2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim devletteki şunu kullan bile demedi ben saglık ocagnı aradm sordum ordan aldım vıtamini.Yani bizmi onlara doktor olun dıe zorladık bılmıorumki işlerini baştansağma yapıolar tabıkı 4 4 luk doktorlar da var Allah razı olsun ne olursa olsun Rabbim vicdanlı insanlarla karşılaştrsın

Egzemaya çare bulan var mı?2 haftadır kaşına kaşına her yerim yara oldu.

Amın canım ıyı ınsanlarla karsılastırsın rabbım. Ama evet sankı bız devlettr doktor olun demısız, gıtsınler özelde çalıssınlar o zaman devlette doktor olmak boyle bırsey bılmıyormuydunuz yogunlugu. Bana folık asıtı bırak dahı demedı adanada özeldekı doktorum hayret ettı 14.haftaya kadar kullandım kı fazla kullanımıda bebege zararlıymıs ne dıyelım vallahı cıdden ılgısız oldukları konusunda maalesef hemfıkırız keşke oyle olmasalarda durumu olmayan ınsanlar bile mecburen özele gıtmek zorunda kalmasa..

Aynen dedigin gibi üzülmus gibi gorunup sevinen cok olur ben buyuzden hic bir skntimi anneme dahi anlatmam cunku ben sorunu unutur giderim ama anne unutmuyo

Arkadaşlar decavit dışında doktorunuzun verdiği vitaminler neler?
aynıyız ben hiç hissetmiyorum

Alyaliya Merhaba benim de doğum tarihim 12 temmuz olarak görünüyor.Biz doğum sonrasi iznimi kullanabileceğimiz mi acaba?Benim 8. Haftası 31 Ağustos haftası seminer dönemine geliyor senin de 7. En azindan 1/2 haftamizi kullanabiliyor muyuz?Yaza denk geldiği için tamamen yaniyor mu?Biliyor musun?

Ben de bunu merak ediyorum.eğer 32.haftada ayrılırsak ya da ayrılmazsak fark nasıl oluyor?

Ben de bunu merak ediyorum.eğer 32.haftada ayrılırsak ya da ayrılmazsak fark nasıl oluyor?
Kimi 5 haftayi doğum sonrasına atabiliyorsun diyor kimi doğum yaza geldiği için yok atılmaz diyor anlamadim valla.Ablam 32 de cıkmıstı idarecisi atamazsin dediği için öyleyse 37 ye kadar calişmanin anlami yok bence

Eğer atamıyorsak ben de çıkarım 32de.bunu kim bilir acaba ya?bana arkadaşlarım doktor hesaplar o haftalarda demişti

Teşekkür ederim iyiyim

Kızlar kontrole kaç haftada bir gidiyorsunuz ? 2 hafta zor dayanıyorum ben
Şimdiye kadar kanamalı olduğum için en geç 2 haftada bir gidiyordum ama normale döndüm ayda 1 yeterli aksilik olmazsa dedi doktorum. Daha 2 hafta var kontrole sabredemiyorum şimdiden

Bana devit3 magnezyum ve ferrum verdi bi de decavit.ama benim decavit bitiyor ve içinde omega olan başka bir vitamine geçmek istiyorum.Ocean mummy takviyesini araştırdım sanırım onu aleceğım.

Hangisi icine siniyosa onu al canim. Bunun kullanimi rahat geldi bana. Omega balik yagi folic asit demir d vitamini ve daha pek cok sey var icinde bende o yuzden ayri balik yagi falan almadim

işten ayrılırsan mı diyorsun? son 3 ay çalışıp da ayrılırsan alırsın
Simdi ben yanlış sormuşum kusura bakma çok sordum ama ben memurum ve son 3 hafta kalana kadar çalışacağım ama bu 16 haftalik sürede maaşta alacağım yine de para verecekler mi bunu anlamadım aslında sormak istemiştim. 7 yıllık memurum ...

Eğer atamıyorsak ben de çıkarım 32de.bunu kim bilir acaba ya?bana arkadaşlarım doktor hesaplar o haftalarda demişti
Maalesef öyle bi aktarım olmuyo ben o yüzden doğum sonrası 1 ayı öncesine çekmeyi planlıyorum bari ziyan olmasın dinleneyim diye. Çoğu arkadaşım tatillere göre hamile kalmaya çalışıyo Bir de 40. Haftayı bekleyecek mi bebekler o da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…