Özel mi seninki doktor.ben devletegdıorum hoş özelede gtsem buranın özelide çok farklı degıl.bende hep öyle hayyaller kuruyorum ama neydi hayaller parıs gerçekler .... Devamını bılmıom
Hayir ozel degil devlet hastanesi (ama yurt disindayim ben) hastanenin personeliyim arayip doktorla bizzat konusucam ama cinsiyet icin zarfa koymasini isticem. Oda olmazsa Kendi aile doktorumdan ogrenirim tabiki sonuclar cikarsa yarina
sadece kendini hazırlamanı tavsiye ederim bende suyum gelmişti kızımda doğuma gittik o süreçte endişeli oluyor insan panik oluyor gidene kadar ufak ufak sancı vs olabilir dirençli olmaya çalış 1 saat uzun bir saat değil bana göre
Aman valla bayılacak bi tarafım yok aalında kazandgm 4 yıllık okulu bıraktım şimdide sürünüyorum.yani surunuyorum derken halimize çok şükür.okulu ıkı yıllık olarak bırakmak istedım olmuomus dıştana çevirip 4 yıla tamamlamak istedım oda olmuoms.mecburen unı sınavına gırıp dıştan aynı bolumu okuyacagım sonrada 4 yıla tamamlayabılırsem tamamlayacam zor bıraz ama bakalım.
kızlar ben küçük bir şehirde yaşıyorum gittiğimiz hastane 1 saat uzaklıkta çevremdekiler doğum başladığında yetişemezsin oraya vs beni korkutuyor sizce de yetişemez miyim doğum başlayınca fırt diye doğurulmuyor ki saatler sürüyor
Canım merak etme. Ben istanbul'da oturuyorum çevremde hep hastane dolu ama ben ssvd (sezeryan sonrası normal doğum ) yapmak için 1.5 saat uzaklıktaki hastaneye gidiyorum. Bende senın gıbı düşünüyordum ama o işler öyle değil merak etme kasılmaların şiddetlendikten sonra bile 3 saat gecıyor en az. hastaneye gıdıp 2 gunde doğuruyor mıllet. doğum öyle pat dıye olan bırsey değil hiç panık yapma. Sadece doğum başlangıcının ve sancılarının sıklığı konusunda bol bol oku bılgı edın, nefes egzersızlerı çalış. İstanbul büyükbir şehir bize burada 1 saat mesafe artık çok kısa gelıyor. benım hastaneme canakkaleden gelıp doğum yapanlar var. Rahat ol .. :)
Canım merak etme. Ben istanbul'da oturuyorum çevremde hep hastane dolu ama ben ssvd (sezeryan sonrası normal doğum ) yapmak için 1.5 saat uzaklıktaki hastaneye gidiyorum. Bende senın gıbı düşünüyordum ama o işler öyle değil merak etme kasılmaların şiddetlendikten sonra bile 3 saat gecıyor en az. hastaneye gıdıp 2 gunde doğuruyor mıllet. doğum öyle pat dıye olan bırsey değil hiç panık yapma. Sadece doğum başlangıcının ve sancılarının sıklığı konusunda bol bol oku bılgı edın, nefes egzersızlerı çalış. İstanbul büyükbir şehir bize burada 1 saat mesafe artık çok kısa gelıyor. benım hastaneme canakkaleden gelıp doğum yapanlar var. Rahat ol .. :)
kızlar ben küçük bir şehirde yaşıyorum gittiğimiz hastane 1 saat uzaklıkta çevremdekiler doğum başladığında yetişemezsin oraya vs beni korkutuyor sizce de yetişemez miyim doğum başlayınca fırt diye doğurulmuyor ki saatler sürüyor
Benim ev hastane ile 5 dakika. O yüzden ben biraz beklicem. Hastanede ebeler çok sık kontrol ediyor açılmış mı açılmamış mı diye. O biraz can sıkıcı işte :))))
Evet 10 yasinda ablasi
Biz ogrenmemeliyiz cinsiyeti zarfta vericem ona oda dayisiyla gidip balon yaptircak biz patlatinca ogrenicekmisiz planlar ondan iyi madem dedim hadi biraz heycan kataim dedik
Kızçeler ya bebeğimin pıt pıtlarını en son pazartesi akşamı hissettim. 3 gün oldu, hisseden anneler bi diyin hele sizde durumlar nasıl? Hissettikten sonra hissedemeyince de böyle tedirgin olunuyor işte.
Kızçeler ya bebeğimin pıt pıtlarını en son pazartesi akşamı hissettim. 3 gün oldu, hisseden anneler bi diyin hele sizde durumlar nasıl? Hissettikten sonra hissedemeyince de böyle tedirgin olunuyor işte.
Ben de bazen hissedemiyorum ama sorun değil bence hala güçsüz olduklarındandır diye düşünüyorum belki biz uyurken uyanmışlardır falan korkma sen daha tecrübelisin tabii
benim ikiz olmasına rağmen 2 gün hissetmediğim oluyor 20-22 haftalara kadar hergün düzenli hissetmemek normal zaten canım başka ters bi durum yoksa endişe etmeye gerek yok
kendisi avrupa yakasında oturup, anadoluda doktora giden çok tanıdığım var ki bilen bilir avrupadan anadoluya 4 saatte giden de vardır. Trafik belli değil hiç. o yüzden sıkma kendini şimdiden. Allah yardım eder bir şekilde
kendisi avrupa yakasında oturup, anadoluda doktora giden çok tanıdığım var ki bilen bilir avrupadan anadoluya 4 saatte giden de vardır. Trafik belli değil hiç. o yüzden sıkma kendini şimdiden. Allah yardım eder bir şekilde
Canım bebek büyüyor ya doğru pozisyonu bulunca çok da başka bir şey aramazmışlar :))) belki seninki yerini buldu keyfi yerinde yatıyor :) tekme atmaya başladıktan sonra tabiki takibini iyi yapmamız lazım. Ama için rahat etmezse sağlık ocağında kalp atışını dinlemeye gidebilirsin.