Bende soyledim ama o cok heycan yapiyo bende fazla ustelemedim. Kendini ozel hissetmek istiyo sanirimaaa tabiki çook güzel olur bence dayısı açsın kızınada sürpriz olsun daha eğlenceli olur
Kızlar bu bebek arabası için, bebeği sıcak tutuyormuş. Hoşuma gitti aslında, alsam mı diye düşünüyorum.
Arabanın kemerleri geçirilip arabaya sabitleniyor. Ben bi eşime de söyliyim, alabilirim gibi geliyor:)Hmm aslında uygun gibi
Öyle mi diyorsun canım. O zaman almıyım. Boş yere para vermeyi sevmem. Sadece sıcak tuttuğu için kullanırım gibi geldi bana. Ben hep battaniyeye sarıp arabaya koyardım oğlumu. Durağan bir çocuk olduğu için epey zaman battaniye ile arabada gezdirdik biz onu. Üstelik kıştı. Biz kışın da soğuğa alıştıranlardanız. Şimdiki oğlum hareketli olur mu bilemiyorum tabiki. Ama kanguru konusunda haklısın, ben çok kullandım onu. Kurtarıcı oluyor. Arabadan daha pratik:)Canım benımde bır kızım var bizim bebek arabasının buna benzer bir iç ana kucağı vardı çok kaliteli ama sorsan kaç kere kullandın. bebek küçükken bir iki dışarı çıkınca kullandım sonrasında battaniyeler arasında ya ana kucağında yada pusette. zaten kış günü öyle dışarılarda uzun uzun gezilmiyor. avm lerde zaten böyle birşeye hiç gerek yok. inan sayılı kullanacağın şeye heves edip gereksiz para verme. Benim nacizane tavsiyem.
Canım çok tatlı ve güzel ama şuan alırsan daha sonra bebek hopp büyürse ne yapıcan . O yüzden önümüzdeki kışa ertele benceKızlar bu bebek arabası için, bebeği sıcak tutuyormuş. Hoşuma gitti aslında, alsam mı diye düşünüyorum.
Normalmiş doktorum dedi benimde .kızlar ya üşütüyormuyum yoksa zaten bu dönemlerde normalmi kasıklarım ağırıyo sancım oluyor adet ağrısı gibi
1 sene öncesine kadar oradaydım.yok canım Anadolu'da Ahmet Uysal'a gideceğim sende mi Eskişehir'desin?
Yaza denk geliyor bebişlerimiz zaten ama kışa girerken bi bakarız o zaman:)) bu sene arabamız da var, belkide bebek arabası hiç kullanmıcaz. İlk oğlumda arabamız yoktu, hep bebek arabası ile gezdik:)Canım çok tatlı ve güzel ama şuan alırsan daha sonra bebek hopp büyürse ne yapıcan . O yüzden önümüzdeki kışa ertele bence
evet haklısın canımı sıktılar biraz ondan sormak istedim millette sürekli bir felaket senaryoları
Yaz 'a denk geliyor ama nerden biliyon senin minnoş hemen büyürseYaza denk geliyor bebişlerimiz zaten ama kışa girerken bi bakarız o zaman:)) bu sene arabamız da var, belkide bebek arabası hiç kullanmıcaz. İlk oğlumda arabamız yoktu, hep bebek arabası ile gezdik:)
Ben bebek arabası alıp almamakta çok kararsızım yüzde 90 almayacağım şu an için. Haziran sonu temmuz başı doğsa kırkı çıkmadan alıp nereler gideyim el kadar iki bebeği ki yaşadığım yer çok sıcak gündüz zaten öyle parka falan gidilmez. Akşamda ben çıkmam Eylül ayına ancak havalar biraz sıcağı düşer. Aracımız var puset alacağım oto koltuğu gibi de kullanmak için. Bana bebek arabası bir avm de lazım olur onu da çocuklar 6 aylık olmadan o kadar kalabalık yerlere sokmam. Şu an hiçbir mantığı yok gelecek yaz sanki daha iyi olur gibi bilmiyorum kiYaza denk geliyor bebişlerimiz zaten ama kışa girerken bi bakarız o zaman:)) bu sene arabamız da var, belkide bebek arabası hiç kullanmıcaz. İlk oğlumda arabamız yoktu, hep bebek arabası ile gezdik:)
Benim de azaldısizin goguslerdeki hassasiyetiniz azaldı mı ? ben de bu hafta yok.
