2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimde ilk bir iki şeye oldu.4 gündür de dondurmaya oluyor.bi kutu yesem doymam.onun dışında çok açlık vs hissetmiyorum canım birşey istemiyor

Ay benim hic bsey istemiyo ya AMA gecenlerde salatalik istemisti simdi hatrladim pazardaydik hatta buralarda kucuk salataliklar var benim bildigin koca koca salataliklar olur ya yaz aylarinda ondan istemisti neyseki bi yerde buldum

Bende kizima hamileyken cok kotu bi evlilik olmasina ragmen Allahtan gelen biseydi bence cok sakindim relax guler yuzluydum
Bundada sukur iyiyim ama yinede sinir stres biranda patlamalar aglamalar oluyo, calisiyorum belki ondandir diyorum, bu esim cok sukurler olsun cok iyi eger oyle olmasa ne durumda olurdum bilmiyorum
Esinin destegi seni anlamasi cok önemli
Etrafinizda kimse yokmu ona hamile kadina daha ilimli davranmak gerekir diyecek
Bencede ailene evliliginn hakkinda hic bise anlatma her arkadasada anlatilmaz
Burada anlatabilirsin canim bizler sana anca sanal destek Olabilir ama o bile iyi geliyo insana
Allah yardimcin olsun insallah

Arkadaşlar decavit dışında doktorunuzun verdiği vitaminler neler?

Ay benim hic bsey istemiyo ya AMA gecenlerde salatalik istemisti simdi hatrladim pazardaydik hatta buralarda kucuk salataliklar var benim bildigin koca koca salataliklar olur ya yaz aylarinda ondan istemisti neyseki bi yerde buldum

ayy bende acaba hiç aş ermeyecek miyim diyordum ki ilk gözdem çikolatalı pasta oldu dün akşam ve elime geçene kadar sabır benden epey uzaklardaydı :)

Arkadaşlar decavit dışında doktorunuzun verdiği vitaminler neler?

Ben sadece Omepa Vm kullaniyorum icerisinde pek cok sey var sanirim yeterli gordu bi de folic asit vardi bi gun onu bi gun omepa kullan folic asit bitene kadar dedi bu sekilde baya uzun gidicek bu vitamin bana demir hai ve magnezyum verdi bi de en son demir hapini kullanamiyorum ama bugun saglik ocagina kan verdim bakalm degerlerim nasil cikacak

Bana devit3 magnezyum ve ferrum verdi bi de decavit.ama benim decavit bitiyor ve içinde omega olan başka bir vitamine geçmek istiyorum.Ocean mummy takviyesini araştırdım sanırım onu aleceğım.

Konu uzerınden zamn gecmıs sımdı nasılsınız ? İyi misiniz Merak ettim gecmıs olsun

Cok gecmis olsun , bende bulantım artınca doktora geldim ve vucudum sıvısız kalmış cok kusmussun dedi hastaneye yatıs yapdım o kadar moralim bozukki

Yaa kıyamam Toparlarsın kısa zamanda merak etme , bebısınle daha cok ilgilenme ve görme fırsatın olacak sende saglıgına kavusursun ınsallah tez zamanda..

Canım sen bebişi hissediyor musun?ben hissetmiyorum her gün.

Bende bu durumu doktora sormustum sanırım 20 aya kadar dı emın olamadım , her zaman hareketleri hissedemeyebilirmişiz Normal bi durum oldugunu söyledi

Gecmıs olsun , acı biber daha cok ishal yapar dikkat edin kendinize .. coook su için bide arada muz yeyın.Eğer dusundugunuzden cok daha uzun surerse doktora gitmenizi tavsiye ederim.

Aynen valla aynı şeyleri yaşıyormuşuz benımkıde telefonkolık oldu ya tv ya telefon
amiinn amiin

Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel İnşallah

Bence calışmak daha ıyıdır bende evde kafayı yıyorum esinden Allah razı olsun.Aynen canım çok sagolun ben hepnizi arkadsım olarak görüyorum burda daha rahatım insanlar birbirinin açığını arar olmuş bu sıkıntılarmdan bahsetsem benim için üzülenden çok sevınen olur.

Ohh maşallah ben de magnezyum kullanıyorum.
Vallahi ılk özel hastaneye gıdısımdı kan sonuclarımı gosterdm daha once hıc vıtamın vs takvıye kullanmadıgımı devlete gıttıgımı soyledım receteyı yazdı eczaneden koca bır poşetle cıktık ama bılıyormusun bunları kullanmadan hep vucudumda bıselerın eksık oldugunu hıssedıyordum saclarm avuc avuc dokuluyordu ve sureklı yemek ıstıyordum hepsı kesıldıı demekkı devlette devam etsem takvıye kullanmasam neler olacakms daha

Çok sagol canım ilgin için.çok şükür uzun sürmedı yedığım bişeyden olmstur belki 1 gun sürdü gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…