2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sağlık ocağı bana 20. haftadan sonra burda dinleyebiliriz dedi

Ben de bazen hissedemiyorum ama sorun değil bence hala güçsüz olduklarındandır diye düşünüyorum belki biz uyurken uyanmışlardır falan korkma sen daha tecrübelisin tabii
benim ikiz olmasına rağmen 2 gün hissetmediğim oluyor 20-22 haftalara kadar hergün düzenli hissetmemek normal zaten canım başka ters bi durum yoksa endişe etmeye gerek yok
Bende bir hissedip bir hissetmiyorum hatta nadiren hissediyorum
Kızlar bi kere dinlemiştim sağlık ocağında, 3 hafta oldu herhalde. Yarın zaten beni çağırıyor ama hasta insanların arasına girmemek için gitmek istemedim. Aklımda da soru işareti kalmasın diye gidesim de var ama gördüğüme göre hepimiz de aynı durumdayız. Önceki gebeliğimde 20.hftadan sonra anca hissettiğim için bu haftaları bilemiyorum:))) minnoş oldukları için böyle oluyor galiba:)

kızlar ya üşütüyormuyum yoksa zaten bu dönemlerde normalmi kasıklarım ağırıyo sancım oluyor adet ağrısı gibi

kızlar ya üşütüyormuyum yoksa zaten bu dönemlerde normalmi kasıklarım ağırıyo sancım oluyor adet ağrısı gibi
Normal bence. Aşırı aşırı olsa zaten doktora götürür ama adet sancısı türü sancılar olağan şeyler. Doktoruna yaz bi bakalım ne dicek.

Bende araçla gidip geliyorum ise 15 dk yol ilçede o zaman bulanıyor hep hele su icip çıkınca migren ataklarım geçmiyor belki ondandır tetikliyor bulantiyi sabah baş ağrısıyla uyanıyorum yeminle
Aynıyız canim migren belası ve araç tutma 10 dakikadan fazla araçla seyahat edemiyorum migren desen çaresizim o konuda bide geçmeyen nedeni bile bulunamayan şiddetli kasik ağrısı yasiyorum

Normal bence. Aşırı aşırı olsa zaten doktora götürür ama adet sancısı türü sancılar olağan şeyler. Doktoruna yaz bi bakalım ne dicek.
Doktor da bişi diyemiyo gece kadin doğum aciline kaldırıldim adım atamıyorum insan adım attigindaki ağrı yüzünden her adımda ağlar mı aglaya ağlaya gittim hiç bişey yok dediler

Kendini korkutma tatlım ağrı gittikçe siddetleniyo en son aşamada 5 dakka da bire falan geliyomus ya 12 saat sancı çekenler var doğumdan önce yetisirsin ben bir saatlik yolu İstanbul'da göze alamadım çünkü trafik belası var

Benim ev hastane ile 5 dakika. O yüzden ben biraz beklicem. Hastanede ebeler çok sık kontrol ediyor açılmış mı açılmamış mı diye. O biraz can sıkıcı işte :))))
Benim evle hastane de öyle el sallayabilirim doktoruma camdan bagiriyomusum geliyim mi hocam diye bizde çok araştırmadan yakın diye gitmiştik ilk ama doktoru beğendik devam ettik

Kızçeler ya bebeğimin pıt pıtlarını en son pazartesi akşamı hissettim. 3 gün oldu, hisseden anneler bi diyin hele sizde durumlar nasıl? Hissettikten sonra hissedemeyince de böyle tedirgin olunuyor işte.
Kuzum eğer yorulduysam mümkün değil hissetmiyorum ama eğer dinleniksem evde uzaniyosam bide o gün yemeğine dikkat ettiysem içerde dans ediyo resmen ben yemeğe hala dikkst etmiyorum kendimi hep aç birakuyorum

130 tl efendim kargo bizden kapıda ödeme 0-2 yaş 90 cm 2-3 yaş 120 cm 4 yaş 140 cm ve 5-6 yaş 160 cm dir

Böyle cevap atmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…