İnşallah o zaman daha rahat olacaksın canım:) bugünler de geçer. Öyle çabuk büyüyorlar ki tasa etmeyin :)İnşallah, çok güzel ben de ikinciyi rahat büyütürüm inşallah o zamana kadrolu olurum
Benim 14 e yeni girdiğimde 79 gr di doktorumuz çok normal dedi diğer kontrolüm cuma bakalım kaç oldu ...Kizlar sizin bebeklerin kilosu kaç haftada kaç Grandi.bana 15+0 da 125 gram dedi .korktum şimdi kaç olması gerekiyor bilmiyorum.
Canım aynı durumdayım doktorum gece uyumadan iç hiç içmemekten iyidir dediBen hic Boyle olmamistim ya. Bu sekilde olursa Ben bu ilaci icemem ki
Maşallah ya ne güzelHerkese sağlıklı gebeliklerBende bugün kontrolden geldim çok şükür herşey yolunda ankete kızları çoğaltmaya geldim iki prensesim oluyor Allah’ın izniyle. Rabbim herkesin gönlüne göre versin bir kız istedim iki tane verdi
Evet aynı konuda tedirginlik hissediyodum ama internette oraya denk gelen tüm vücudu değildir eli bacağı olabilir normal yazıyodu bende öyle rahatlatıyorum kendimiBebek hareketlerini hisseden arkadaşlarım benimki bazen aşağıda hissediliyor sizde de var mı bu, aşağı derken külot çizgisi gibi düşünün
Philips in göğüs ucu koruyucusunu kullanmış mıydın ya da kullanan tanıdıkların var mı canımKızlar size gerekli gereksiz şeyleri yazayım. Lansinoh göğüs ucu yara kremi hiçbir işe yaramıyor. Boşuna para verip göğüs ucunuzun iyileşeceğini umut etmeyin. Eğer göğüs ucunuz yara olursa en az 1 buçuk 2 ay geçmeyecek. Bunun bi çaresi de yok. Ben çok şey denedim, çocuk emdikçe açılıp geçecek. Başka çaresi yok. Kremler boş iş.
Göğüs pedi mutlaka alın. Süt göğüste sızıp kıyafetinizden çıkıyor. Pedsiz olmaz.
Bebek için de temizleme pamuğu alın, çokça alın hatta. Poposuna o kötü ıslak mendiller asla sürmeyin. Temizleme pamuğunu ılık su ile ıslatıp güzelce sileceksiniz. Gönlünüz rahat olacak.
Ben bebeğimin burnunu hep xclear Kids marka burun spreyi ile açtım. Hiçbir sorun da yaşamadım. Burnu kapandıkça onunla bir fıs tamamdır. Rahatça emdi ve uyudu.
Çarşamba ayrıntılı için randevum var bunu yine de soracağım cevabı yazarımEvet aynı konuda tedirginlik hissediyodum ama internette oraya denk gelen tüm vücudu değildir eli bacağı olabilir normal yazıyodu bende öyle rahatlatıyorum kendimi
Ben 6-7.ayında bırakcam çok zor bi durum ve eve kamera düşünüyoruz kimsemiz yok yaşadığımız yerdeArkadaşlarım 3 aylıkken bırakmak size çok zor gelecek. KiKarusel bakacak kişinin güvenilir olması çok önemli. Bunun yolunu bul ki doğuma kafan rahat git. İnşallah işleriniz rast gider. Ben 1 yaşına getirip işe öyle dönücem. Belki de 1 buçuk...
