2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de aynı şekilde sadece farklı ni hastane çıkışı alacağım o kadar. Herşeyi yerinden çıkarıp yıkayacağım, 7 aylık olayım da :)))

Bizim mama sandalyesi de aynısı. Diğer hantal masalara boşuna para vermeyin :)

Ben de aynı şekilde sadece farklı ni hastane çıkışı alacağım o kadar. Herşeyi yerinden çıkarıp yıkayacağım, 7 aylık olayım da :)))
Sen daha şanslısın benden :)) ilki de oğlan :) ben de bir bakacağım yakın zamanda ne var ne yok, neler gerekiyor diye :) son ay gibi de yıkar ütülerim inşallah, ütülerken çok duygulanıyorum ilk kıyafetlerini :) sonra ütülemiyorum zaten

Hahahha aynen ben de bi kere ütülerim, bi daha ömrü billah ütülemem.o kadar vakit mi oluyor :) çocuğu bi saat uyutabilirsem onda da ben de dinleniyorum :))))

Bendeee yaa millet kocasının donunu ütülüyorben hiç sevmem ütüyü. Zıbınlarını ütülemiştim sonralarda sadece bizimkininde ablasından herşeyi var. Birkaç parca 3-6 aylık aldım mı yeter. Yazı çıkarırız herşekilde. Kışa Allah kerim

Çarşafları ütüleyenler de var. Yok anam ben sürekli değiştirip yıkıyorum, ütüye can mı dayanır

Doğrudur benim de ilk :)

Ben kullanacağım canım bebeği rahatlattığını düşünüyorum 24 saat memede tutamam oyalayacak bir şey lazım
Mantıklı ben de karşı değilim ama bazıları çocuğun damak yapısını bozduğunu söylüyor.ben yine de kullanacağım inşallah bebişte almamazlık yapmaz.

Yurtdışındakiler daha beter mesela 80 lerde gidenler o kafada kalmış hala 80 ler sanıyorlar bize normal gelen onlara normal değil burda biley görseler bundan Türkiye de demi var diolar gittikleri gibi kalmışlar ama genel anlamda kv lerden çok ince fikir beklememek lazım maddi anlamda bişeyler alanlarda almış olmak için almadı olmasın diye yapıyor

Emzik hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?
Ben kızıma çok denedim cnm, damaklı damaksız vs. Hatta en son paraya kıydım avent soothie aldım ama nafile. Tutmama ihtimali yüksekken yine de aldım diğerlerinden pahalı çünkü. Tutmadı. Uğraştım ama zorlamadım aşırı zorlayıp kustura kustura tutturanlar var.

Bakkal emziği dediklerinden de aldım ben. Onu da almadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…