- 25 Şubat 2016
- 7.753
- 12.950
- 248
- 31
Benim devletteki şunu kullan bile demedi ben saglık ocagnı aradm sordum ordan aldım vıtamini.Yani bizmi onlara doktor olun dıe zorladık bılmıorumki işlerini baştansağma yapıolar tabıkı 4 4 luk doktorlar da var Allah razı olsun ne olursa olsun Rabbim vicdanlı insanlarla karşılaştrsınVallahi ılk özel hastaneye gıdısımdı kan sonuclarımı gosterdm daha once hıc vıtamın vs takvıye kullanmadıgımı devlete gıttıgımı soyledım receteyı yazdı eczaneden koca bır poşetle cıktıkama bılıyormusun bunları kullanmadan hep vucudumda bıselerın eksık oldugunu hıssedıyordum saclarm avuc avuc dokuluyordu ve sureklı yemek ıstıyordum hepsı kesıldıı demekkı devlette devam etsem takvıye kullanmasam neler olacakms daha
Amın canım ıyı ınsanlarla karsılastırsın rabbım. Ama evet sankı bız devlettr doktor olun demısız, gıtsınler özelde çalıssınlar o zaman devlette doktor olmak boyle bırsey bılmıyormuydunuz yogunlugu. Bana folık asıtı bırak dahı demedı adanada özeldekı doktorum hayret ettı 14.haftaya kadar kullandım kı fazla kullanımıda bebege zararlıymıs ne dıyelım vallahı cıdden ılgısız oldukları konusunda maalesef hemfıkırız keşke oyle olmasalarda durumu olmayan ınsanlar bile mecburen özele gıtmek zorunda kalmasa..Benim devletteki şunu kullan bile demedi ben saglık ocagnı aradm sordum ordan aldım vıtamini.Yani bizmi onlara doktor olun dıe zorladık bılmıorumki işlerini baştansağma yapıolar tabıkı 4 4 luk doktorlar da var Allah razı olsun ne olursa olsun Rabbim vicdanlı insanlarla karşılaştrsın
sanırım benim ki bezelye seviyo ilginç bi kız olcak
Aynen dedigin gibi üzülmus gibi gorunup sevinen cok olur ben buyuzden hic bir skntimi anneme dahi anlatmam cunku ben sorunu unutur giderim ama anne unutmuyoBence calışmak daha ıyıdır bende evde kafayı yıyorumesinden Allah razı olsun.Aynen canım çok sagolun ben hepnizi arkadsım olarak görüyorum burda daha rahatım insanlar birbirinin açığını arar olmuş bu sıkıntılarmdan bahsetsem benim için üzülenden çok sevınen olur.
Arkadaşlar decavit dışında doktorunuzun verdiği vitaminler neler?
aynıyız ben hiç hissetmiyorum
Ben de bunu merak ediyorum.eğer 32.haftada ayrılırsak ya da ayrılmazsak fark nasıl oluyor?Alyaliya Merhaba benim de doğum tarihim 12 temmuz olarak görünüyor.Biz doğum sonrasi iznimi kullanabileceğimiz mi acaba?Benim 8. Haftası 31 Ağustos haftası seminer dönemine geliyor senin de 7. En azindan 1/2 haftamizi kullanabiliyor muyuz?Yaza denk geldiği için tamamen yaniyor mu?Biliyor musun?
Kimi 5 haftayi doğum sonrasına atabiliyorsun diyor kimi doğum yaza geldiği için yok atılmaz diyor anlamadim valla.Ablam 32 de cıkmıstı idarecisi atamazsin dediği için öyleyse 37 ye kadar calişmanin anlami yok benceBen de bunu merak ediyorum.eğer 32.haftada ayrılırsak ya da ayrılmazsak fark nasıl oluyor?
Eğer atamıyorsak ben de çıkarım 32de.bunu kim bilir acaba ya?bana arkadaşlarım doktor hesaplar o haftalarda demiştiKimi 5 haftayi doğum sonrasına atabiliyorsun diyor kimi doğum yaza geldiği için yok atılmaz diyor anlamadim valla.Ablam 32 de cıkmıstı idarecisi atamazsin dediği için öyleyse 37 ye kadar calişmanin anlami yok bence
Teşekkür ederim iyiyimKonu uzerınden zamn gecmıs sımdı nasılsınız ? İyi misiniz Merak ettim gecmıs olsun
Yaa kıyamam Toparlarsın kısa zamanda merak etme , bebısınle daha cok ilgilenme ve görme fırsatın olacak sende saglıgına kavusursun ınsallah tez zamanda..
Bende bu durumu doktora sormustum sanırım 20 aya kadar dı emın olamadım , her zaman hareketleri hissedemeyebilirmişiz Normal bi durum oldugunu söyledi
Gecmıs olsun , acı biber daha cok ishal yapar dikkat edin kendinize .. coook su için bide arada muz yeyın.Eğer dusundugunuzden cok daha uzun surerse doktora gitmenizi tavsiye ederim.
Benim riskli olduğu için 10 güne bir gidiyorum.doktor böyle istedi.Kızlar kontrole kaç haftada bir gidiyorsunuz ? 2 hafta zor dayanıyorum ben
Şimdiye kadar kanamalı olduğum için en geç 2 haftada bir gidiyordum ama normale döndüm ayda 1 yeterli aksilik olmazsa dedi doktorum. Daha 2 hafta var kontrole sabredemiyorum şimdidenKızlar kontrole kaç haftada bir gidiyorsunuz ? 2 hafta zor dayanıyorum ben
ayda 1 gidiyorum sıkıntımız olmadığı için çok şükürKızlar kontrole kaç haftada bir gidiyorsunuz ? 2 hafta zor dayanıyorum ben
Bana devit3 magnezyum ve ferrum verdi bi de decavit.ama benim decavit bitiyor ve içinde omega olan başka bir vitamine geçmek istiyorum.Ocean mummy takviyesini araştırdım sanırım onu aleceğım.
Peki o izni kullansanda kullanmasan da veriliyor mu bu ?doğum yasal iznimiz var ya 16 hafta doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 onun parasını alacağız brüt maaşın ne kadarsa onun üzerinden hesaplanıyor burdan hesap yapabilirsin Doğum Parası Hesaplama
işten ayrılırsan mı diyorsun? son 3 ay çalışıp da ayrılırsan alırsınPeki o izni kullansanda kullanmasan da veriliyor mu bu ?
Simdi ben yanlış sormuşum kusura bakma çok sordum amaişten ayrılırsan mı diyorsun? son 3 ay çalışıp da ayrılırsan alırsın
Maalesef öyle bi aktarım olmuyo ben o yüzden doğum sonrası 1 ayı öncesine çekmeyi planlıyorum bari ziyan olmasın dinleneyim diye. Çoğu arkadaşım tatillere göre hamile kalmaya çalışıyoEğer atamıyorsak ben de çıkarım 32de.bunu kim bilir acaba ya?bana arkadaşlarım doktor hesaplar o haftalarda demişti
4 haftada bir gidiyorumKızlar kontrole kaç haftada bir gidiyorsunuz ? 2 hafta zor dayanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?