2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhaba herkese
Bende Allah nasip ederse 2020 Temmuz annesiyim. Sat; 21 Ekim. Muhtemel doğum tarihim 27 Temmuz 2020.
Yaşım 26. Takibimi Bursa Acıbadem Hastahanesi`nde yapıyorum.
Şuan 14+3 haftada bir kız annesiyim
Malesef riskli bir gebelik geçiriyorum. Progestan ilaç ve proluton iğnelerle mücadele içindeyim. Rabbim herkesin yavrusunu koruyup sağ salim kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlar,

sabah sabah yine bulandı midem ve kustum hala devam eden var mı ?
Bende araçla gidip geliyorum ise 15 dk yol ilçede o zaman bulanıyor hep hele su icip çıkınca migren ataklarım geçmiyor belki ondandır tetikliyor bulantiyi sabah baş ağrısıyla uyanıyorum yeminle

Aranızda bursadan olan var mı bana da ayrıntılı ultrason için hayat hastanesi 220.00 tl fiyat verdi muayne hariç,. diğer hastaneler de nekadar acaba?

Ben Mersindeyim. Detaylı ultrason dediğiniz perinatolog mu? Biz de bir kaç hafta sonra gideceğiz, doktorumuz devlete de olduğunu söyledi. Oraya gideceğiz.

Dosya ekleye tıkladıgımda bırsey cıkmıyor ıste demekkı bır sıkıntı var bende
Google play den uygulama olarak indirdinse olmuyor. Googleden giriş yapınca oluyor. Ben uygulama olarak ekrana indirdim ordan girince foto atamıyorum. Tekrar Googleden kadınlar kulubü diyip girdiğim de dosya açıyor. Bir dene istersen.

Hayırlı olsun Hoşgeldin. Benim riskli değil ama tedavi ile olduğum için tüp bebek merkezim proluton iğneye başlattı. Haftada bir gün vuruluyorum. Kan sulandırıcım var birde. Sizin proluton iğne kaçıncı haftada ya kadar devam edecek. Takip doktorum kesmek istiyor ama ben korkuyorum. Çoğul gebelik olduğu için merkez aslında gerek duyuyor.

kızlar ben küçük bir şehirde yaşıyorum gittiğimiz hastane 1 saat uzaklıkta çevremdekiler doğum başladığında yetişemezsin oraya vs beni korkutuyor sizce de yetişemez miyim doğum başlayınca fırt diye doğurulmuyor ki saatler sürüyor

Sancılarını çok iyi takip etmen lazım hangisi gerçek diye. Bunu iyi ayırt edersen dediğin gibi en kolay normal doğum bile 2 3 saatten önce olmaz herhalde. Kardeşimin hanımı 7 de nişanı suyu geldi 1 de doğurdu ki ilk doğum için çok iyi diyorlar. Doktorunla konuş bunu tedirgin olurdum bende yetişir mi diye? Belki tecrübe etmiş anneler yazarlar. Benimki tahmin

Aa evet şimdi sen söyleyince dikkat ettim bende :) ama benim sezaryen olacak muhtemelen hazıran annesı olacam
benimde sezeryan büyük ihtimal bende haziran annesi olucam 18 haziranda ben doğdum bakalım cinsiyeti belli olmayan evladımla aynı burç mu olacaz

hooop d,ye doğuranı duymadım ben sürekli takipte oluyorsun zaten son ay sürekli hastaneye gidip geliceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…