatsız oluyorum artık. Yarın kontrolde sorucam. Netten okuyunca magnezyum takviyesi veriyormuş genelde doktorlar ama doktor karar cerecek tabi. Bende birde su gibi akıntı oluyor onu soracam.
benim sağda we erkek canım. kızımı da solda taşımıştım. o herkesde değişio sanırım. bunlar heeeep hurafeArkadaşlar merhaba. İki tane karından ultrason fotoğrafı ekledim.ilk resimde 5 haftalik. işaretli olan yer bebekse sanki solda . ikinci resimde 8 haftalık sağda duruyor. bikaç kişi resimlere bakıp kız gibi dedi ama sizede sormak istiyorum. bide bebişi kesede sağda olup erkek olan varmı,
Satis falan yapiyomusun canim?Ben de kokulutaş, pleksi yapıyorum ama şu an aklımdaki doğumda değil de 40 mevlüdünde hediyelik sukulent dağıtmak istiyorum. Bir de kendim yasin seti falan da satıyorum zaten. Bir güzel set de ordan ayarlarım diyorum. Taş işinin içinde olduğumdan galiba yıldım
Ağrı şekli tarifimiz ve akıntı olayı aynı bendeki gibi ben almıştım suya atılan magnezyum takviyesi yarın onu götüreyim bunu içeyim mi diyeSu gibi akıntıya bişey diyemiyolsr gece nöbetçi kadın doğuma gittim ama yok bişey diyemedi idrarla mi karistiriyosun diyo bazıları belk bebeğini baskısindan akmistir diye ama değil insan akıntıyla idrarı ayırt eder magnezyumun zararı yok canım suda cozulenini verdi bana da ama ben düzenli kullanmıyorum adet ağrısı gibi kaşık altlarında ağrı var ve bıçak saplanma gibi ağrılar da oluyo magnezgum azaltıyor ama baş ağrısına da iyi geliyo
bakalım canım artık. iki kızım var gönül isterki erkek olsun ama kız Olursa da Rabbim herşeyin hayırlısını bilir tabikibenim sağda we erkek canım. kızımı da solda taşımıştım. o herkesde değişio sanırım. bunlar heeeep hurafe
Bende aynısı wardı ozellikle sağlı sallı kasıklrda sızlama ağrı gibi fiyil werdi vajinal enfeksyon war dedi bol su içip kafein ve asidik beslenmeden uzak kalıp bol basic beslen dediŞiddetli degil ama adet sancisi gibi gecmiyor ben enfeksiyon kaptigimi düsunuyom cnm
canım ben şuan 9. haftanın içindeyim. cumartesi kontrolüm var ama daha çok erken cinsiyet için. senin kaçıncı haftan şuan bide senin bebiş kesenin hangi tarafındaydı başlardaBenimde iki kizim var rabbim bize ne nasip etcek bakalim ben erkek isterim kiz olursada sagliklo olsun hayirlisi bumus deris canim sen ne zmn konturele gidecn ben sali gidecem belli olacak insalh
Canım meraba ben dişhekimiyim ve içim rahat olarak soyleyeblirm bebeğe hiç bi zararı yok kanamanın sebebi yuzeyel dişeyi enfeksiyonu sen kanata kanata fırçala ve gunluk fırçalama sayını ve sureni uzat iki gun içinde rahatlıycaksın azalma olmazsa tuzlu su gargarasıda ekleKizlar gebelikten öncede şimdide dişlerimi fircalarken aşırı kanıyor .bugün bunun bebeğe zarar verebileceğini okudum bu durumu yaşayan varmı bu kanamalar nasıl durur
aa bende bi soru sorayımmm :) bende dişerimde kararmadan şikayetçiyim gebelikle artt çünkü mide bulantısından çok fırçalayamadım temizletebilir miyim?Canım meraba ben dişhekimiyim ve içim rahat olarak soyleyeblirm bebeğe hiç bi zararı yok kanamanın sebebi yuzeyel dişeyi enfeksiyonu sen kanata kanata fırçala ve gunluk fırçalama sayını ve sureni uzat iki gun içinde rahatlıycaksın azalma olmazsa tuzlu su gargarasıda ekle
Diş eti kanaması gebelikte görülebilen bir durummuş kan akışının hızlanması nedeniyle gerçi sizde öncesinde de varmış iltihap falan olabilir diş tedavisi için kadın doğumcu izin vermeden dişçiler hamilelere işlem yapmıyor diye biliyorum. Bebeğe bir zararı olacağını zannetmiyorum ama içiniz rahat etsin diye sonraki randevu da bir sorun bakalımKizlar gebelikten öncede şimdide dişlerimi fircalarken aşırı kanıyor .bugün bunun bebeğe zarar verebileceğini okudum bu durumu yaşayan varmı bu kanamalar nasıl durur
Yaa canım çok teşekkür ederim gerçekten çok kafayı takmıştım bu duruma internette malum yine felaket senaryoları vardı içim rahatladıCanım meraba ben dişhekimiyim ve içim rahat olarak soyleyeblirm bebeğe hiç bi zararı yok kanamanın sebebi yuzeyel dişeyi enfeksiyonu sen kanata kanata fırçala ve gunluk fırçalama sayını ve sureni uzat iki gun içinde rahatlıycaksın azalma olmazsa tuzlu su gargarasıda ekle
Beni yine her zamanki gibi internet bilgileri korkuttu .yani kendimi bildim bileli çar bu sorun .ilaç kullanıyorum geciyo sonra tekrar aynıDiş eti kanaması gebelikte görülebilen bir durummuş kan akışının hızlanması nedeniyle gerçi sizde öncesinde de varmış iltihap falan olabilir diş tedavisi için kadın doğumcu izin vermeden dişçiler hamilelere işlem yapmıyor diye biliyorum. Bebeğe bir zararı olacağını zannetmiyorum ama içiniz rahat etsin diye sonraki randevu da bir sorun bakalım
Diş temizliği yaptırablirsiniz anestezi işlemi gerektirmediği için eğer bulantı gibi bi durumda yoksa hiç bi sakıncası yokaa bende bi soru sorayımmm :) bende dişerimde kararmadan şikayetçiyim gebelikle artt çünkü mide bulantısından çok fırçalayamadım temizletebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?