2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende Kayseri deyim Mustafa taş doktorum

Bende Kayseri deyim Mustafa taş doktorum
Evet onu biliyorum daha önce görmüştüm.Acıbademde daha önce Çağlar yazıcıoğluna da gitmiştim.Ama benimki riskli gebelik olduğu için perinatolog mustafa başbuğu tercih ettim kendisi ablamında doktoruydu.iki yeğenim onun eline doğdu.kendisine büyük bi sevgi ve saygı duyuyorum.Doğumumu allah nasip ederse kendisi acıbademde yapacak.sizde mi orda yapecaksınız.

Herkese merhabalar
Cok uzun zamandan beri takip ediyorum bugun tum mesajları okuyup bitirebildim o yüzden gıyaben tanımıs gibiyim hepinizi sizin üzüntülerinizle üzüldüm sevincinizle mutlu oldum. İnsallah bundan sonra herkes hep sevinecegi haberlerle karsılaşır

Herkese kolay bir hamilelik ve doğum diliyorum Rabbimden

Bende inşallah temmuz 2020 annesi olacağım. 2 yaşında oğlum var , şimdide ikizlerim gelecek inşallah bir kız bir erkek

İkizler de tektim bugün iki ikiz annesi daha geldi buna en çok ben sevindim hoş geldiniz

Kaç haftalık gebesin inşallah bizden büyüksünüzdür benimde bir kız bir erkek

Topikte anket var ordan işaretleme yapabilirsiniz. Listeye de ekleme yapar topik sahibimiz bugün ikiniz peş peşe geldiniz. Üç olduk :)) birde üçüzlerimiz var sanırım ama henüz arkadaş yazmadı topikte ankette görünüyor :))

Tüh yine tecrübelerini soracağım kimse olmayacak :) hayırlı olsun arkadaşım başa kadar çıkalım inşallah

Anketi yaptım ikiz konusunda benimde tecrubem yok ama hamilelik ve doğum konusunda sormak istedigin bisey olursa seve seve yardımci olmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…