- 25 Şubat 2016
- 7.745
- 12.912
- 248
- 31
Benım haftam senınkınden küçük ama yazayım yınede bi ara bende hiç hissetmıordum bi kaç gündr yeniden hissetmeye başladım ama sanki kasılma gibi hiç rahat degılım sdece 1 kere sol tarafmda pıt pıt oldu onun dışında hep kasılma gbı sabahtan ikindiye kadar falan hiç hamıle gbı degılım hiç hissetmıorum sonra hıssetmeye başlıorumKızlar bebişlerinizin hareketleri nasıl? 3 gündür hissetmiyorum. Bide ani hareketlerde kasılmalarım olurdu. 2 gündür o da olmuyor. Cuma gününe aile hekimim çağırdı, kalp atışlarını dinlerim inşallah. Sizlerde durum nedir?
Hadi ya ne güzel yaBen düzenli hissetmeye basladim canim uyudugnu uyanık olduğunu anlıyorum
O 3 damlanın rengi ne? Bende kırmızı, açık pembe ve kahverengi hepsi oldu, şükürler olsun bebekte hiçbir sorun çıkmadı. Allahın izniyle bebeğin iyidir ama sen yinede yarın doktoruna git, ultrasonda gör. Gerekli görürse progestan verir.Kizlar normalde bende kan olmadı hiç bugün üç damla kan fark ettim ve kasık ağrılarım hala devam ediyo adet agrisi gibi ağrı ve kasılma var sanki bilgisi olan var mi
Bizimkiler 2 numara oldukları için erken hissettik aslında ben ilk gebeliğimde 20 yada 20yi geçerken anca hissetmiştim. Şuanda hareketlerine çok kafayı takmayalım o zaman:) kasılma dediğin şu ani ayağa kalktığımızda yada yatakta sağa sola döndüğümüzde alt kısmın kasılmasını diyorsan o rahim büyüdüğü için kasların gerilmesinden oluyor.Benım haftam senınkınden küçük ama yazayım yınede bi ara bende hiç hissetmıordum bi kaç gündr yeniden hissetmeye başladım ama sanki kasılma gibi hiç rahat degılım sdece 1 kere sol tarafmda pıt pıt oldu onun dışında hep kasılma gbı sabahtan ikindiye kadar falan hiç hamıle gbı degılım hiç hissetmıorum sonra hıssetmeye başlıorum
Bişey sorcam ya. İlk gebeliğinde gaz hareketi vs sandığın ama ikinci gebelikte ilkini hatırlayıp demekki bebek hareketiymiş dediğin şeyler oldu muBizimkiler 2 numara oldukları için erken hissettik aslında ben ilk gebeliğimde 20 yada 20yi geçerken anca hissetmiştim. Şuanda hareketlerine çok kafayı takmayalım o zaman:) kasılma dediğin şu ani ayağa kalktığımızda yada yatakta sağa sola döndüğümüzde alt kısmın kasılmasını diyorsan o rahim büyüdüğü için kasların gerilmesinden oluyor.
Yok canım o şekilde degıl göbek deliği hizasndan aşşası komple gerilio gbi.aksam evi süpürüyüm dedım yok izin vermedı resmen bi odayı anca süprdüm braktm salı gnu doktra bi sorayım bakalım ama işte muayene saatınde hareketlılık olmuokı akşama dgru oluo.ya doktra deyıp muayene bıtmesıne yakın en son bana bidaha baksınBizimkiler 2 numara oldukları için erken hissettik aslında ben ilk gebeliğimde 20 yada 20yi geçerken anca hissetmiştim. Şuanda hareketlerine çok kafayı takmayalım o zaman:) kasılma dediğin şu ani ayağa kalktığımızda yada yatakta sağa sola döndüğümüzde alt kısmın kasılmasını diyorsan o rahim büyüdüğü için kasların gerilmesinden oluyor.
Kızımda 30. Haftalara yakın böyle kasılmalarım oluodu ben bebek hareketınden zannedıodum ama sancım gelmiş 2cmde açığım olmuş çok şükürki doktr 36 haftaya kadar durdurdu sonra dgrdumBizimkiler 2 numara oldukları için erken hissettik aslında ben ilk gebeliğimde 20 yada 20yi geçerken anca hissetmiştim. Şuanda hareketlerine çok kafayı takmayalım o zaman:) kasılma dediğin şu ani ayağa kalktığımızda yada yatakta sağa sola döndüğümüzde alt kısmın kasılmasını diyorsan o rahim büyüdüğü için kasların gerilmesinden oluyor.