Çok sevinirim canım:)Çarşamba ayrıntılı için randevum var bunu yine de soracağım cevabı yazarım ☺
Subatın 21. De baska bi doktora randevu alabildim , bebek sadece 3 4 gün önde gidiyo cok fazla degil 2 hafta onde olanlar bile normal sayılıyomuş biraz arastırdım zaten suan hastanede yatıyorum doktorumla tekrar görüscem 21. De de diger doktora gitcem aynı şeyi söylerse detaylı ultrasona gircem özel bi hastaneyle konusdum , kendime teselli vermeye calısıyorum canım evlat cok baskaymışCanım ya bebegin aslında çokta büyük gibi gelmedi bana zaten uygulamada yaklaşık 320 gram olmalı yaziyo senin haftanda sadece 40 Gr fazla acaba başka bir doktorami gorunsen
Benimkide şuanda 4 gün önde gidiyo ama bende bunu normal olarak biliyorum canim .inşallah hayırla sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımızaSubatın 21. De baska bi doktora randevu alabildim , bebek sadece 3 4 gün önde gidiyo cok fazla degil 2 hafta onde olanlar bile normal sayılıyomuş biraz arastırdım zaten suan hastanede yatıyorum doktorumla tekrar görüscem 21. De de diger doktora gitcem aynı şeyi söylerse detaylı ultrasona gircem özel bi hastaneyle konusdum , kendime teselli vermeye calısıyorum canım evlat cok baskaymış
6 aya kadar cnm ağızdan nefes alamıyorlar. İlk bebeğimi ağustosta doğurmuştum, otri bebenin ürününü almıştım ama inan ki kullanılmadı çünkü yaz bebeğiydi sonra da ağızdan nefes almayı öğrendi, bunlar ya temmuz ya haziranda doğacaklar gerek olmaz gibi geliyor. O yüzden bence gerek olursa aldırabilirsin cnm. Serum fizyolojik işe yarar belki hiç açma aleti almana gerek kalmayabilir.Ben de şu an almayacağım doğuma yakın alacağım.Benim ablamın bebeği sarılıktı 1 hafta 10 gün kadar mor ışında yatırdılar ve birazda erken doğduğu için çok fazla içeri almadılar o yüzden ablam sağmak zorunda kalmıştı tabi bu durum herkeste olacak diye birşey yok.eğer gerekirse eşleri yollar aldırırız.bence şu an en önemlisi kıyafetten sonra ateş ölçer ve burun acma aleti.çünkü çocuklar belli bir aya kadar ağızdan nefes alamazmış ve burnunun her daim açık olması gerekiyormuş.
Normal bence cnmBebek hareketlerini hisseden arkadaşlarım benimki bazen aşağıda hissediliyor sizde de var mı bu, aşağı derken külot çizgisi gibi düşünün
Lansinohun kremi bende çok işe yaramıştı cnm bir de ozonlu zeytinyağı kullanıyordum. Muhakkak yara oluyor ama ferahlatıyor bunlar.Kızlar size gerekli gereksiz şeyleri yazayım. Lansinoh göğüs ucu yara kremi hiçbir işe yaramıyor. Boşuna para verip göğüs ucunuzun iyileşeceğini umut etmeyin. Eğer göğüs ucunuz yara olursa en az 1 buçuk 2 ay geçmeyecek. Bunun bi çaresi de yok. Ben çok şey denedim, çocuk emdikçe açılıp geçecek. Başka çaresi yok. Kremler boş iş.
Göğüs pedi mutlaka alın. Süt göğüste sızıp kıyafetinizden çıkıyor. Pedsiz olmaz.
Bebek için de temizleme pamuğu alın, çokça alın hatta. Poposuna o kötü ıslak mendiller asla sürmeyin. Temizleme pamuğunu ılık su ile ıslatıp güzelce sileceksiniz. Gönlünüz rahat olacak.
Ben bebeğimin burnunu hep xclear Kids marka burun spreyi ile açtım. Hiçbir sorun da yaşamadım. Burnu kapandıkça onunla bir fıs tamamdır. Rahatça emdi ve uyudu.
İyiymiş duymuştum ama gereksiz gibi cnm çünkü bir süre muhakkak zor olacak emzirmek, ucunun alışması lazım. Birkaç ay içinde toparlanıyorGöğüs ucu yarasına gümüş kapaklar birebirmiş ondan alacağım
Görümcem de olmadı cm m, biraz sızı falan o kadar. Bende ümitliyimOnlara o kadar para vereceğime biraz acı çekmeye razıyım
İkincilerde oluyor mu acaba. Benim göğüs uçları açıldı artık. İnşallah olmaz. İki çocuklu analar yazsa bi.
Canım senin meme ucu çok derin yara olmadı demek ki. O krem bana mısın demedi bende. Minnacık bir şeye dünya para verdim. Bin pişman oldum. Karbonatlı su sürdüm. Ayva çekirdeği bile işe yaramadı. Bende 50 gün sonunda iyileşmeye başladı. Kardeşimin eşinde durum daha vahimdi. 2 buçuk ay sonra iyileşti. Anneliğin ilk zorluğu doğum, ikincisi de meme ucu yarası. İnşallah bu kez yaşamayız. Yoksa günler geçmiyor. Emzirmek işkence.6 aya kadar cnm ağızdan nefes alamıyorlar. İlk bebeğimi ağustosta doğurmuştum, otri bebenin ürününü almıştım ama inan ki kullanılmadı çünkü yaz bebeğiydi sonra da ağızdan nefes almayı öğrendi, bunlar ya temmuz ya haziranda doğacaklar gerek olmaz gibi geliyor. O yüzden bence gerek olursa aldırabilirsin cnm. Serum fizyolojik işe yarar belki hiç açma aleti almana gerek kalmayabilir.
