2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

:) gönlünden geçen olsun inşallah cnm :)
Acaba yazın çocuk terlemez mi bununla.Ben de bu detayı düşünüp duruyorum.
Ben incecik giydiriyordum cnm, zaten terliyorlar hava çok sıcak olunca, ama koynunda kendini bırakışı çok ayrı mükemmel oluyor his olarak. Ergonomik olsun kanguru isteyenlere tavsiyem

Katılıyorum aynen. Zaten philips markasının hiçbir ürünü kötü değil bence.

Ebebek indirimi başlamış bu arada bebek bezi ve telsiz aldım
Bebek bezi ne aldın cnm? Çok stok yapmamak da lazım benimki çok pişik olurdu, sadece prima iyi geliyordu, bakalım bu nasıl olacak

Bugünkü indirim bebek bezinde sadece herhalde ben de bebek bezini pek stoklamama taraftarıyım. Ocak-şubat annelerine bakıyorum çoğu pişman olmuş küçük bezler kalmış ellerinde. Bizim bebişler kimbilir kaç kilo doğacak, ne kadar hızlı kilo alacak kestirmek zor.

Bebek bezi ne aldın cnm? Çok stok yapmamak da lazım benimki çok pişik olurdu, sadece prima iyi geliyordu, bakalım bu nasıl olacak

4-8 kilo 2 numara prima premium care 88 li aldım bir paket. Kızımda kullanmıştım memnundum o yüzden onu aldım. Birde yine primanın yeni modeli çıkmış pure diye 27 li aldım bir paket denemek için ama pure çoook pahalı ya. İlk aylar günde 6-7 tane bez gidiyor. Çok almadım yinede beni 10 gün idare edecek kadar aldım dediğin gibi çabuk büyüyorlar çünkü birde nerde saklayacağım 5-6 ay ayak altında olsun istemedim

Evet bende bez için acele etmiyorum

Annem teyzem ve Kayınvalidem Birşeyler aldı canım
Ya ne güzel :) benim arkadaşım aldı . Annemde çok guzel bit battaniye örüyormuş onu gördüm sevindim . Ama bugün biraz kırıldım. K.v . Memleketindeydi 3 haftadır ben cinsiyetini söyledim gelirken belki sürpriz yapar küçük bir şey alır dedim . Bi baktım eltimin bebeğine beşik almış eski usul olan oyuncak şeklinde çok kırıldım yanlış mı düşünüyorum sizce

Bize babannemiz ve halamız hediye aldı canım hastane çıkışı ve bırkaç bebek takımı aldılar
İnsan seviniyor dimi . Bana da arkadaşım aldı . Annemde battaniye örüyormuş onu gosterdi onada sevindim . Bugün bir şey oldu kırıldım biraz . Yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum . K.v . 3 haftadır memleketinde cinaiyetinide söyledik belki küçücük bir hediye alır dedim ama almamış . Eltimin kizına oyuncak beşik almış onu gösterdi zıbın bile alsa mutlu olurdum . Gerçi daha sonra alışveriş yaparlar illaki ama insan ilkten bir sürpriz bekliyor .

Bezi 1 numara mı aldınız?

2 numara aldım 2 paket canım 4-8 kilo. Son haftalar kilosuna doğum şekline bağlı prenatüre yada yenidoğan alırım 1-2 paket. İndirim var diye aldım bende stok traftarı değilim.indirim dediysem de 2 paket bez bir paket 3 lü ıslak havlu 100 tl Stok olacaksa 3 ya da 4 numaralar için yapılmalı Herşey yolunda giderse zaten ortalama 3-4 kilo doğuyorlar ilk ay 2 kilo alıyorlar ortalama 2 numara ilk ay için yeter.sonraki ayda kilosuna göre numara değişir zaten.

Maşallah genler güzel doğunca kime benzediğini yaz merak ettim

Canım büyüklerden pek incelik beklememek gerekiyor bizim gibi düşünemiyorlar

Canım büyüklerden pek incelik beklememek gerekiyor bizim gibi düşünemiyorlar
Haklısın . Beni kiran eltimin bebeği olmadan her gördüğünü sevine sevjne alıyordu . Ona bir şey alırken en azından bende aklına gelebilirdim dedim . Benim zaten kendi annemde çok daha kaliteli çocukken oynadiğim beşiğim var . Bebeğim olunca annemden alacaktım gittiģimdede alicam zaten annem sakliyor . karnıma dokundum bebeğime oyle soyledim . Senin de varrr beşiğinn bıdı bıdı yaptim

Banada kimse bişey almadı canım beklemiyorumda zaten 2. Diye sanırım gerçi birincide de kv direk ilk çocuğun kıyafetlerini anane alır demiştihediyeyi geçtim yani.bunda da bebek konusu 2 kere açıldı sadece hamileyim anne. Hayırlı olsun. Cinsiyeti öğrendik. Hayırlı olsun. Konuşma buçok şükür çalışıyorum ben alırım çocuklarıma istediğim şeyleri Allah bana versin ben alayım kimseden beklemiyorum ama haklısın diğer geline alınca insan beklentiye girer ama sana tavsiyem hiiiç girme o psikolojiye sen üzülürsün

Haklısın . Ne bilim ya oyle gosterince bende artik bebegimi çok sahiplendim icten içe sanki onu ayırmış gibi hissettim. Üzüldüm. Benim çocukken gozüm gibi baktıģim beşiğim var zaten annem saklıyor onu alacam gidince . Bebişime dokundum senin de var beşiğin hemde ćok guzel dedim . Üzüldüğumü anlamasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…