2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim k.v 2 3 yıldır çocuk yap deyip duruyordu hatta bir keresinde sen kısır mısın diye sormuştu bana.o yüzden böyle bir insandan çöp bile kabul etmem kandisi de almaz zaten.alsa da ben kullanmam.

Tabiki insan mutlu oluyor düşünülmesi bile yetıyor. Sende haklısın bence senin cocuguna almadıgı gıbı eltının cocuguna aldıgı hedıyeyı gostermesıde cok tuhaf olmus. Ama belkide daha erken diye düşünmüştür sen yinede üzme kendini

Duygusalız bu dönem çok haklısın elde değil ama gül geç boşver. 20. Haftadan sonra biizm sesimizi ayırtedecekler zaten

Benim k.v 2 3 yıldır çocuk yap deyip duruyordu hatta bir keresinde sen kısır mısın diye sormuştu bana.o yüzden böyle bir insandan çöp bile kabul etmem kandisi de almaz zaten.alsa da ben kullanmam.
Yokk artık yaa. İnsan düşmanına söylemez ne kadar ayıp . Allah yardım etsin canım

Şu kısırmısın sorusunada ayar oluyorum bır ınsanın cocugu olmuyor olsa dahi bunu bir insana bu şekilde söylemek nasıl bir cahilliktir ya yani aldığı alacağıda kendinin olsun öyle insanın haklısın

Ben de öyle düşuneyim beşigi görmesem belki umursamazdım ama bebeğime şuan çok aliştığim için dışlanmış gibi hissettim bir an :)

Ben de öyle düşuneyim beşigi görmesem belki umursamazdım ama bebeğime şuan çok aliştığim için dışlanmış gibi hissettim bir an :)
Sen bebeğini düşün üzme kendini herkes kendi ayıbıyla kalsın sonucta kendi canları kanları kimsenin demesiyle değil hevesle almaları gerekir zaten senin çocugun milletin alacaklarına ihtiyacı yok ama düşünülmek istemekte haklısın

Çok şükür her imkanım var herşeyin en güzelini alabilirim o yüzden hiçbir beklentim yok.benim eşimde sıkıntı vardı ama hep bana yüklenildi.bi de bu insanlar yurtdışında yaşıyor hala orta çağ beyinleri.

İşte cehalet baki kalıyor istediği yerde yaşasın okusun etsin kafası değişmedikten sonra bişe farketmıyor. Senin adına cok sevındım ınankı uzak olmalarınaa cahille uğrasmak çok zor bebeğinle eşinle mutlu huzurlu olun evinizde gerisi boş :)

Pek muhatap değilim kendileriyle.zaten yakınımda yaşamıyorlar senede bir görüyorum ama oda yetiyor bana.sağolsunlar arı gibi sokuyorlar.
Gerçekten laf sokarak keyif alan insanları anlamiyorum . Ben de gördüm cevremde sanki öc alircasina insanlar laf sokuyor . Allahim uzak tutsun

Hiiiç kırılma cnm, boşver. İnce düşünceli olsalar ne hoş olur ama yok bazılarında yok o. Eski kafalı, gelenelikçi falanlarsa genelde almıyorlar. Doğduğunda alırlarsa belki. Senin ilk gebelik herhalde, hormonlar da coşuyor bizde gebelikte malum üzülmüşsün, hiç üzülme.
Şuan bana hiçbir yerden bir hediye gelmedi mesela. Annemler bulunduğum şehirde olsa kesin bir şey alırlardı ama onlar da başka şehirdeler. Ben bir çorap aldım oğluma heves ettim o kadar.

Benim ikinci gebelik, unisex olabilecek zıbınlarımız var, ablamın oğlunun kullandığı tertemiz cicileri var, battaniye vs annem iki cinsiyete gidecek şekilde ayarlamıştı ilk bebeğimde. Bebek arabası, kangurumuz var. Süt sağma makinem var. Mama sandalyesi var kızım hala çok seviyor aktivite yapıyor onda. Hastane çıkışı vs alacağım ona özel. Çok masraf yapmam gerekmeyecek sanırım inşallah :)

Bence annen almıştır sonradan sürpriz yapacaktir . Benim annemde battaniye öruyormuş sürpriz yapcaktı dayanamadi gösterdi bana :) üzülmeye değmez evet. Hormonlar çildırıyor olabilir

Benim bir iş arkadaşım var 50 yaşında acayip hevesli bebek alışverişine sağolsun her hafta bir şey alıyor. Biberon, badi, battaniye falan aldı geçen de süveter örmüş minicik onu getirdi. Yapma artık diyorum mahcup oluyorum diye yok dinlemiyor, daha aklımda bir kaç şey daha var diyor. Yoksa ailelerden biz de hiçbir şey görmedik. Kayınvalidem 20 sene önce vefat etmiş kayınpederim de baya yaşlı kendi derdinde adam ama kendi aileme hafif alınmıyor değilim herhalde doğuma doğru patlatırlar bir şeyler

Bence annen almıştır sonradan sürpriz yapacaktir . Benim annemde battaniye öruyormuş sürpriz yapcaktı dayanamadi gösterdi bana :) üzülmeye değmez evet. Hormonlar çildırıyor olabilir
Doğru diyorsun cnm almış olabilir cidden :) ama şuan bilgim yok :)) kızıma abla olma hediyesi amigurumi tavşan ördü, onu biliyorum mesela. Hastanede verecek inşallah. İlk bebek olunca biraz daha farklı oluyor, hormonlar da aktif, ikincideyken insan kimin nasıl davranacağını kestirebiliyor tecrübe kazanıyor

Şuan için erken ama mama sandalyesi de çok iş görüyor kızlar. Bizim evde görüp kaç ebeveyn aldı bir bilseniz :)) ben blw ile ek gıdaya geçmiştim çok işimi gördü. İkea antilop marka hem uygun hem çok çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…