Benim ikinci gebelik, unisex olabilecek zıbınlarımız var, ablamın oğlunun kullandığı tertemiz cicileri var, battaniye vs annem iki cinsiyete gidecek şekilde ayarlamıştı ilk bebeğimde. Bebek arabası, kangurumuz var. Süt sağma makinem var. Mama sandalyesi var kızım hala çok seviyor aktivite yapıyor onda. Hastane çıkışı vs alacağım ona özel. Çok masraf yapmam gerekmeyecek sanırım inşallah :)
Şuan için erken ama mama sandalyesi de çok iş görüyor kızlar. Bizim evde görüp kaç ebeveyn aldı bir bilseniz :)) ben blw ile ek gıdaya geçmiştim çok işimi gördü. İkea antilop marka hem uygun hem çok çok iyi.
Sen daha şanslısın benden :)) ilki de oğlan :) ben de bir bakacağım yakın zamanda ne var ne yok, neler gerekiyor diye :) son ay gibi de yıkar ütülerim inşallah, ütülerken çok duygulanıyorum ilk kıyafetlerini :) sonra ütülemiyorum zaten
Sen daha şanslısın benden :)) ilki de oğlan :) ben de bir bakacağım yakın zamanda ne var ne yok, neler gerekiyor diye :) son ay gibi de yıkar ütülerim inşallah, ütülerken çok duygulanıyorum ilk kıyafetlerini :) sonra ütülemiyorum zaten
Hahahha aynen ben de bi kere ütülerim, bi daha ömrü billah ütülemem.o kadar vakit mi oluyor :) çocuğu bi saat uyutabilirsem onda da ben de dinleniyorum :))))
Hahahha aynen ben de bi kere ütülerim, bi daha ömrü billah ütülemem.o kadar vakit mi oluyor :) çocuğu bi saat uyutabilirsem onda da ben de dinleniyorum :))))
Bendeee yaa millet kocasının donunu ütülüyorben hiç sevmem ütüyü. Zıbınlarını ütülemiştim sonralarda sadece bizimkininde ablasından herşeyi var. Birkaç parca 3-6 aylık aldım mı yeter. Yazı çıkarırız herşekilde. Kışa Allah kerim
Bendeee yaa millet kocasının donunu ütülüyorben hiç sevmem ütüyü. Zıbınlarını ütülemiştim sonralarda sadece bizimkininde ablasından herşeyi var. Birkaç parca 3-6 aylık aldım mı yeter. Yazı çıkarırız herşekilde. Kışa Allah kerim
Doğru diyorsun cnm almış olabilir cidden :) ama şuan bilgim yok :)) kızıma abla olma hediyesi amigurumi tavşan ördü, onu biliyorum mesela. Hastanede verecek inşallah. İlk bebek olunca biraz daha farklı oluyor, hormonlar da aktif, ikincideyken insan kimin nasıl davranacağını kestirebiliyor tecrübe kazanıyor
Çok şükür her imkanım var herşeyin en güzelini alabilirim o yüzden hiçbir beklentim yok.benim eşimde sıkıntı vardı ama hep bana yüklenildi.bi de bu insanlar yurtdışında yaşıyor hala orta çağ beyinleri.
Yurtdışındakiler daha beter mesela 80 lerde gidenler o kafada kalmış hala 80 ler sanıyorlar bize normal gelen onlara normal değil burda biley görseler bundan Türkiye de demi var diolar gittikleri gibi kalmışlar ama genel anlamda kv lerden çok ince fikir beklememek lazım maddi anlamda bişeyler alanlarda almış olmak için almadı olmasın diye yapıyor
Ben kızıma çok denedim cnm, damaklı damaksız vs. Hatta en son paraya kıydım avent soothie aldım ama nafile. Tutmama ihtimali yüksekken yine de aldım diğerlerinden pahalı çünkü. Tutmadı. Uğraştım ama zorlamadım aşırı zorlayıp kustura kustura tutturanlar var.
Kesinlikle bebeğin alırsa kullan o kadar rahatlık ki ben oğluma veremedim hangi markayı denediysem almadı şimdi hastanen çantasına koyucam doğar doğmaz ağzına verin diorum
İnşallah alır diye düşünüyorum. İlkine ne yaptıysam almadı. İkinci inşallah alır. Elimden geleni yapıcam. Bu kez hastaneye de götürcem. Hastanede vericem.
Ben kızıma çok denedim cnm, damaklı damaksız vs. Hatta en son paraya kıydım avent soothie aldım ama nafile. Tutmama ihtimali yüksekken yine de aldım diğerlerinden pahalı çünkü. Tutmadı. Uğraştım ama zorlamadım aşırı zorlayıp kustura kustura tutturanlar var.