2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

aynen benimki de öyle 12 de net söylenir yani söyleyemeyen tecrübesiz doktorlar herhalde
Aksine benim gittiğim doktorum bolgenin en tecrübeli ve tanınmış doktoru üstelik makinası da çok iyi ama benim yavrum bir saat bacağını açmadı ve kordon vardı. Birde ben doğuda bir özel hastaneye gittiğim için 16. Haftadan önce söylemeyi tercih etmiyor sanırsam

göstermiyorsa kız derler

Ay çok özel birgün de olacak çok romantik :)) Bebişine dersin ilerde sevgililer gününde cinsiyetini öğrendik diye.
Vallahi öyle olacak bende heyecanla bekliyorum aslında 14 ocakta gitmiştik 1 ay sonra randevuya çağırınca biz de özel bir günde hediye niyetine öğreneceğiz diye ekstra gitmedik romantiklik tavan

Ayyyyy inşallah hayırlısı önce sağlık tabi ama hep önce kizim olsun isterdim Allahım hayırlısını versin artık ❤
Allah gönlüne göre versin canım bugünlerde baş ağrın oluyor mu?bu hafta hormonların tavan yaptığı bir haftaymış.benim 3 4 gündür aşırı ağrım oluyor.

Alyaliya yaa sizinde baş ağrınız oluyor mu? Bende de 3-4 gündür var migrenim azdı tekrar diyordum. Hatta biten bulantılarım bile geri başladı

Alyaliya yaa sizinde baş ağrınız oluyor mu? Bende de 3-4 gündür var migrenim azdı tekrar diyordum. Hatta biten bulantılarım bile geri başladı
Ben de daha önce migren yoktu hatta son 1 yıldır hiç ağrı kesici kullanmamışım.normalde de baş ağrısı çok yaşamam.sene de 1 2 defa falan ağrır o da sinüzitten dolayı.ben çok şükür hiç mide bulantısı kusma tiksinme vs bir kere bile yaşamadım sanırım kendime nazar ettim.3 4 gündür baş ağrısı hiç durmadı.

Allah gönlüne göre versin canım bugünlerde baş ağrın oluyor mu?bu hafta hormonların tavan yaptığı bir haftaymış.benim 3 4 gündür aşırı ağrım oluyor.
Baş ağrısı demeyin migren yüzünden bulanmayan midem coşuyo önceki hafta ki iki atağı atlattık bakalım bu hafta hangi günler vurcak yine

Baş ağrısı demeyin migren yüzünden bulanmayan midem coşuyo önceki hafta ki iki atağı atlattık bakalım bu hafta hangi günler vurcak yine
Allah yardımcımız olsun canım.Ben de migren yok ve şu an migrenli olanları çok iyi anladım.Allah sabır versin sağ salim doğuralım inşallah..

Kızlar kilo alma durumunuz nasıl?2.trimester da yağlanma fazla oluyormuş uygulamada yazıyor çok korkuyorum.

Allah yardımcımız olsun canım.Ben de migren yok ve şu an migrenli olanları çok iyi anladım.Allah sabır versin sağ salim doğuralım inşallah..
Bı dogurayim sağlıcakla tek çocuk yeter bana kardeşi olsun çok isterdim ama benden bu kadar diycem

ben 2,5 kilo aldım fazla kilolu olduğum için doktor en fazla 8 kilo alabilirsin dedi napcam bilmiyorum
Aynı dert bende de var bana 8 kilo alabilirsin dese keske bu kilonda doğur diyo ama mimkin değil doktor bey diycem artık ben yemiyorum bebiş kilo aliyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…