2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebek hareketlerini hisseden arkadaşlarım benimki bazen aşağıda hissediliyor sizde de var mı bu, aşağı derken külot çizgisi gibi düşünün
Evet aynı konuda tedirginlik hissediyodum ama internette oraya denk gelen tüm vücudu değildir eli bacağı olabilir normal yazıyodu bende öyle rahatlatıyorum kendimi

Philips in göğüs ucu koruyucusunu kullanmış mıydın ya da kullanan tanıdıkların var mı canım

Evet aynı konuda tedirginlik hissediyodum ama internette oraya denk gelen tüm vücudu değildir eli bacağı olabilir normal yazıyodu bende öyle rahatlatıyorum kendimi
Çarşamba ayrıntılı için randevum var bunu yine de soracağım cevabı yazarım

Ben 6-7.ayında bırakcam çok zor bi durum ve eve kamera düşünüyoruz kimsemiz yok yaşadığımız yerde

Canım ya bebegin aslında çokta büyük gibi gelmedi bana zaten uygulamada yaklaşık 320 gram olmalı yaziyo senin haftanda sadece 40 Gr fazla acaba başka bir doktorami gorunsen
Subatın 21. De baska bi doktora randevu alabildim , bebek sadece 3 4 gün önde gidiyo cok fazla degil 2 hafta onde olanlar bile normal sayılıyomuş biraz arastırdım zaten suan hastanede yatıyorum doktorumla tekrar görüscem 21. De de diger doktora gitcem aynı şeyi söylerse detaylı ultrasona gircem özel bi hastaneyle konusdum , kendime teselli vermeye calısıyorum canım evlat cok baskaymış

Benimkide şuanda 4 gün önde gidiyo ama bende bunu normal olarak biliyorum canim .inşallah hayırla sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza

6 aya kadar cnm ağızdan nefes alamıyorlar. İlk bebeğimi ağustosta doğurmuştum, otri bebenin ürününü almıştım ama inan ki kullanılmadı çünkü yaz bebeğiydi sonra da ağızdan nefes almayı öğrendi, bunlar ya temmuz ya haziranda doğacaklar gerek olmaz gibi geliyor. O yüzden bence gerek olursa aldırabilirsin cnm. Serum fizyolojik işe yarar belki hiç açma aleti almana gerek kalmayabilir.
Bebek hareketlerini hisseden arkadaşlarım benimki bazen aşağıda hissediliyor sizde de var mı bu, aşağı derken külot çizgisi gibi düşünün
Normal bence cnm
Lansinohun kremi bende çok işe yaramıştı cnm bir de ozonlu zeytinyağı kullanıyordum. Muhakkak yara oluyor ama ferahlatıyor bunlar.
Bir de göğüs pedi havasız bırakıp daha çok can yakıyor. Pamuklu kumaş alıp ondan parçalar kesiyordum o şekilde daha sağlıklı oluyordu.
Göğüs ucu yarasına gümüş kapaklar birebirmiş ondan alacağım
İyiymiş duymuştum ama gereksiz gibi cnm çünkü bir süre muhakkak zor olacak emzirmek, ucunun alışması lazım. Birkaç ay içinde toparlanıyor
Onlara o kadar para vereceğime biraz acı çekmeye razıyım
İkincilerde oluyor mu acaba. Benim göğüs uçları açıldı artık. İnşallah olmaz. İki çocuklu analar yazsa bi.
Görümcem de olmadı cm m, biraz sızı falan o kadar. Bende ümitliyim

Canım senin meme ucu çok derin yara olmadı demek ki. O krem bana mısın demedi bende. Minnacık bir şeye dünya para verdim. Bin pişman oldum. Karbonatlı su sürdüm. Ayva çekirdeği bile işe yaramadı. Bende 50 gün sonunda iyileşmeye başladı. Kardeşimin eşinde durum daha vahimdi. 2 buçuk ay sonra iyileşti. Anneliğin ilk zorluğu doğum, ikincisi de meme ucu yarası. İnşallah bu kez yaşamayız. Yoksa günler geçmiyor. Emzirmek işkence.

Philips in göğüs ucu koruyucusunu kullanmış mıydın ya da kullanan tanıdıkların var mı canım
Şu kelebek dediklerinden mi bahsediyorsun. Bi tanıdığım kullandı. Bi parça kolaylaştırıyor dedi ama çok net değildi. Ben öyle şeyler almadım çünkü inanmadım işe yarayacağına.

Şu kelebek dediklerinden mi bahsediyorsun. Bi tanıdığım kullandı. Bi parça kolaylaştırıyor dedi ama çok net değildi. Ben öyle şeyler almadım çünkü inanmadım işe yarayacağına.
Kelebek dendiğine hiç rastlamadım. Belki odur bilmiyorum. Doğrusu internet reklamlarında gördüm ilk ben, sonra kendim baya bi araştırdım memnun kalmayan yok gibi bişey. Ben de baya etkilendim Acısız emzirmeye vesile oluyomuş Sizin dediğiniz de o mu ki acaba?

Aşırı derin değildi ama çok da iyi durumda değildi cnm. İçindeki lanolin çok faydalı bir koruyucu aslında. Kişiden kişiye değişiyor tabi bi de. Emdikçe sezaryen dikişlerim sızlardı acıdan :) inşallah cnm, o sıkıntı olmasa emzirmek çok güzel, o da geçiyor zamanla kimse korkmasın burdan :)

Bence o.
Sen alacaksan bi denersin. İyiy giderse ben de alırım. Doğumdan sonra da yazarız yine buraya :))

Kız çocuk gece uyanırdı, kucağıma alırdım. Çocuk ağlıyor, ben korkuyorum emzirmeye. Artık ağzıma memeyi verene kadar dua dua üstüne bende. Memeyi verince bebişim susuyordu tabi ama ben ağlıyordum :))) bi geçse sonrası çok güzel. Napalım o günlerde geçiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…