2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayy ben bu sene uni sınavına girmeyi düşünüyorum 7 aylık faln oluorum millet gülermi bana yaBide sınavda doğurursam

Sağol canım kedileri seviyorum bu göbeğim yemek yemiş üstüne de iki litre su içmiş halim.yarın doktora gideceğim inşallah bebiş iyidir
İyidir iyidir sen benım göbüşe takılma öncekılerınde izleri var oyuzden bukadr şiş hangı doktra gdıosun ya bende cınsıyet için tekrar gtmek istıorum duramıorum ya

İyidir iyidir sen benım göbüşe takılma öncekılerınde izleri var oyuzden bukadr şiş hangı doktra gdıosun ya bende cınsıyet için tekrar gtmek istıorum duramıorum ya
Nalana gideceğim canım baş ağrım olmasa hiç gitmeyi düşünmüyordum ama sırf onun için gideceğim.nalan bana iki hafta önce gittiğimde cinsiyet için yorum yapmamııştı göremiyorum erkeğe benziyor falan demişti ama kız çıktı

Ayy ben bu sene uni sınavına girmeyi düşünüyorum 7 aylık faln oluorum millet gülermi bana yaBide sınavda doğurursam
Ayy ne güzel gir tabiki ben bayılıyorum böyle insanlara.üni okumanın yaşı zamanı yok inşallah en güzel puanı alırsın bebiş sana sşans getirir.yok doğurmazsın ama sınıfındakiler korkar kesin

Benim henuz cok az göbisim, kizimda da gec cikmisti
Bugün yine aşırı bulantım vardı benim. Tam geçti derken geçmiyor :)
Ayni ben
Bebisler ortalama 50cm civari doguyorlar anne baba cok uzunsa max. 53cm iste

S Sibelll16 bak bu arkadaşımızın da başına gelmiş önceki gebeliğinde. Çok şükür düzelmiş. İnşallah senin de öyle olacak. Ve plesentası aşağıda olan herkesin yerine gelcek inşallah.

Canim banada doktorum bebegin eşi rahme yakin buyuk ihtimal sezeryan olacaksin dedi, lekelenme olursada hemen acile gel dedi , şuda olabilir bwbek buyudkce eş yukari çıkabilir korkulacak bisey yoo simdilik sikinti yaoma dedi

Canim banada doktorum bebegin eşi rahme yakin buyuk ihtimal sezeryan olacaksin dedi, lekelenme olursada hemen acile gel dedi , şuda olabilir bwbek buyudkce eş yukari çıkabilir korkulacak bisey yoo simdilik sikinti yaoma dedi
Banada rahim kenarında dedi.çıkabilir dedi.20.haftaya kadar çıkmasını isteriz dedi.inşallah çıkar.

Insallah canım ben kotuyu düşünmüyorum cikacak allahin izniyle diyprum gonlumuzu ferah tutalim
14 şubatta ayrıntılı ultrason randevum var bakalım ne diyecek inşallah iyi olur ikimiz için de.benim zaten sezaryen olacaktı.onun dışında kötü birşey yaşamayalım

14 şubatta ayrıntılı ultrason randevum var bakalım ne diyecek inşallah iyi olur ikimiz için de.benim zaten sezaryen olacaktı.onun dışında kötü birşey yaşamayalım
Amin insallah ,benim ayrintilida buyuk ihtimal subat ortalarinda olur guzel haberlerle geliriz insallah ,benimde ilk gebeligim normal dogum cok istiyordum ama bakalim zaman ne gostercek

İlk Doğum da Mustafa taşa gittim Çok memnun kaldım şimdi yine devam ediyorum tahmini doğum tarihiniz ne zaman belki hastanede denk geliriz

Sağol canım, benimki aşağıdaymış ama rahim ağzını kapatmamış çıkar belki ama beni korkutan önceki sezaryen dikişime yapışma ihtimali olması, plesanta akreata şüphesi var bunu duyup bilgisi olan arkadaşlar beni etiketlerse sevinirim. Zaten her türlü sezaryen olacağım ama erken doğum ve bende aşırı kan kaybı ihtimali beni çok korkuttu. Dua edin bana

Allah korktuğumuza uğratmasın canım.Benimde rahim kenarındaymış.ağzını kapatmamış çok şükür.Ama benim doktorum çok sakindi.20.haftaya kadar çıkar falan dedi.Allah korusun burada bir kaç yerde okudum o kan kaybı olayını.Ben bi de kan sulandırıcı kullanıyorum.Allahtan hiç kanamam olmadı.Sen de olmuş muydu?

İlk Doğum da Mustafa taşa gittim Çok memnun kaldım şimdi yine devam ediyorum tahmini doğum tarihiniz ne zaman belki hastanede denk geliriz
Benim belli değil sezaryen olacak o yüzden erken olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…