2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Rabbim korusun, herşey yolunda gidecek inşallah. Ben kanamalar geçirdiğimde 2019 Ağustos annelerine yazdım. Çok ilgililer, çok sevdim onları. Her biri ayrı ayrı yazdı. Onların bebişleri doğmuş artık, yakın zamanda gebelik tecrübeleri var. Bide oraya yaz, başına gelen varsa hemen yazar.

Benim oldu ama çok azdı tutunma zamanı diye önemsemedim progestanla da hemen bitti, bu dediğim şey varsa zaten 3. Trimester da oluyormuş kanama ve daha olumsuz şeyler de okudum senle özelden konuşuruz buraya yazmak istemiyorum, Allah herkesin yavrusunu bağışlasın inş.

Aman valla bayılacak bi tarafım yok aalında kazandgm 4 yıllık okulu bıraktım şimdide sürünüyorum.yani surunuyorum derken halimize çok şükür.okulu ıkı yıllık olarak bırakmak istedım olmuomus dıştana çevirip 4 yıla tamamlamak istedım oda olmuoms.mecburen unı sınavına gırıp dıştan aynı bolumu okuyacagım sonrada 4 yıla tamamlayabılırsem tamamlayacam zor bıraz ama bakalım.

Olsun canım allah çabanı görür inşallah olur gönlünden geçen.

Kizlar bisey sorcam gebelik okuluna giden var mi. Hastanede 18. Haftada basliyo dendi. Ilk gebeliğim ve ailelerden uzagim. ise yariyor mu yoksazaman kaybi mi. Giden duyan varsa faydasi var mi

Kizlar merhaba nasilsiniz? İnsallah iyi gidiyordur hamilelikleriniz. Ben memlekete geldim buraya girmeye hic vaktim olmuyo. Bu arada cok baskilarim basladi benim ve artik baldirimda kemigim agrimaya basladi. Hatta vajinamda sisiklikler olustu vs. Dr gittim baskinin sebebi bebegimin ters durmasiymis ayaklariyla ittiriyormus. Bacak agrimin sebebi magnezyum eksikligi imis. Bu sisiklerin sebebi ise vajinal varis olmusum. Bu hamilelik bende zor gecmeye basladi. Bol dinlenip magnezyum aliyorum. Variste dogumdan sonra geciyormus. Bebegim cok sukur iyi durumda. Cinsiyete gelecek olursak benimki gostermiyor yaa elini koydu ayak ayak ustune atti ama yinede gostermedi carsamba insallah bir daha gidecegim. Benden simdilik bu kadar

Hiç kanaman olmuşmuydu canım bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…