2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım ben özel metro hastanesine gidiyorum ayrıntılı için randevumu aldım muayenede dahıl 210 tl verecegım fıyatları uygun baya özel düşünürsen bırcok akrabam arkadasımda orada yaptırdı sıkıntı yaşamadılar

ÖYLE Mİ BENİ DOKTOR ÖYLE YÖNLENDİRDİ DİREK ONLARA BAKTIM. BALCALIDA 122 TL YE PROFÖSÖR YAPIYOR SELİM BÜYÜKKURT ONDA DA MART BAŞI BULABİLİRSEM EN KÖTÜ DİYE DÜŞÜNDÜM EĞER RANDEVU BULAMAZSAM ÖYLE YAPARIM CANIM YOKSA ÇOK FAHİŞ FİYATLAR

Bizde cinsiyeti zarfin icine koydurucaz kizim balonu alacak bizim icinde supriz olucak
Özel mi seninki doktor.ben devletegdıorum hoş özelede gtsem buranın özelide çok farklı degıl.bende hep öyle hayyaller kuruyorum ama neydi hayaller parıs gerçekler .... Devamını bılmıom

Aranızda bursadan olan var mı bana da ayrıntılı ultrason için hayat hastanesi 220.00 tl fiyat verdi muayne hariç,. diğer hastaneler de nekadar acaba?

Sen bir ara metroyu canım bilgi al aklında kalsın fiyatları gerçekten cok uygun geldi bana hatta doktorum o kadar ıyıki istersen devlette yaptır sonucu getir para verme dedı ama devlette 2 dk yatırıp hadı kalk dedıklerı ıcın ıstemedım bıde fıyatı uygun geldı adanaya gidicem 2 martta

EVET BENDE MARSA DEDİM OLMAZ DEDİ BENDE SEZER HOSPİTAL E GİDİYORDUM AYRILDI DOKTORUM ŞİMDİLİK BAŞKA YERE GİDİCEM NERDESİN CANIM ADANADA YAŞAMIYOR MUSUN

EVET BENDE MARSA DEDİM OLMAZ DEDİ BENDE SEZER HOSPİTAL E GİDİYORDUM AYRILDI DOKTORUM ŞİMDİLİK BAŞKA YERE GİDİCEM NERDESİN CANIM ADANADA YAŞAMIYOR MUSUN
sezar çok yakın bize ama metrodaki doktoruma tavsıye uzerıne gıttım.aslen adanalıyım canım butun aılem orada esımınde öyle ama ıs dolayısı ıle niğdede yasıyoruz maalesef burda devlete gidiyordum ama ılgı sıfır olunca adanaya gıdıp gelme kararı aldım bende işte

BEN KIZIMI AVRUPA HOSPİTALDE DOĞUM YAPMIŞTIM ORDAN SEZARA GEÇTİ PEŞİNDEN GİTTİM DOKTORUN BENDE MEMNUNUM 5 YIL OLDU SÜREKLİ GİDYORUM. BAKALIM NERDE OLACAK DOKTORUM HİÇÇÇ BİLMİYORUM

BEN KIZIMI AVRUPA HOSPİTALDE DOĞUM YAPMIŞTIM ORDAN SEZARA GEÇTİ PEŞİNDEN GİTTİM DOKTORUN BENDE MEMNUNUM 5 YIL OLDU SÜREKLİ GİDYORUM. BAKALIM NERDE OLACAK DOKTORUM HİÇÇÇ BİLMİYORUM
Hayırlısı olsun canım inşallah fiyatıda uygun bir hasteneye geçer

Ben kayseride mustafa başbuğ'a gidiyorum her ay.Muayene ücreti 450 tl.Ayrıyeten ayrıntılı için alacağını sanmıyorum öyle olsa bilgi verirlerdi.Zaten her gittiğimde ayrıntılı bakıyor değişen birşey olmaz diye düşünüyorum.inşallah olmaz

benim de aslında etrafımda gripli insan vardı bi iki tane. Onlardan bulaştı da böyle belirti vermeye mi başladı diye düşündüm. Ama 1 buçuk gün sürdü geçti. İnşallah tekrarlamaz
İnşallah tekrarlamaz canım tam tehlikeli havalar

SANMIYORUM CANIM SEN PEŞİN PEŞİN ÖDÜYORSUN

Fiyatı nedir bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…