Kırmızı canim ultrason için dün gittim herşey normal diyorlar ama çok fazla ağrım varO 3 damlanın rengi ne? Bende kırmızı, açık pembe ve kahverengi hepsi oldu, şükürler olsun bebekte hiçbir sorun çıkmadı. Allahın izniyle bebeğin iyidir ama sen yinede yarın doktoruna git, ultrasonda gör. Gerekli görürse progestan verir.
kasılma tüm karnı kaplayarak mı oluyo yoksa belirli bi yerde zonklama şeklinde miKızımda 30. Haftalara yakın böyle kasılmalarım oluodu ben bebek hareketınden zannedıodum ama sancım gelmiş 2cmde açığım olmuş çok şükürki doktr 36 haftaya kadar durdurdu sonra dgrdumtabi her kasılma o anlama gelmıodur muhakkak ama doktra görnmekte fayda var.ben bu haftalardada kasılma oldgnu bılmıodum ama bazı arkadslara doktrlar kasılman var deyınce bende tırstım
Bende olmadı canım. Ben bebeğin içimde döndüğünü anca 20den sonra hissettim. Öncesinde hiçbir his yoktu bende:) şu bahsettiğim rahmin büyümesi kaynaklı kasların gerildiğini hissetmek de yoktu bende. Sonuna kadar yoktu hatta. Sonuçta kocaman olmuştu karnım ama bende tık yoktu:))))Bişey sorcam ya. İlk gebeliğinde gaz hareketi vs sandığın ama ikinci gebelikte ilkini hatırlayıp demekki bebek hareketiymiş dediğin şeyler oldu mu
Vajinadan geldiğine emin misin? Bazen karıştırılabiliyor. Bana doktorum Vajina ağzından gelmiş olabilir, bebekte birşey yok dedi. Sebep belirtmiyprlar genelde. Sadece bebeğe bakıp sorun yok diyorlar. Çok şükür 13. Haftadan beri kanamam yok. Rabbim bi daha göstermesin. Hiçbirimize.Kırmızı canim ultrason için dün gittim herşey normal diyorlar ama çok fazla ağrım var
O farklı gibi canım, sen doktoruna bir danış. Sancılar tüm karnı gerim gerim geriyor biliyorsun. Sen zaten ayırt edersin onu.. Bende öyle değil. Bide son aylar kramp oluyor. Öyle birşey olabilir belki bilemiyorum. Bende son aylarda oldu.Yok canım o şekilde degıl göbek deliği hizasndan aşşası komple gerilio gbi.aksam evi süpürüyüm dedım yok izin vermedı resmen bi odayı anca süprdüm braktm salı gnu doktra bi sorayım bakalım ama işte muayene saatınde hareketlılık olmuokı akşama dgru oluo.ya doktra deyıp muayene bıtmesıne yakın en son bana bidaha baksın
Biz 135 gr olmuşuzKizlar bebislerinizin gramaji kac oldu ?
Göbek delığimin altındakı alanı tamamen kaplıo canım muhtemwlen bebek ve kesenın kapaladgı alandırkasılma tüm karnı kaplayarak mı oluyo yoksa belirli bi yerde zonklama şeklinde mi
Ben kendim yurtdışındayim ama annemler dogum oncesi Turkiyeye gelecekler ozamana siparisler getirticemTeşekkür ederimanlaşmalı kargo var 8-10 tl arası tutuyor. Ankara içi olursa elden teslim ediyorum daha içim rahat ediyo
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederim sayfanı takip e alıyorum inş Doğuma yakın görüşürü
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunBen kendim yurtdışındayim ama annemler dogum oncesi Turkiyeye gelecekler ozamana siparisler getirticem
Canım aynı durumu bende yaşıyorum nasıl oldun acaba bnm ağrım da var ama bel ve kasıktaAçık kırmızı geldi başta hatta altıma çıkacak kadar çoktu ve duruydu. Daha sonra ki gelen pıhtı halindeydi hatta et parçası geldi gibi korktum ama kese yerindeydi. Progesteron iğne vuruluyorum şuanda.
ben öğrenemedimcinsiyeti belli olup tabloda yazmayan var mı? öğrenmeyen az kişi kaldı eksikler var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?