Göbeğimin 2 parmak alt hizasında sol tarafımda pıtı pıtı pıt diye düzensiz karışık seğirme baloncuk patlaması tarzı minik şeyler hissediyorum bugün. Aynı yer civarı hep. Çok kısa da sürmedi bugün. Acaba bebeğim midir ya Yoksa daha aşağıda ve ortada mı olması gerekiyor?
Kızçeler ya bebeğimin pıt pıtlarını en son pazartesi akşamı hissettim. 3 gün oldu, hisseden anneler bi diyin hele sizde durumlar nasıl? Hissettikten sonra hissedemeyince de böyle tedirgin olunuyor işte.
Aynıyız canim migren belası ve araç tutma 10 dakikadan fazla araçla seyahat edemiyorum migren desen çaresizim o konuda bide geçmeyen nedeni bile bulunamayan şiddetli kasik ağrısı yasiyorum
Candysisters
canım ben gelir gelmez ayağımın tozuyla yaşam hastanesine gittim ama nalan hanım tatildeymiş pazartesi gelecekmiş.O yüzden bende yeni gelen gülizar hanıma muayene oldum kadın benimle çok ilgilendi siz riskli gebe olduğunuz için zamanın hiç önemi yok önceliğim sizsiniz dedi.beni farklı bir ultrasona aldı herşayimi inceledi hatta böbreklerime bile baktı.çocuğun cinsiyetini teyit etmek için çok uğraştı 15 dk baktı ama benimki bacağını bi türlü açmadı.benden kan ve idrar örneği aldı tüm vitaminlere değerlerine bakacağım enfeksiyon var mı kontrol edeceğim seni riske atamam gözden birşey kaçırmayalım dedi.Ayrıca magnezyum ilacı yazdı en önemlisi bu erken doğumu engeller kasılmayı önler dedi.hatta sonucun çıkınca ben seni arayıp bilgi vereceğim senin gelip burda beklemeni istemem dedi.çok tatlı bi kadındı.haftayada üçlü test için gel dedi.sen de bi git görün bence.
Candysisters
canım ben gelir gelmez ayağımın tozuyla yaşam hastanesine gittim ama nalan hanım tatildeymiş pazartesi gelecekmiş.O yüzden bende yeni gelen gülizar hanıma muayene oldum kadın benimle çok ilgilendi siz riskli gebe olduğunuz için zamanın hiç önemi yok önceliğim sizsiniz dedi.beni farklı bir ultrasona aldı herşayimi inceledi hatta böbreklerime bile baktı.çocuğun cinsiyetini teyit etmek için çok uğraştı 15 dk baktı ama benimki bacağını bi türlü açmadı.benden kan ve idrar örneği aldı tüm vitaminlere değerlerine bakacağım enfeksiyon var mı kontrol edeceğim seni riske atamam gözden birşey kaçırmayalım dedi.Ayrıca magnezyum ilacı yazdı en önemlisi bu erken doğumu engeller kasılmayı önler dedi.hatta sonucun çıkınca ben seni arayıp bilgi vereceğim senin gelip burda beklemeni istemem dedi.çok tatlı bi kadındı.haftayada üçlü test için gel dedi.sen de bi git görün bence.
Candysisters
Bende tam sana yzacaktım nr yaptın gttnmi die.o doktor yenimi gelmiş acaba ilk defa duydum adını.Ne güzel ilgilenmiş.muayene ücreti nekadar bide kan tahlıllerıne ayrı ücret mi alıolar
Kisiden kisiye degisir bu ama yani birden su bosalipta dogurani duymadim. Benim ilki acemilikle gecti hangisi gercek sanci bilmedigim icin kasilmami sanci sanip gittim hastaneye sabah 8den gece 3 bucuga kadar doguramadim 2cm acilma ile gitmisim hastaneye. Cok uzun surdu ve zordu benim icin.
Bende tam sana yzacaktım nr yaptın gttnmi die.o doktor yenimi gelmiş acaba ilk defa duydum adını.Ne güzel ilgilenmiş.muayene ücreti nekadar bide kan tahlıllerıne ayrı ücret mi alıolar
Evet yeni gelmiş daha öncede başkalarından duymuştum iyi doktor diye.canım benim eşim polis olduğu için hastanenin anlaşması varmış 40 lira muayene ücreti verdim 5 lirada tahlile verdim.normal muayene ücreti de 50 ya da 55tir çünkü nalanınki 55 olmuştu onunkide öyledir.
Evet yeni gelmiş daha öncede başkalarından duymuştum iyi doktor diye.canım benim eşim polis olduğu için hastanenin anlaşması varmış 40 lira muayene ücreti verdim 5 lirada tahlile verdim.normal muayene ücreti de 50 ya da 55tir çünkü nalanınki 55 olmuştu onunkide öyledir.
kucukbikadin
canim benim suyum patladi hastaneye gittim 17 saat bekledim dogum icin yani suyu gelip 24 saat bekleyen var, 1 saat mesafe hic bisey degil biz istanbul’da heryere en az 1 saatte gidiyoruz
Ben de artik minnosumu hissediyorum potpit seklinde degilde daha cok büzüşüyor sanki icimde yuzuyor gibi kizimda bunlari hissetsemde bebek oldugunu anlamamistim ama suan anliyorum ozellikle aksamlari otururken hissediyorum