Normal bence cnm
Lansinohun kremi bende çok işe yaramıştı cnm bir de ozonlu zeytinyağı kullanıyordum. Muhakkak yara oluyor ama ferahlatıyor bunlar.
Bir de göğüs pedi havasız bırakıp daha çok can yakıyor. Pamuklu kumaş alıp ondan parçalar kesiyordum o şekilde daha sağlıklı oluyordu.
İyiymiş duymuştum ama gereksiz gibi cnm çünkü bir süre muhakkak zor olacak emzirmek, ucunun alışması lazım. Birkaç ay içinde toparlanıyor
Görümcem de olmadı cm m, biraz sızı falan o kadar. Bende ümitliyim
Şu kelebek dediklerinden mi bahsediyorsun. Bi tanıdığım kullandı. Bi parça kolaylaştırıyor dedi ama çok net değildi. Ben öyle şeyler almadım çünkü inanmadım işe yarayacağına.Philips in göğüs ucu koruyucusunu kullanmış mıydın ya da kullanan tanıdıkların var mı canım
Kelebek dendiğine hiç rastlamadım. Belki odur bilmiyorum. Doğrusu internet reklamlarında gördüm ilk ben, sonra kendim baya bi araştırdım memnun kalmayan yok gibi bişey. Ben de baya etkilendimŞu kelebek dediklerinden mi bahsediyorsun. Bi tanıdığım kullandı. Bi parça kolaylaştırıyor dedi ama çok net değildi. Ben öyle şeyler almadım çünkü inanmadım işe yarayacağına.
Aşırı derin değildi ama çok da iyi durumda değildi cnm. İçindeki lanolin çok faydalı bir koruyucu aslında. Kişiden kişiye değişiyor tabi bi de. Emdikçe sezaryen dikişlerim sızlardı acıdan :) inşallah cnm, o sıkıntı olmasa emzirmek çok güzel, o da geçiyor zamanla kimse korkmasın burdan :)Canım senin meme ucu çok derin yara olmadı demek ki. O krem bana mısın demedi bende. Minnacık bir şeye dünya para verdim. Bin pişman oldum. Karbonatlı su sürdüm. Ayva çekirdeği bile işe yaramadı. Bende 50 gün sonunda iyileşmeye başladı. Kardeşimin eşinde durum daha vahimdi. 2 buçuk ay sonra iyileşti. Anneliğin ilk zorluğu doğum, ikincisi de meme ucu yarası. İnşallah bu kez yaşamayız. Yoksa günler geçmiyor. Emzirmek işkence.
Silikon uç dedikleri şey mi o cnmPhilips in göğüs ucu koruyucusunu kullanmış mıydın ya da kullanan tanıdıkların var mı canım
Bence o.Kelebek dendiğine hiç rastlamadım. Belki odur bilmiyorum. Doğrusu internet reklamlarında gördüm ilk ben, sonra kendim baya bi araştırdım memnun kalmayan yok gibi bişey. Ben de baya etkilendimAcısız emzirmeye vesile oluyomuş Sizin dediğiniz de o mu ki acaba?
Kız çocuk gece uyanırdı, kucağıma alırdım. Çocuk ağlıyor, ben korkuyorum emzirmeye. Artık ağzıma memeyi verene kadar dua dua üstüne bende. Memeyi verince bebişim susuyordu tabi ama ben ağlıyordum :))) bi geçse sonrası çok güzel. Napalım o günlerde geçiyor :))Aşırı derin değildi ama çok da iyi durumda değildi cnm. İçindeki lanolin çok faydalı bir koruyucu aslında. Kişiden kişiye değişiyor tabi bi de. Emdikçe sezaryen dikişlerim sızlardı acıdan :) inşallah cnm, o sıkıntı olmasa emzirmek çok güzel, o da geçiyor zamanla kimse korkmasın burdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?