Üşütüyor da olabilirsin cnm, dikkat et.kızlar ya üşütüyormuyum yoksa zaten bu dönemlerde normalmi kasıklarım ağırıyo sancım oluyor adet ağrısı gibi
Ben astronot kullanmıştım cnm, çok kullanışlı olmuştu.Kızlar bu bebek arabası için, bebeği sıcak tutuyormuş. Hoşuma gitti aslında, alsam mı diye düşünüyorum.
Hiç bebekli iken arabam olmadığı için bilmiyorum, belki de arabası olana bebek arabası gereksiz bilemiyorum. Ama sahilde falan arabada gezdirilir:) biz bir yere gideceğimiz zaman baston tipli bebek arabasına koyardık oğlumu, onlar çok kullanışlı. Otobüs durağına kadar sürerdik. O büyük hantal arabalara asla para vermeyin. Baston tipli hafif ve tam yatarlı arabalar çok güzel iş görüyor. Benim zamanımda en güzeli chicco liteway modeldi.Ben bebek arabası alıp almamakta çok kararsızım yüzde 90 almayacağım şu an için. Haziran sonu temmuz başı doğsa kırkı çıkmadan alıp nereler gideyim el kadar iki bebeği ki yaşadığım yer çok sıcak gündüz zaten öyle parka falan gidilmez. Akşamda ben çıkmam Eylül ayına ancak havalar biraz sıcağı düşer. Aracımız var puset alacağım oto koltuğu gibi de kullanmak için. Bana bebek arabası bir avm de lazım olur onu da çocuklar 6 aylık olmadan o kadar kalabalık yerlere sokmam. Şu an hiçbir mantığı yok gelecek yaz sanki daha iyi olur gibi bilmiyorum ki
Kız o astronot monttan ben de almıştım. Saf gibi tam üstüne olanı almışım. Bi kere giydi ikinciye boy attı giyemedi çocuk:)))) astronot montu az büyük alın kızlar.Benim de azaldı
Üşütüyor da olabilirsin cnm, dikkat et.
Ben astronot kullanmıştım cnm, çok kullanışlı olmuştu.
Aa öylemi tesekkur ederm cnm deneyım biGoogle play den uygulama olarak indirdinse olmuyor. Googleden giriş yapınca oluyor. Ben uygulama olarak ekrana indirdim ordan girince foto atamıyorum. Tekrar Googleden kadınlar kulubü diyip girdiğim de dosya açıyor. Bir dene istersen.
Kızlar ben hep battaniyeye sarıp arabanın içine koyardım fakat bu çok daha kullanışlı geldi bana. Bi fiyatını sorayım. Yazarım size.
Kız o astronot monttan ben de almıştım. Saf gibi tam üstüne olanı almışım. Bi kere giydi ikinciye boy attı giyemedi çocuk:)))) astronot montu az büyük alın kızlar.
Ben bebek arabası alıp almamakta çok kararsızım yüzde 90 almayacağım şu an için. Haziran sonu temmuz başı doğsa kırkı çıkmadan alıp nereler gideyim el kadar iki bebeği ki yaşadığım yer çok sıcak gündüz zaten öyle parka falan gidilmez. Akşamda ben çıkmam Eylül ayına ancak havalar biraz sıcağı düşer. Aracımız var puset alacağım oto koltuğu gibi de kullanmak için. Bana bebek arabası bir avm de lazım olur onu da çocuklar 6 aylık olmadan o kadar kalabalık yerlere sokmam. Şu an hiçbir mantığı yok gelecek yaz sanki daha iyi olur gibi bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?