Benimde ilk bir iki şeye oldu.4 gündür de dondurmaya oluyor.bi kutu yesem doymam.onun dışında çok açlık vs hissetmiyorum canım birşey istemiyor
Bende kizima hamileyken cok kotu bi evlilik olmasina ragmen Allahtan gelen biseydi bence cok sakindim relax guler yuzluydumSagol canım bakacagım kızıma hamıleyken çok sakındım oturur göbegımle oynardım yanı kızımlakonusurdum şarkı dınlerdım söylerdim kıtap okurdum güzel şeyler yapardım dans bile ederdım ama şimdi hiç enerjimde yok pozıtıflığım hele hiç yok.
Bebek hareket etmıo deyınce esim kızıo bana benıde strese sokuosun dıe .Sabah eşime dedımkı saglık ocagını arayacam ver telını dedım o an işi vardı vermedı.gecedende konuşmuştum bi saglık ocagına gdıyım kalp atsını dinlerz dyulur belki demiştim.Neyse bekledım bekledım bundan bi karşılık gelmedı ne hadı gıtmıoz mu dedı ne al teli saglık ocagnı ara dedı 5 e kadar bekledım.ama oflaya poflaya dedımkı senmısın stres olan dedım Allahtan stres oluosun dedım hiç umurunda degıl dedım.unuttumda bilmem nede çalışıo olsa neyse unutur ama boş boş oturuo başımda ve gözünün önndeyım nasıl unutabılıo offf yıne cenem açıldı ama rahatladım gercekten .herşey arkadasa akrabaya anlatlmıo gercekten kusura bakmayın kafanızı şişirdim
Allah kolaylık versin hepimize canım.Hamişken sabahın köründe kalkıp işe giden herkesi alnından öpmek lazım
Arkadaşlar decavit dışında doktorunuzun verdiği vitaminler neler?
Ay benim hic bsey istemiyo ya AMA gecenlerde salatalik istemisti simdi hatrladim pazardaydik hatta buralarda kucuk salataliklar var benim bildigin koca koca salataliklar olur ya yaz aylarinda ondan istemisti neyseki bi yerde buldum
Bunu bende bilmiyorum ne oluyor şimdi yani butabi tüm çalışanlar için geçerli son 3 ay içinde 90 gün primi yatan herkes alıyor maaşının 3/2 sini alıyorsun
Maltofer, calcimax, birde innate pronatal (omega3 balıkyağı), magvital suda cözunen magnezyum canımArkadaşlar decavit dışında doktorunuzun verdiği vitaminler neler?
doğum yasal iznimiz var ya 16 hafta doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 onun parasını alacağız brüt maaşın ne kadarsa onun üzerinden hesaplanıyor burdan hesap yapabilirsin Doğum Parası HesaplamaBunu bende bilmiyorum ne oluyor şimdi yani bu
ayy bende acaba hiç aş ermeyecek miyim diyordum ki ilk gözdem çikolatalı pasta oldu dün akşam ve elime geçene kadar sabır benden epey uzaklardaydı :)
Bi bakayım canım sağol.12. haftada pregnomarin vermişti doktorum içeriğinde her şeyi barındırıyormuş
Ohh maşallahMaltofer, calcimax, birde innate pronatal (omega3 balıkyağı), magvital suda cözunen magnezyum canım
Arkadaşlar decavit dışında doktorunuzun verdiği vitaminler neler?
Bana devit3 magnezyum ve ferrum verdi bi de decavit.ama benim decavit bitiyor ve içinde omega olan başka bir vitamine geçmek istiyorum.Ocean mummy takviyesini araştırdım sanırım onu aleceğım.Ben sadece Omepa Vm kullaniyorum icerisinde pek cok sey var sanirim yeterli gordu bi de folic asit vardi bi gun onu bi gun omepa kullan folic asit bitene kadar dedi bu sekilde baya uzun gidicek bu vitamin banademir hai ve magnezyum verdi bi de en son demir hapini kullanamiyorum ama bugun saglik ocagina kan verdim bakalm degerlerim nasil cikacak
Kızlar servise binerken iki büklüm oldum montum dizime geliyor adımımı büyük atmama engel oluyor, adımımı arabaya doğru atayım derken kasıklarıma ağrı saplanması bir oldu. Basamak yoktu direk arabanın içine adım atınca, transit arabalar bu arada sıkıştırdım sanırım çok fena canım yandı gelene kadar da karnım ağrıdı. Benim canım yandı ama bebek bunu hissetmez değil mi sıkışsa bile
Cok gecmis olsun , bende bulantım artınca doktora geldim ve vucudum sıvısız kalmış cok kusmussun dedi hastaneye yatıs yapdım o kadar moralim bozukki
Canım sen bebişi hissediyor musun?ben hissetmiyorum her gün.
