Ben kayseride mustafa başbuğ'a gidiyorum her ay.Muayene ücreti 450 tl.Ayrıyeten ayrıntılı için alacağını sanmıyorum öyle olsa bilgi verirlerdi.Zaten her gittiğimde ayrıntılı bakıyor değişen birşey olmaz diye düşünüyorum.inşallah olmaz
Bende çok yiyiyorum hem turşu hem pul biber doktora sormuştum bebeğe bir zararı olmaz ama senin mideni yakabilir demişti yani mideni iyi hissettiğin sürece sıkıntı yok dedi
Bende çok yiyiyorum hem turşu hem pul biber doktora sormuştum bebeğe bir zararı olmaz ama senin mideni yakabilir demişti yani mideni iyi hissettiğin sürece sıkıntı yok dedi
Evet onu biliyorum daha önce görmüştüm.Acıbademde daha önce Çağlar yazıcıoğluna da gitmiştim.Ama benimki riskli gebelik olduğu için perinatolog mustafa başbuğu tercih ettim kendisi ablamında doktoruydu.iki yeğenim onun eline doğdu.kendisine büyük bi sevgi ve saygı duyuyorum.Doğumumu allah nasip ederse kendisi acıbademde yapacak.sizde mi orda yapecaksınız.
Herkese merhabalar
Cok uzun zamandan beri takip ediyorum bugun tum mesajları okuyup bitirebildim o yüzden gıyaben tanımıs gibiyim hepinizi sizin üzüntülerinizle üzüldüm sevincinizle mutlu oldum. İnsallah bundan sonra herkes hep sevinecegi haberlerle karsılaşır
Herkese kolay bir hamilelik ve doğum diliyorum Rabbimden
Bende inşallah temmuz 2020 annesi olacağım. 2 yaşında oğlum var , şimdide ikizlerim gelecek inşallah bir kız bir erkek
Herkese merhabalar
Cok uzun zamandan beri takip ediyorum bugun tum mesajları okuyup bitirebildim o yüzden gıyaben tanımıs gibiyim hepinizi sizin üzüntülerinizle üzüldüm sevincinizle mutlu oldum. İnsallah bundan sonra herkes hep sevinecegi haberlerle karsılaşır
Bende inşallah temmuz 2020 annesi olacağım. 2 yaşında oğlum var , şimdide ikizlerim gelecek inşallah bir kız bir erkek
Herkese merhabalar
Topikte anket var ordan işaretleme yapabilirsiniz. Listeye de ekleme yapar topik sahibimiz bugün ikiniz peş peşe geldiniz. Üç olduk :)) birde üçüzlerimiz var sanırım ama henüz arkadaş yazmadı topikte ankette görünüyor :))