2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Katılıyorum aynen. Zaten philips markasının hiçbir ürünü kötü değil bence.

Ebebek indirimi başlamış bu arada bebek bezi ve telsiz aldım

Kuzenim 2 tane dogurdu yakin zamanda 2.si baby&plus kullanmis cok memnunmus. Maddi durumu da baya iyidir ama bunu secmis

Ben yeni dogan takimindan bile urkuyorum, hepsi 50 cm. Ya daha uzun olursa. Ya da iri bilemiyoruz bence son haftalarda alinmali

Benimki aliyor ilk torunu ama zevklerimiz farkli..ben organik, bambu pamuklu. O ne bulursa sentetik filan. Bir de isin bu boyutu var

Haklısın canım.Çok şükür eşim onlara benzememiş

Kesinlikle bebeğin alırsa kullan o kadar rahatlık ki ben oğluma veremedim hangi markayı denediysem almadı şimdi hastanen çantasına koyucam doğar doğmaz ağzına verin diorum
Benim ablamda çok denedi o kadar pahalı emzik aldı ama çocuk en ucuz bakkal emziğini emdi

biz bebek arabasını çokkk araştırdık ve Kraft'ın Surf modelinde karar kıldık
Bakayim ona da, ben de maxicossi dusunuyorum.
Kizlar sut sagma makinesi ne almistiniz. Cok demoralizeyim ne alacagimi bilmedigimden, kafam karisik. Hic bir sey alasim gelmiyor
Aventte, lansinohta kullandim ikisi de iyiydi
Arkadasim ikizlerine ayri ayri almisti araba, ikiz arabasini sevmemis. Memnun hala kullaniyor çocukları 3 yasinda. Bir bilgi olsun dedim sana Bence en uzum ve en cok kullanilan iki seyden biri bebek arabasi ve digeri mama sandalyesi. İkisi se olmazsa olmaz
+1 bende çok memnunum ondan. Yemek tablası aşındı azıcak rengi sarardı o yüzden birtek o aparatını alacağım bunda.
+1 de benden Bi annemlere, bi yazliga ve bir de eve aldik biz
Emzik hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?
Kizimda cok severek kullandik yani hayat kurtariyor. 3 aylikken basladik 24 aylik olunca birakttirdimdis hekimi arkadasimin tavsiyesiyle 24 yas sonrasi devam etmedik ama biraktirirken ben daha zor ayrildim cunku inanilmaz rahatlik

Ben yeni dogan takimindan bile urkuyorum, hepsi 50 cm. Ya daha uzun olursa. Ya da iri bilemiyoruz bence son haftalarda alinmali
Ben o yeni dogan takimi 2-3 ay giydirdim kizima kizim 3.150gr ve 50cm dogdu yenidogan kiyafetleri de cok minnak degil gani

Kızlar dün aile hekimim kan ve idrar almıştı.
İdrarımda enfeksiyon çıktı. Fakat kendi doktorum bir de hastanede idrar bakılsın, sağlık ocağında genelde yanlış çıkıyor dedi. Orda da çıkarsa antibiyotik yazacak..
Sizler de idrarınıza baktırın her ihtimale karşı.

Ben kizimda ayda bir baktiriyordum, gecen ay banada saglik ocaginda bakildi. Ama akimtim ya da kasimtim yok o sebepten buay baktirmam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…