2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimde işimi o dediğin tarzlar görür. Yaşadığım yerde deniz yokta. Babaannemizgilin yaşadığı yerde var gelecek yaza o tarz bakayım

Pusetünde takıldığı travel sistem diye geçen modelleri incele istersen. Puseti elde taşımak zor oluyor.
Aaa onlar aslında çok hoşuma gidiyor da pahalı biraz kullanmazsam eşim yakama düşer. Birde bizim ikiz bebişler araba fiyatına denk olacak nerdeyse

Benimde işimi o dediğin tarzlar görür. Yaşadığım yerde deniz yokta. Babaannemizgilin yaşadığı yerde var gelecek yaza o tarz bakayım
çok tatlı arabalar var ikizlere göre puset taşımak yorucu olur canım hiçbir yere çıkmasan bile doktor kontrolleri olacak mesela ki yaza geliyor ben kesin çıkarım yarı kırk oldu mu

Ben çok tırsak anne olacağım sanırım 45 50 derecede nereye çıkarım canım çok sıcak bakayım senin attıklarına. Ben böyle düşünüyorum eşimde tam tersi ilk bebek arabalarına bakıyor

Aaa onlar aslında çok hoşuma gidiyor da pahalı biraz kullanmazsam eşim yakama düşer. Birde bizim ikiz bebişler araba fiyatına denk olacak nerdeyse

Ben casual storm travel seti kullanmıştım şimdi baktım fiyatına 750 tl civarında. İşimizi gördü. 2. Dede onu kullanıcam inşallah. Ama geçen olumlu olumsuz yönlerini yazmıştım bu modelin. Tek elle sürüm olmuyor birde ön tekerleklerde amortisör tarzı sallantıyı hafifletecek sistemi yoktu ama yenisini almayı düşünmüyorum. Seninkiler ikiz ya daha farklı ikili modelleri kullananlardan fikir al bence araba puset işi önemli çünkü.

Ben başka şeye mi baktım 5 bin civarındaydı araştırmak şart

Göbeğimin 2 parmak alt hizasında sol tarafımda pıtı pıtı pıt diye düzensiz karışık seğirme baloncuk patlaması tarzı minik şeyler hissediyorum bugün. Aynı yer civarı hep. Çok kısa da sürmedi bugün. Acaba bebeğim midir ya Yoksa daha aşağıda ve ortada mı olması gerekiyor?

2019 temmuz annelerine bakıyorum aynı tarih 4 temmuz tahmini doğummuş 9 haziranda doğum olmuş
Benim ikize doktor 15 Haziran a kadar durmamız lazım hedef 15 Haziran gerisini de ne kadar dursalar kar dedi. Belki o da ben gibidir korkmayın inşallah 38 i görecez ben bile 38 e kitledim kendimi Allahın izniyle

Pusetünde takıldığı travel sistem diye geçen modelleri incele istersen. Puseti elde taşımak zor oluyor.
Ben kararımı kabin tipi bebek arabasına verdim valla en mantıklısı o gibi tek elinle hop katlıyorsun, travel görüntüde çok tatlı ama uzun vadede hantal bence. Ki biz haziran sonu temmuz başı doğum yapacaz ne pusete ne de arabaya ihtiyaç var tak babyslinge kuş kadar bebe gez daha mantıklı diyorum

Bebisler büyüdü artık canim bende genelde o tarafta hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…