2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bu bebek arabası için, bebeği sıcak tutuyormuş. Hoşuma gitti aslında, alsam mı diye düşünüyorum.

Canım benımde bır kızım var bizim bebek arabasının buna benzer bir iç ana kucağı vardı çok kaliteli ama sorsan kaç kere kullandın. bebek küçükken bir iki dışarı çıkınca kullandım sonrasında battaniyeler arasında ya ana kucağında yada pusette. zaten kış günü öyle dışarılarda uzun uzun gezilmiyor. avm lerde zaten böyle birşeye hiç gerek yok. inan sayılı kullanacağın şeye heves edip gereksiz para verme. Benim nacizane tavsiyem.

Öyle mi diyorsun canım. O zaman almıyım. Boş yere para vermeyi sevmem. Sadece sıcak tuttuğu için kullanırım gibi geldi bana. Ben hep battaniyeye sarıp arabaya koyardım oğlumu. Durağan bir çocuk olduğu için epey zaman battaniye ile arabada gezdirdik biz onu. Üstelik kıştı. Biz kışın da soğuğa alıştıranlardanız. Şimdiki oğlum hareketli olur mu bilemiyorum tabiki. Ama kanguru konusunda haklısın, ben çok kullandım onu. Kurtarıcı oluyor. Arabadan daha pratik:)

Puseti de evde kullandım. En az 7 ay içinde yattı ben iş yaparken. Belki de yatmaya alıştığı için geç yürüdü. İkinciyi de yatırıcam içinde, inşallah onda da böyle rahat olurum:)))

KIZLAR
Belki bu durumdan sıkılan merak eden olabilir . Umursamayanda olabilir . Sadece işinize yarar diye söylüyorum . Akıntınız eğer rekli ve kokuyorsa muhakkak doktora söyleyin enfeksiyon belirtisi bu, size iyi gelecek bir ilaç verebilir . Sağlıcakla kalın

Kızlar bu bebek arabası için, bebeği sıcak tutuyormuş. Hoşuma gitti aslında, alsam mı diye düşünüyorum.
Canım çok tatlı ve güzel ama şuan alırsan daha sonra bebek hopp büyürse ne yapıcan . O yüzden önümüzdeki kışa ertele bence

Canım çok tatlı ve güzel ama şuan alırsan daha sonra bebek hopp büyürse ne yapıcan . O yüzden önümüzdeki kışa ertele bence
Yaza denk geliyor bebişlerimiz zaten ama kışa girerken bi bakarız o zaman:)) bu sene arabamız da var, belkide bebek arabası hiç kullanmıcaz. İlk oğlumda arabamız yoktu, hep bebek arabası ile gezdik:)

evet haklısın canımı sıktılar biraz ondan sormak istedim millette sürekli bir felaket senaryoları

Benim ilk doğumda sancılarım düzenli gelmeye başladığında gündüzdü. Ben evi temizledim duş aldım fön çektimakşam üzeri 7-8 gibi gittik doktora. Doktor trafiksiz yarım saat sürdü. Trafik olunca 1 saati geçer bile. Sabah 7 de doğum yaptım 12 saat sonra yani. Normal doğum diğer arkadaşlarda yazmışlar zaten bende aynı düşünüyorum ikinciyi beklerken evde bekleyeceğim çoğunluk zamanı ebeler çok meraklı saat başı geliyorlar çünkü

Yaza denk geliyor bebişlerimiz zaten ama kışa girerken bi bakarız o zaman:)) bu sene arabamız da var, belkide bebek arabası hiç kullanmıcaz. İlk oğlumda arabamız yoktu, hep bebek arabası ile gezdik:)
Yaz 'a denk geliyor ama nerden biliyon senin minnoş hemen büyürse ) o yüzden öyle dedim. hayırlı olsun bebişlerimiz :)

Ben bebek arabası alıp almamakta çok kararsızım yüzde 90 almayacağım şu an için. Haziran sonu temmuz başı doğsa kırkı çıkmadan alıp nereler gideyim el kadar iki bebeği ki yaşadığım yer çok sıcak gündüz zaten öyle parka falan gidilmez. Akşamda ben çıkmam Eylül ayına ancak havalar biraz sıcağı düşer. Aracımız var puset alacağım oto koltuğu gibi de kullanmak için. Bana bebek arabası bir avm de lazım olur onu da çocuklar 6 aylık olmadan o kadar kalabalık yerlere sokmam. Şu an hiçbir mantığı yok gelecek yaz sanki daha iyi olur gibi bilmiyorum ki

sizin goguslerdeki hassasiyetiniz azaldı mı ? ben de bu hafta yok.
Benim de azaldı
kızlar ya üşütüyormuyum yoksa zaten bu dönemlerde normalmi kasıklarım ağırıyo sancım oluyor adet ağrısı gibi
Üşütüyor da olabilirsin cnm, dikkat et.
Ben astronot kullanmıştım cnm, çok kullanışlı olmuştu.

Hiç bebekli iken arabam olmadığı için bilmiyorum, belki de arabası olana bebek arabası gereksiz bilemiyorum. Ama sahilde falan arabada gezdirilir:) biz bir yere gideceğimiz zaman baston tipli bebek arabasına koyardık oğlumu, onlar çok kullanışlı. Otobüs durağına kadar sürerdik. O büyük hantal arabalara asla para vermeyin. Baston tipli hafif ve tam yatarlı arabalar çok güzel iş görüyor. Benim zamanımda en güzeli chicco liteway modeldi.

Benim de azaldı

Üşütüyor da olabilirsin cnm, dikkat et.

Ben astronot kullanmıştım cnm, çok kullanışlı olmuştu.
Kız o astronot monttan ben de almıştım. Saf gibi tam üstüne olanı almışım. Bi kere giydi ikinciye boy attı giyemedi çocuk:)))) astronot montu az büyük alın kızlar.

Kız o astronot monttan ben de almıştım. Saf gibi tam üstüne olanı almışım. Bi kere giydi ikinciye boy attı giyemedi çocuk:)))) astronot montu az büyük alın kızlar.

Ben biraz büyük almıştım, mis gibi kışı çıkarmıştık, ben gezmeyi seven biri olduğum için çok rahat etmiştik. Ama şimdi oğluma da lazım evdeki pembe :) pembeyi de kızımım kuzeni kullanıyor :)

Pusetünde takıldığı travel sistem diye geçen modelleri incele istersen. Puseti elde taşımak zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…