Kizlar demir ilacina basladim ac karnina iciliyo diye bi kac gun unutmustum icmeyi
Bugun ac karnina ictim ve Ben cok kotuyum ilactan mi acaba. Surekli kusuyorum kahvaltidan yarim kalktim daha yerken basladi ve arkasinda 3 defa daha kustum midem bosken de simdi bseyler yedim yine kotuyum demir haplarinin Boyle etkisi var mi ?
Kizlar demir ilacina basladim ac karnina iciliyo diye bi kac gun unutmustum icmeyi
Bugun ac karnina ictim ve Ben cok kotuyum ilactan mi acaba. Surekli kusuyorum kahvaltidan yarim kalktim daha yerken basladi ve arkasinda 3 defa daha kustum midem bosken de simdi bseyler yedim yine kotuyum demir haplarinin Boyle etkisi var mi ?
Valla cnm ben sabah 5 te içip yatmaya çalıştım yok kus öğür baktım olmuyor kahvaltıdan 2 saat sonra içiyrm eczanedeki bayan demişti bide portakal emilimi kolay olsun diye yoksa yedikleriminde faydasını göremezdim ki
Valla cnm ben sabah 5 te içip yatmaya çalıştım yok kus öğür baktım olmuyor kahvaltıdan 2 saat sonra içiyrm eczanedeki bayan demişti bide portakal emilimi kolay olsun diye yoksa yedikleriminde faydasını göremezdim ki
Canim ben de hapini kullanamadim dr. Minik tüpler şeklinde şurup olarak verdi rahat ettim. Gunde iki tane içiyorum yan etki yapmiyo gayet kullanabiliyorum.
Doğum zaten yaza geliyor ya eylül gibi alsam geç mi olur işe başlarken, yazın gel git emziririz zaten hemen alınmalı diye bir şey yok değil mi? Bunu sonra almayı düşünüyorum da
İçimi rahatlattın valla canım çok sağol.iste benimde böyle sıkıntım var kim ne yazsa acaba bendedemi öyle diyorum.peki ultrasona göre kaç çıkıyor bebisler.
Doğum zaten yaza geliyor ya eylül gibi alsam geç mi olur işe başlarken, yazın gel git emziririz zaten hemen alınmalı diye bir şey yok değil mi? Bunu sonra almayı düşünüyorum da
Ben ne aç ne tok alıyorum. İkisinin arası. Açken ağrı yapıyor, tokken aşırı bulantı. Akşam yemeğinden bir iki saat önce. Ve günaşırı. Kabızlığa sebep oluyor diye dr böyle önerdi. Herkesin aklında bulunsun
Valla alınacak o kadar şey var ki temel olanları başa koyayım diyorum kredi borcu falan derken sıkışık bir döneme geldi bebeğim her şeyin en kalitelisini almak istiyorum valla o yüzden sıraya koydum alınacakları, görgüsüzün bir çocuğu olmuş