Aksine benim gittiğim doktorum bolgenin en tecrübeli ve tanınmış doktoru üstelik makinası da çok iyi ama benim yavrum bir saat bacağını açmadı ve kordon vardı. Birde ben doğuda bir özel hastaneye gittiğim için 16. Haftadan önce söylemeyi tercih etmiyor sanırsamaynen benimki de öyle 12 de net söylenir yani söyleyemeyen tecrübesiz doktorlar herhalde
göstermiyorsa kız derlerAksine benim gittiğim doktorum bolgenin en tecrübeli ve tanınmış doktoru üstelik makinası da çok iyi ama benim yavrum bir saat bacağını açmadı ve kordon vardı. Birde ben doğuda bir özel hastaneye gittiğim için 16. Haftadan önce söylemeyi tercih etmiyor sanırsam
Vallahi öyle olacak bende heyecanla bekliyorum aslında 14 ocakta gitmiştik 1 ay sonra randevuya çağırınca biz de özel bir günde hediye niyetine öğreneceğiz diye ekstra gitmedik romantiklik tavanAy çok özel birgün de olacak çok romantik :)) Bebişine dersin ilerde sevgililer gününde cinsiyetini öğrendik diye.
Ayyyyy inşallah hayırlısı önce sağlık tabi ama hep önce kizim olsun isterdimgöstermiyorsa kız derler
Allah gönlüne göre versinAyyyyy inşallah hayırlısı önce sağlık tabi ama hep önce kizim olsun isterdimAllahım hayırlısını versin artık ❤
merhaba çok geçmiş olsun bizlerin extra dikkat etmemiz gerekiyor
Ben de daha önce migren yoktu hatta son 1 yıldır hiç ağrı kesici kullanmamışım.normalde de baş ağrısı çok yaşamam.sene de 1 2 defa falan ağrır o da sinüzitten dolayı.ben çok şükür hiç mide bulantısı kusma tiksinme vs bir kere bile yaşamadım sanırım kendime nazar ettim.3 4 gündür baş ağrısı hiç durmadı.Alyaliya yaa sizinde baş ağrınız oluyor mu? Bende de 3-4 gündür var migrenim azdı tekrar diyordum. Hatta biten bulantılarım bile geri başladı
aslında hep öyle derler doğru tespit sanırım :)göstermiyorsa kız derler
Vajinadan geldiğine emin misin? Bazen karıştırılabiliyor. Bana doktorum Vajina ağzından gelmiş olabilir, bebekte birşey yok dedi. Sebep belirtmiyprlar genelde. Sadece bebeğe bakıp sorunBirazdan cikicam canim doktora gidicem yine bişey yok derseler cildircam bu ağrı normal olamaz çünkü başka hastaneye giderim bebeği hissetmesemnl iyice kafayı yerdimÇok geçmiş olsun. Gidebildin mi doktora? Devam ediyor mu kanaman?
Baş ağrısı demeyinAllah gönlüne göre versincanım bugünlerde baş ağrın oluyor mu?bu hafta hormonların tavan yaptığı bir haftaymış.benim 3 4 gündür aşırı ağrım oluyor.
Allah yardımcımız olsun canım.Ben de migren yok ve şu an migrenli olanları çok iyi anladım.Allah sabır versin sağ salim doğuralım inşallah..Baş ağrısı demeyinmigren yüzünden bulanmayan midem coşuyo önceki hafta ki iki atağı atlattık bakalım bu hafta hangi günler vurcak yine
ben 2,5 kilo aldım fazla kilolu olduğum için doktor en fazla 8 kilo alabilirsin dedi napcam bilmiyorumKızlar kilo alma durumunuz nasıl?2.trimester da yağlanma fazla oluyormuş uygulamada yazıyor çok korkuyorum.
Bı dogurayim sağlıcakla tek çocuk yeter banaAllah yardımcımız olsun canım.Ben de migren yok ve şu an migrenli olanları çok iyi anladım.Allah sabır versin sağ salim doğuralım inşallah..
Aynı dert bende de varben 2,5 kilo aldım fazla kilolu olduğum için doktor en fazla 8 kilo alabilirsin dedi napcam bilmiyorum
1 kilo aldım ben.Kızlar kilo alma durumunuz nasıl?2.trimester da yağlanma fazla oluyormuş uygulamada yazıyor çok korkuyorum.
Maşallah ben 4 ayda 4 kilo aldım1 kilo aldım ben.
Ben 4 ayda 4 kilo aldım.Bana da çok almışsın alma dedi.Nasıl başaracağım bilmiyorum çünkü yemem aşırı değil.ben 2,5 kilo aldım fazla kilolu olduğum için doktor en fazla 8 kilo alabilirsin dedi napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?