2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Doğum zaten yaza geliyor ya eylül gibi alsam geç mi olur işe başlarken, yazın gel git emziririz zaten hemen alınmalı diye bir şey yok değil mi? Bunu sonra almayı düşünüyorum da
Ben de şu an almayacağım doğuma yakın alacağım.Benim ablamın bebeği sarılıktı 1 hafta 10 gün kadar mor ışında yatırdılar ve birazda erken doğduğu için çok fazla içeri almadılar o yüzden ablam sağmak zorunda kalmıştı tabi bu durum herkeste olacak diye birşey yok.eğer gerekirse eşleri yollar aldırırız.bence şu an en önemlisi kıyafetten sonra ateş ölçer ve burun acma aleti.çünkü çocuklar belli bir aya kadar ağızdan nefes alamazmış ve burnunun her daim açık olması gerekiyormuş.

Bebek hareketlerini hisseden arkadaşlarım benimki bazen aşağıda hissediliyor sizde de var mı bu, aşağı derken külot çizgisi gibi düşünün

Kızlar size gerekli gereksiz şeyleri yazayım. Lansinoh göğüs ucu yara kremi hiçbir işe yaramıyor. Boşuna para verip göğüs ucunuzun iyileşeceğini umut etmeyin. Eğer göğüs ucunuz yara olursa en az 1 buçuk 2 ay geçmeyecek. Bunun bi çaresi de yok. Ben çok şey denedim, çocuk emdikçe açılıp geçecek. Başka çaresi yok. Kremler boş iş.

Göğüs pedi mutlaka alın. Süt göğüste sızıp kıyafetinizden çıkıyor. Pedsiz olmaz.

Bebek için de temizleme pamuğu alın, çokça alın hatta. Poposuna o kötü ıslak mendiller asla sürmeyin. Temizleme pamuğunu ılık su ile ıslatıp güzelce sileceksiniz. Gönlünüz rahat olacak.

Ben bebeğimin burnunu hep xclear Kids marka burun spreyi ile açtım. Hiçbir sorun da yaşamadım. Burnu kapandıkça onunla bir fıs tamamdır. Rahatça emdi ve uyudu.

Göğüs ucu yarasına gümüş kapaklar birebirmiş ondan alacağım

Arkadaşlarım 3 aylıkken bırakmak size çok zor gelecek. Ki Karusel bakacak kişinin güvenilir olması çok önemli. Bunun yolunu bul ki doğuma kafan rahat git. İnşallah işleriniz rast gider. Ben 1 yaşına getirip işe öyle dönücem. Belki de 1 buçuk...

İnşallah, çok güzel ben de ikinciyi rahat büyütürüm inşallah o zamana kadrolu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…