Bugünkü indirim bebek bezinde sadece herhalde ben de bebek bezini pek stoklamama taraftarıyım. Ocak-şubat annelerine bakıyorum çoğu pişman olmuş küçük bezler kalmış ellerinde. Bizim bebişler kimbilir kaç kilo doğacak, ne kadar hızlı kilo alacak kestirmek zor.
Tabiki insan mutlu oluyor düşünülmesi bile yetıyor. Sende haklısın bence senin cocuguna almadıgı gıbı eltının cocuguna aldıgı hedıyeyı gostermesıde cok tuhaf olmus. Ama belkide daha erken diye düşünmüştür sen yinede üzme kendini
Yurtdışındakiler daha beter mesela 80 lerde gidenler o kafada kalmış hala 80 ler sanıyorlar bize normal gelen onlara normal değil burda biley görseler bundan Türkiye de demi var diolar gittikleri gibi kalmışlar ama genel anlamda kv lerden çok ince fikir beklememek lazım maddi anlamda bişeyler alanlarda almış olmak için almadı olmasın diye yapıyor
Kesinlikle bebeğin alırsa kullan o kadar rahatlık ki ben oğluma veremedim hangi markayı denediysem almadı şimdi hastanen çantasına koyucam doğar doğmaz ağzına verin diorum
Kesinlikle bebeğin alırsa kullan o kadar rahatlık ki ben oğluma veremedim hangi markayı denediysem almadı şimdi hastanen çantasına koyucam doğar doğmaz ağzına verin diorum
Bende sanırım alacağım bebek arabası vazgeçtik hiç mi lazım olmayacak diyor eşim. Avm de olur markette alışverişe gidince olur. Yazın ailelerin yanına gidince olur saydı da saydı ikna etti. Baybhope baston bebek arabası alalım uygun iki yıl idarelik yeter diyo.
Arkadasim ikizlerine ayri ayri almisti araba, ikiz arabasini sevmemis. Memnun hala kullaniyor çocukları 3 yasinda. Bir bilgi olsun dedim sana Bence en uzum ve en cok kullanilan iki seyden biri bebek arabasi ve digeri mama sandalyesi. İkisi se olmazsa olmaz
Kizimda cok severek kullandik yani hayat kurtariyor. 3 aylikken basladik 24 aylik olunca birakttirdimdis hekimi arkadasimin tavsiyesiyle 24 yas sonrasi devam etmedik ama biraktirirken ben daha zor ayrildim cunku inanilmaz rahatlik
Kızlar dün aile hekimim kan ve idrar almıştı.
İdrarımda enfeksiyon çıktı. Fakat kendi doktorum bir de hastanede idrar bakılsın, sağlık ocağında genelde yanlış çıkıyor dedi. Orda da çıkarsa antibiyotik yazacak..
Sizler de idrarınıza baktırın her ihtimale karşı.
Kızlar dün aile hekimim kan ve idrar almıştı.
İdrarımda enfeksiyon çıktı. Fakat kendi doktorum bir de hastanede idrar bakılsın, sağlık ocağında genelde yanlış çıkıyor dedi. Orda da çıkarsa antibiyotik yazacak..
Sizler de idrarınıza baktırın her ihtimale karşı.
Memeyi alan çocuk yapışır canımcım. Hiç ayrılmaz:))) anca oyuncaklara etrafa ilgi duyduğunda biraz uzaklaşsa bile gelip gelip açıyor emiyor kalkıyor :)))