2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ne sorucaktiniz.
İkizlerde olay başka boyutta mesela tekmeleri nasıl ayırt ediyorlar ben hangisini sayacağım ya da hangisi olduğunu nasıl bileceğim başka bir yerde buldum ikiz anneleri onlar doğuruyor şu ara gözleri beni görmüyor. Kendi doktoruma ayrıntılı da sorun çıkmazsa ondan iki hafta sonra gideceğim. Gittiğimde 23. Hafta olmuş oluyor. O zamana oho tekmenin alası olacak şu an en çok kafam burda

Hosgeldin Allah saglikla dunyaya gelmelerini nasip etsin

Evet banada söylemedi bir oğlum var 9 yaşında 17 şubata gün verdi kontrol için galiba o zaman söylüyecek kız olmalarını çok isterim ama sağlıklı olsunlarda ne olursa olsun allahtan
Benim ilk gebeliğim ikisinden de olsun istiyor insan çok şükür öyle de oldu Allah bağışlasın. O zaman öğrenirsin az kalmış biraz daha bekletecekler. Allah gönlünüze göre versin

Bendede iki cocuk var hali hazirda ama ikiz olmadigi icin tabi bu bilgileri veremiycemAma vardir yine nette falan bu bilgileri bilen forumlarda arasan ikiz anneleri falan diye bulursun birseyler belki

Korkma cnm, dinlen bol bol. Benim 30'lu haftalarda plasentam aşağı kaymıştı, plasenta previa olmuştum, dinlendim dikkat ettim gebeliğin sonları olmasına rağmen o zaman bile düzeldi. Şimdi küçük daha iyi düzelir büyük ihtimalle. Sıkma canını. Yorma kendini, hazır tatilken dinlen.

Bendede iki cocuk var hali hazirda ama ikiz olmadigi icin tabi bu bilgileri veremiycemAma vardir yine nette falan bu bilgileri bilen forumlarda arasan ikiz anneleri falan diye bulursun birseyler belki
Çok güzel bir topik var aslında ama dedim ya şu an doğum derdine düşmüşler korkuyorum açıkcası ya sürekli aynı bebek vurursa diğerinin vurmadığını anlamazsam diye. 3 şubatta sağlık ocağında genel takibim var orda ebeye soracağım.

Çok sağol içimi rahatlattın canım ya.

Maşallah benimki de bunun bir tık küçüğü ilk haftalar daha büyüktü ne olduysa sonradan küçüldü.
Kabızlık sorunu yaşıosan belki ondandr.Artık bir çok taytı eşortmanı dış kıyafetı gıyemez oldum düğmeler koptu hep kış bi geçseydi kışlık çok kıyafetım yok yaz gelse elbıseler falan iyi olacak

Yok canım çok şükür ben de hiç kabızlık olmadı bol su içtiğim için.dur ben de atayım resim artık pijamalarımı mazur görün

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-29-20-37-32.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…