Nasılsınız hanımlar? ben isal oldum ya zorlamayada korkuyorum akşam oldum daha ama oturmama fırsat vermıo kaç kere lavaboya cıktım bakalım gececekmı sizdede olan varmı?
Ayy yaparsın aşkımı izlıorum yeşil biber yiyesım geldi ya acı bıber yıyolarya
Aynen valla aynı şeyleri yaşıyormuşuz benımkıde telefonkolık oldu ya tv ya telefonCanim ya seni o kadar iyi anliyorum ki ayni seyleri bende yasiyorum kizim 2 yasinda ve surekli dagitiyo artik normal konussa bile tahammulum kalmiyo azicik sessiz ol diyorum cok konusuyo diye. Pisman oluyorum ama hormonlar nasil etkiliyorsa sacma sapan tepki verir oldum. Es konusunda da esim iyice sosyallesti bigun arkadas bigun mac. kizim bensiz yatmak istemiyor iyice telefon kolik gibi oldu telefon icin agliyor. Bugun sabredip vermedim telefonu. Dayanmak cok zor Rabbim insallah kolay evlatlar versin yiyen uyuyan saglikli amin amin. Yoksa isimiz cok zor gercekten
Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel İnşallahÇok şükür biz soğuklar nedeniyle tatil olduk işe gitmedik.Grip olmuşum inşallah çabucak atlatırım.uzun süredir bebişi hissetmiyorum bugün gidip doktora görüneceğim.bir de üçlü test sonucumu alacağım inşallah herşey yolundadır.sonra gelip battaniye altına girip yatacağom
Bence calışmak daha ıyıdır bende evde kafayı yıyorumBende kizima hamileyken cok kotu bi evlilik olmasina ragmen Allahtan gelen biseydi bence cok sakindim relax guler yuzluydum
Bundada sukur iyiyim ama yinede sinir stres biranda patlamalar aglamalar oluyo, calisiyorum belki ondandir diyorum, bu esim cok sukurler olsun cok iyi eger oyle olmasa ne durumda olurdum bilmiyorum
Esinin destegi seni anlamasi cok önemli
Etrafinizda kimse yokmu ona hamile kadina daha ilimli davranmak gerekir diyecek
Bencede ailene evliliginn hakkinda hic bise anlatma her arkadasada anlatilmaz
Burada anlatabilirsin canim bizler sana anca sanal destek Olabilir ama o bile iyi geliyo insana
Allah yardimcin olsun insallah
Vallahi ılk özel hastaneye gıdısımdı kan sonuclarımı gosterdm daha once hıc vıtamın vs takvıye kullanmadıgımı devlete gıttıgımı soyledım receteyı yazdı eczaneden koca bır poşetle cıktıkOhh maşallahben de magnezyum kullanıyorum.
Çok sagol canım ilgin için.çok şükür uzun sürmedı yedığım bişeyden olmstur belki 1 gun sürdü gectiKonu uzerınden zamn gecmıs sımdı nasılsınız ? İyi misiniz Merak ettim gecmıs olsun
Yaa kıyamam Toparlarsın kısa zamanda merak etme , bebısınle daha cok ilgilenme ve görme fırsatın olacak sende saglıgına kavusursun ınsallah tez zamanda..
Bende bu durumu doktora sormustum sanırım 20 aya kadar dı emın olamadım , her zaman hareketleri hissedemeyebilirmişiz Normal bi durum oldugunu söyledi
Gecmıs olsun , acı biber daha cok ishal yapar dikkat edin kendinize .. coook su için bide arada muz yeyın.Eğer dusundugunuzden cok daha uzun surerse doktora gitmenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?