2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Seker yuklemesi konusulmus bende tam bilmiyorum tehlikeli bsey diye dusunyodum AMA internette baktigimda bi porsiyon tatli yemekle ayni olcude seker veriliyomus yaziyodu bi yerde cok arastirmadim yinede oyle bseyde korkulcak bsey degil bence♥
O kadar şeker aynı anda yükleniyo ben zararlı olabileceğini düşünüyorum ailemde de şeker hastası yok şükür tatlı hiç yemiyprum zaten o yuzden yaptırmıcam ben

Canim hamileligin basindan beri ikili test üçlü veya baska herhangi bise yaptirmayi dusunmuyodum ama ikili testi yaptirdim. Eger herhangi bir sorun varsa bebegimde ona gore hazirlanmak bilgilenmek istedim onuda arkadasim dile getirdi oyuzden yaptirdim suan doktorumdayim bu testle ayni anda cinsiyeti de ogrenebiliyomusuz. Sonuclar icin geldim

Ya benim de bel ağrım başladı ikidir tuttu nasıl anlatsam kramp giriyor sanki yürürken de bacağım çekiliyor neden oldu anlamadım hala da ağrıyor var mı yaşayan?

Benim doktorum ikili de şüpheli bir durum görürse üçlü yapıyor normal çıkarsa yapmıyor

benim ultrasonda hep günü gününe çıkıyor canım 17+3 bugün. karnın çıktı mı? benim baya çıktı ya akşam resim atarım size
Sezaryen olursa Haziran annesi olabilirsin çünkü ben bugün 15 haftalık oldum Dr tahmini doğum 11 12 Temmuz demişti

Sezaryen olursa Haziran annesi olabilirsin çünkü ben bugün 15 haftalık oldum Dr tahmini doğum 11 12 Temmuz demişti
Canım senle günümüz aynı 17. Hafta içindeyiz 15 demişsinde iki hafta geriden mi geliyorsunuz?

Valla canım bende tıroid belası olduğu için ve taaa 65 lere çıktığı için ben zaten tövbe tövbede normal bişeyden ümidimi kestim.oyuzsen dedım bide down sndromu cıkarsa onada ayrı strese girecem oyuzden yaptrmak istemedım hani şuan erken teşhis ne bilim bi tedavisi olsa hiç dsnmeden yaptrrdım.Kendime bir stres daha eklemek istemedim yani. 3 lüde yaptrmıcaktım doktr ıkna ettı gbı bişey oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…