2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kendi doktorumuz erkek olabilir demişti, başka doktora gittiğimde kız dedi, yarın kendi doktorumuza gideceğiz, inşallah net olarak öğrenebiliriz :)

Hahah benim randevum da 14 şubatta bana kız dedi ama o zaman netleşecek sanırım.
Bana hiç bisey demediler ben bir kere söylerim dedi gidisat erkek gibi dedi ama herkeste kiza benzetti bakalım bi öğreneydik keşke bissürü şey alacaktim

bende öğrenemedim daha küçük miniğim.haftaya kontrolüm var.inş öncelikle sağlık haberini alır sonrada cinsiyetini öğreniriz.annem ve görümcelerim çok heycanlılar.ben onlar kadar heycanlı değilim

Benim doktorum 12.haftada kesin diyerek cinsiyet soyluyor ve hic yanilmadi bu zamana kadar.(baska tanidiklarda da)16.ve 17.haftada belli olmayan cinsiyet genital organi gelismediginden mi pozisyondan dolayi goremiyorlar mi yoksa cihazdan belli mi olmuyor anlamadim valla.

Kızlar benim biraz kafam karıştı geçtiğimiz pazartesi kanamayla doktora gittim cinsiyeti de sorduk çok net bir şekilde erkek dedi. Cumartesi rutin kontrol vardı orda söylemiş miydim cinsiyet bakalım hadi dedi bu sefer bebeğin konumu da çok iyi değildi kordonu da bacak arasindan geçiyor çok emin olamadım ama erkek gibi dedi. Önce net konuşup sonra belirsize dönen oldu mu böyle yaşadınız mı? Ben de tam kendimi alıştırdım oğlum diye seviyorum garip oldum böyle duyunca...

aynen benimki de öyle 12 de net söylenir yani söyleyemeyen tecrübesiz doktorlar herhalde

Kızlar merhaba,

Bende bayadır giremedim bu salgın beni de fena etkiledi 2 haftadır. Önceki hafta komple raporluydum. Antibiyotik tedavisi ile ancak iyi olduk biraz. Dikkat edin sizlerde hasta kişileri eve sokmayın bu virüs kırıp geçiriyor herkesi ve geçmiyor

merhaba çok geçmiş olsun bizlerin extra dikkat etmemiz gerekiyor

Ya da yanilmaktan cekinip emin olmak icin yapiyor olabilirler diye dusunuyorum.
Benim dokturum bu nedenle 15. Haftadaki kontrolü bekledi. Birine bakınca daha erken dedi diğerine çıkıntı var gibi ama cinsiyetidir demiyorum dedi. Anneler kendilerini kaptırıp sonra üzülüyorlar dedi bunu çok yaşadım onun için bir dahaki kontrolünde diyelim dedi. 15. Hafta ortasında ikisine de net olarak bir kız bir erkek dedi. O çıkıntı kordon değilmiş yani. :) geç olsun güç olmasın sağlıkla gelsinler

Kizlar normalde bende kan olmadı hiç bugün üç damla kan fark ettim ve kasık ağrılarım hala devam ediyo adet agrisi gibi ağrı ve kasılma var sanki bilgisi olan var mi

Çok geçmiş olsun. Gidebildin mi doktora? Devam ediyor mu kanaman?

16. haftalarda pozisyondan göremiyorlar. Çok hareketli oluyorlar. Doktorum özelde ve sırf o yüzden en az yarım saat cinsiyet için uğraştı. Sonunda da söyledi. Emin olmadan söylemek istemedi. Ama devlet falan hiç uğraşmıyor görmek için. Hatta bazı özellerde göstermiyor diyip üzerine düşmeden Muayeneyi bitiriyor.

kızlar 12. haftada bebeğin cinsel organı benzerlik gösteriyor o yüzden net bi sonuç çıkmayabiliyor. erkek bebeğin mesela çıkıntısı kız bebekle benzerlik gösterebiliyor testisleri görmeden erkek demek istemiyor doktorlar yada görmeden kız demek istemiyorlar. tahmini sonuçlar anneleri hayal kırıklığına uğratabiliyor gördüğümüz üzere burada cinsiyetler değişti o yüzden %100 için 16 haftayı beklemek lazım bilimsel yazılar bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…